Kunlun – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Čerepovec – Dynamo Moskva 3:2 (2:1 po s.n.)
Nižněkamsk – Jekatěrinburg 3:5 (kon.) | Spartak Moskva – Soči 0:1 (kon.) | Viťaz – Novosibirsk 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Red Star Kunlun
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Traktor Čeljabinsk
Sobota 14.09.2019, 09:00 • LeSports Center • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 09:00.
     
    Vítám všechny hokejové nadšence u dalšího střetnutí KHL, v níž se proti sobě postaví Red Star Kunlun a Traktor Čeljabinsk.
     
    Traktor Čeljabinsk

    Čeljabinsk po loňské sezóně prošel změnou, která mu na startu dosti pomohla. Hostující celek se zatím vyhřívá na čtvrtém místě Východní konference, když získal sedm bodů. Traktor na úvod soutěže prohrál v prodloužení proti favoritu z Petrohradu. Od té doby ale zaznamenal tři vítězství a vyšvihl se do vyšší pater tabulky.

    Vladivostok – Čeljabinsk 1:3
    Vladivostok – Čeljabinsk 2:1
    Chabarovsk – Čeljabinsk 1:2

    Nejproduktivnější hráči:

    Lukáš Sedlák 5 bodů (5+0)
    Ilja Karpuchin 5 bodů (1+4)
    Alexej Kruchinin 3 body (2+1)
     
    Red Star Kunlun

    Čínský celek nastoupit teprve ke čtyřem zápasům, méně už má pouze Kazaň. Kunlun zatím najdeme na desáté příčce Východní konference, když posbíral čtyři body. Red Star zatím odehráli všechny duely v domácím prostředí, na což navážou i tentokrát. Domácímu mužstvu se zatím nedaří dávat góly, jelikož jich zaznamenal pouze sedm.

    Kunlun – Barys 2:3
    Kunlun – Barys 1:0
    Kunlun – Ufa 0:2

    Nejproduktivnější hráči:

    Gilbert Brule 3 body (0+3)
    Ethan Werek 2 body (2+0)
    Wojtek Wolski 2 body (2+0)
     
    Československá stopa

    Šimon Hrubec (KUN) 2 odchytané zápasy, 92,06% úspěšnost zákroků
    Andrej Šustr (KUN) 4 odehrané zápasy, 1 bod (0+1)

    Tomáš Hyka (CLJ) 6 odehraných zápasů, 3 body (0+3)
    Lukáš Sedlák (CLJ) 6 odehraných zápasů, 5 bodů (5+0)
     
    Úvodní sestavy:

    Red Star Kunlun: J. Smith (Hrubec) – Šustr (A), Maione, T. Murphy, Bartley, Fram, Chelios – Hunt, Cracknell (A), Wolski – Wong, Kane, Yip (C) – Palola, Miller, Bondra – Werek, Lockhart, DeFazio.

    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Fedotov) – Virtanen, S. Těreščenko, Menšikov (A), Karpuchin, Žiljakov, Sergijenko, Jasinskij, Kalinin (C) – Calof, Sedlák, Hyka – Kručinin, An. Popov, Glinkin (A) – Kosov, Karlin, Fatějev – Tridčikov, Šolochov, Jerofejev.

    Rozhodčí: Viktor Birin, Jevgenij Romasko – Tornike Kučava, Nikita Novikov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:36
    Branka hostujícího mužstva byla v nesprávném postavení, čehož si všiml jeden z rozhodčích. Jelikož Kunlun do akce, tak raději hru přerušil.
     
    00:58
    Z vrcholu pravého kruhu vystřelil Mathew Maione, jehož pokus vyrazil hostující brankář. Následně se Čeljabinsk osvobodil, ovšem puk jen odevzdal.
     
    01:22
    Čínský tým se pokusil o dlouhou rozehrávku, ovšem černá guma zamířila jen na zakázané uvolnění.
     
    01:27
    Po vyhraném vhazování vyslal hostující celek střelu, která byla přizvednuta do vzduchu. Jeremy Smith zůstal pozorný a kotouč schoval do lapačky.
     
