Technika Brno – Č. Budějovice 0:5 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Hvězda Praha – Sparta 1:2 (kon.)
Vsetín – Třinec 3:4 (kon.) | Tábor – Pardubice 0:12 (kon.) | Chomutov – Plzeň 0:7 (kon.)
K. Vary – HC Litvínov 4:3 (kon.) | Poruba – Přerov 1:7 (kon.) | HK MD Šumperk – Olomouc 0:4 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 2:5 (kon.) | Kobra – Třemošná 1:7 (kon.) | Zlín – Havířov 3:2 (kon.)
Kladno – PZ Kladno 4:3 (po pr.) | Liberec – Havlíčkův Brod 6:0 (kon.)
po prodl.
HC Slavia Praha
4:3 (2:1, 0:1, 1:1 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 14.09.2019, 12:00 • Zimní stadion Eden • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    62:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto, slávističtí dorostenci vítězí i ve druhém zápase sezóny. O vítěznou branku se v prodloužení postaral Šimon Slavíček, který se ocitl sám před brankou a neomylně překonal Šatného. Asistence: Jakub Štancl a Jakub Hrdlička.
     
    54:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A z ničeho nic přichází srovnání Mladé Boleslavi. Peca našel z pravého křídla přesnou nahrávku MARTINA STRNÁDKA, který střelou do protipohybu Pittra skóroval. Asistence: Jakub Peca.
     
    51:27
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní zavřeli Boleslavské v jejich obranném pásmu a nakonec dávají gól. Fantastickou prohazovačku přes jednoho z obránců předvedl VOJTĚCH MALÍNEK, který prostřelil brankáře Šatného. Asistence: Matěj Svoboda.
     
    37:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A nakonec je z toho gól Boleslavi, který dává z trestné lavice se navrátivší GABRIEL SZTURC. Střela Poláka, na kterou mu nahrál, se totiž odrazila zpět k němu a boleslavský útočník už neměl problém uklidit kotouč do odkryté branky. Asistence: Vojtěch Polák.
     
    08:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A ano, Boleslav odpovídá svým prvním gólem v zápase. Výbornou nahrávku na pravé křídlo dostal VOJTĚCH POLÁK a prostřeluje Pittra. Asistence: Sebastian Jasečo a Oskar Haas.
     
    06:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Neuběhlo ani 18 sekund a sešívaní znovu skórují! Slavia se dostala do protiútoku tři na jednoho, který bez potíží k pravé tyči zakončil kapitán domácích TOMÁŠ KLUCH. Asistence: Tomáš Jokl a Matěj Kvasnička.
     
    06:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba Boleslavských v rozehrávce, když jeden z obránců namazal puk napadajícímu MARKU VLASÁKOVI. Ten si povodil brankáře Šatného a otevírá skóre utkání. Bez asistence.
    Marken.cz

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 7. Vlasák, 7. Kluch (Jokl, Kvasnička), 52. Malínek (Svoboda), 63. Slavíček (Štancl, Hrdlička) – 9. Polák (Jasečo, Haas), 38. Szturc (Polák), 55. Strnádek (Peca)


    HC Slavia Praha: Pittr (Náhončík) – Hrdlička, Stejskal, Svoboda, Weitz, Palát, Kluch (C) – Vlasák, Slavíček, Malínek, Jokl, Hamršmíd, Kvasnička, Brummel, Skoupý, Hofmann, Štancl, Vymětal.
    BK Mladá Boleslav: Šatný (Král) – Moravec, Křepelka, Jasečo, Rajgl, Hrouda, Žabka, Moravec – Sluka, Kredl, Gardoň, Peca, Půček, Polák, Hruška, Szturc, Haas, Strnádek, Plíšek (C).

    Rozhodčí: Müller – Svobodová, Svoboda

    Diváci: 53
    bahis siteleri