    01:57
    Na druhé straně nahodil puk na branku od modré čáry Jason Fram. Jenže před hostujícím brankářem byla dálnice, a tak neměl problém zasáhnout.
     
    02:49
    Za brankou získal kotouč Adam Cracknell, který následně přihrával před branku. Ovšem nikdo v červeném se v nebezpečné pozici nenacházel.
     
    03:37
    Red Star jsou v úvodních minutách aktivnější, ovšem recept na překonání hostujícího brankáře zatím nenašli.
     
    03:58
    Lukáš Sedlák odtlačil soupeře a střílel z velkého úhlu na první tyč. Pokus českého útočníka brankář vyrazil a kotouč se chvíli válel v brankovišti, jenže první u něj byl bránící hráč.
     
    04:27
    Do samostatného úniku si najel Spencer Foo, který se snažil rozhýbat brankáře. Ovšem Vasilij Děmčenko celou situaci ustál a nájezd vychytal. Jeho branka je znovu mimo obvyklé postavení, a tak budou přivoláni ledaři.
     
    Branka stále není opravená, vypadá to, že je problém s uchycením konstrukce. Snad prodleva nebude příliš dlouhá.
     
    04:31
    Zdá se, že je konečně vše v pořádku a budeme se znovu moci věnovat hře!
     
    04:31
    Tak vše je jinak, jelikož rozhodčím se postavení branky nelíbí. Ze strany byla pod brankou mezera. Ovšem i ta se podařila odstranit, a tak se jde konečně hrát!
     
    04:53
    Na modrou čáru dostal nabito Jake Chelios, jehož pokus z první letěl jen doprostřed branky. Hostující brankář měl čistý výhled a připsal si další zákrok.
     
    05:38
    Ethan Werek zavezl puk do útočného pásma podél levého mantinelu a pokusil se o přihrávku před branku. Jenže na hranici brankoviště žádného spoluhráče neměl.
     
    05:58
    Čeljabinsk se snažil o protiakci, ovšem nezvládl přechod přes modrou čáru. Pro ofsajd se hra vrátí do středního pásma.
     
    06:41
    Na modré čáře chyboval Jason Fram, který pustil soupeře do úniku. Ovšem druhý s obránců soupeře dojel a od puku odstavil.
     
    07:37
    Ilja Karpuchin přejel středem do útočného pásma a vystřelil přes obránce. Ten znovu zapracoval na jedničku, jelikož zakončení srazil do rohu kluziště.
     
    08:05
    U mantinelu zastavil vyhození Andrew Miller, který okamžitě přihrával mezi kruhy. Ovšem jeho přihrávka byla na spoluhráče příliš dlouhá.
     
    09:06
    V obranném pásmu chyboval Trevor Murphy, který nabídl kotouč soupeře. Andrew Calof s pukem zamíchal, ale vystřelil pouze do brankáře.
     
    09:42
    Až na jednu velkou šanci sledujeme utkání, v němž brankáři moc práce nemají.
     
    10:30
    Další z mnoha soubojů se odehrál na červené čáře, odkud černá guma vypadla na střídačku hostujícího mužstva.
     
    10:59
    Třetí domácí formace se opět mohla hnát do akce, ale na levé straně byla k vidění nepřenos. Hraje se tak znovu v neutrální zóně.
     
    11:21
    Po chvíli se na levé straně uvolnil Anton Glinkin, jehož pokus z kruhu pro vhazování zlikvidoval na dvakrát Jeremy Smith.
     
    12:17
    Od mantinelu přihrával před branku Luke Lockhart, který v nebezpečném prostoru viděl dva spoluhráče. Jenže ani jednomu se nepovedlo zakončit.
     
    12:57
    Na druhé straně se od modré čáry napřáhl Jesse Virtanen, který trefil bránícího hráče, od něhož se kotouč odrazil do ochranné sítě.
     
    13:12
    Čínský tým se pokusil o dlouhou rozehrávku, na kterou nedosáhl Tyler Wong. Je z toho jen další zakázané uvolnění.
     
    13:58
    Nahození ze středního pásma se odrazilo od zadního mantinelu a zamířilo na síťku branky. Vasilij Děmčenko kotouč přikryl, čímž hru znovu přerušil.
     
    14:06
    Úvodní dvacetiminutovka se hodně přerušuje, a tak trvá déle než obvykle. Zprava vystřelil Wojtek Wolski, jeho pokus se od obránce odrazil k hostujícímu brankáři.
     
    14:41
    Domácí celek se rozestavil v útočném pásmu jakoby hrál v početní výhodě. Wojtek Wolski přihrával od modré čáry na levou stranu, kde jeho spoluhráči zakončení nesedlo.
     
    15:52
    Dávid Bondra přenechal puk za sebou, kam dojel Jake Chelios. Jeho bombu srazil soupeř a druhé zakončení zase vyrazil gólman.
     
    16:39
    Vyhození Čeljabinsku se pokusil na modré čáře ještě zachytit Ethan Werek. Ovšem domácí útočník to nestihl, a tak je odpískán další ofsajd.
     
    17:13
    Na střed modré čáry si najel Trevor Murphy, jenž se pokusil o nahození, kterým ale trefil jen bránícího hráče.
     
    18:02
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí trenér asi své hráče nepochválí, jelikož pustil celkem snad Lukáše Sedláka z rohu až mezi kruhy. Jeho pokus pak brankáři vypadl a k bekhendové dorážce se dostal ANDREW CALOF. Hostující útočník pak neměl problém dopravit černou gumu za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Sedlák a Tomáš Hyka.
    18:02 Andrew CALOF - 0:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    V úvodní periodě jsme viděli vyrovnanou partii, kterou ale v závěru třetiny zvrátil Andrew Calof, jelikož zaznamenal úvodní gól zápasu. Oba brankáři v první části neměli moc práce, protože obě obrany fungují celkem spolehlivě. Uvidíme, co nám oba celky nabídnou v dalším průběhu zápasu.

    Střely na branku: 8:7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:26
    Domácí mužstvo se nepřesnou přihrávkou dostalo pod tlak, ovšem Wojtek Wolski poté protečoval puk do středního pásma.
     
    20:41
    Čeljabinsk se pokusil o dlouhou přihrávku, která opět skončila na zakázaném uvolnění. Následuje vhazování po pravici hostujícího gólmana.
     
    21:10
    Od modré čáry vystřelil Mathew Maione, jehož pokus Vasilij Děmčenko dobře viděl, a tak neměl problém zasáhnout vyrážečkou.
     
    21:27
    Andrej Šustr si sjel z modré čáry do pravého kruhu pro vhazování. Jeho pokus ale srazil první bránící hráč, a tak se bude znovu vhazovat před brankou Traktoru.
     
    22:09
    Po pěkné kombinaci se ke střele dostal z předbrankového prostoru Dávid Bondra. Ovšem Vasilij Děmčenko zůstal u první tyče, což se ukázalo jako správné řešení.
     
    23:08
    V posledních dvou střídáních je k vidění hodně nepřesností. Ta poslední skončila zakázaným uvolnění domácího mužstva.
     
    23:38
    Od modré čáry se napřáhl Andrej Šustr, jenž dostal přihrávku trochu za sebe. Jeho zakončení tak bylo nepřesné a hra se otáčí.
     
    24:45
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Brandon Yip – 2 min. + 10 min. osobní trest). Trest odpyká Dávid Bondra.
     
    25:20
    Na pravém kruhu už byl napřažený Ilja Karpuchin, ovšem přihrávka na něj čistě neprošla. Následně se čínské mužstvo osvobodilo a vystřídalo.
     
    25:56
    Kunlun zastavil na modré čáře další útok soupeře a znovu vyhodil.
     
    26:38
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Cory Kane – 2 min., krosček).
     
    28:02
    Čeljabinsk kombinoval na pravé straně, ale ke střele se nedostal. Naopak Kunlunu se povedlo znovu vyhodit přes všechny čáry.
     
    28:28
    Jeremy Smith si připisuje velký zákrok a drží Kunlun na rozdíl jediného gólu. Čeljabinsk vyslal přihrávku přes střed do levého kruhu, odkud přišlo zakončení, jenže domácí brankář se skvěle přemístil.
     
    29:08
    Domácí mužstvo se ubránilo a už je v plném počtu. O chvíli později vystřelil Ilja Karpuchin, jehož pokus vyrazil Jeremy Smith do ochranné sítě.
     
    30:00
    Polovina zápasu je minulostí a my stále viděli pouze jediný gól. Oba celky hrají směrem do obrany dobře, a tak je Čeljabinsk v nejmenším možném vedení.
     
    31:24
    Čínský celek se znovu usadil před brankou soupeře, ale závěrem byla jen Werekova střela od mantinelu. S ní Vasilij Děmčenko neměl nejmenší problém.
     
    31:47
    Dalším pokusem se od modré čáry prezentoval Andrej Šustr, ovšem hostující brankář na dvakrát zasáhl. Musel být ale pořádně rychlý, jelikož na něj dotíral Brandon DeFazio.
     
    32:17
    Na druhé straně se zakončením ze strany prezentoval Ruslan Karlin, Jeremy Smith byl znovu na místě a má na kontě další snadný zákrok lapačkou.
     
    32:24
    Andrej Popov po vyhraném vhazování vyjel na vrchol kruhu, odkud sice vystřelil. Ovšem znovu jen do připraveného domácího gólmana.
     
    33:04
    Krásná akce Kunlunu brankou nekončí! Po přihrávce vystřelil z jedné Victor Bartley, jehož pokus vyrazil Vasilij Děmčenko betonem. Hostující brankář si pak musel poradit i se zakončením od mantinelu.
     
    34:17
    Dalším pokusem od modré čáry se prezentoval Dmitrij Kalinin, jehož snažení bylo sražené do ochranné sítě. Následuje vhazování před domácím brankářem.
     
    34:52
    Z úhlu zakončoval Olli Palola, který měl střelu na bekhendu. Hostující brankář byl znovu nalepen u tyče a pokus vyrazil betonem.
     
    35:08
    Brandon DeFazio zabojoval u mantinelu a nahodil puk na branku. Vasilij Děmčenko černou gumu vyrazil před sebe, kam o chvíli dříve dojeli obránci.
     
    37:10
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Znovu závěr třetiny a Jeremy Smith opět inkasuje! Sergej Těreščenko zachytil puk na modré čáře a nahodil jej proti brance. předbrankovém prostoru operoval JESSE VIRTANEN, jenž jemnou tečí změnil dráhu letu puku. Domácí brankář sice ještě zasáhl betonem, ale druhý gól Traktoru neodvrátil. Asistence: Sergej Těreščenko a Tomáš Hyka.
    37:10 Jesse VIRTANEN - 0:2
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny. V akce se nachází hostující celek, který ale kombinuje jen za brankou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ve druhé dvacetiminutovce byl Kunlun aktivnější, ale znovu v závěru inkasoval. I u druhé branky se nacházel Tomáš Hyka, jenž tak zaznamenal již druhou asistenci. O jediný zásah prostřední třetiny se ale postaral Jesse Virtanen. Pokud chce myslet Kunlun na vítězství, musí začít proměňovat příležitosti.

    Střely na branku: 19:11
    Střely na branku ve druhé třetině: 11:4
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:18
    Kunlun sice vyhrál vhazování, ovšem Spencer Foo přišel o kotouč za branku. Jenže Traktor Čeljabinsk pak vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    40:29
    Po vyhraném vhazování nahodil kotouč před branku Jason Fram, který ale trefil jen vlastního spoluhráče.
     
    40:51
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Lukáš Sedlák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    41:11
    Domácí celek sehrál kombinaci až ke střele od modré čáry, odkud vystřelil Mathew Maione. Ovšem Vasilij Děmčenko se chtěl odrazit od tyčky a branková konstrukce znovu vypadala ze základního postavení.
     
    41:16
    Po dalším vhazování se puku ujal Čeljabinsk, který okamžitě vyhodil přes všechny čáry.
     
    41:56
    Přihrávka z levé strany mířila do druhého kruhu pro vhazování, kde se nacházel Wojtek Wolski. Jeho pokus se od vnější strany tyče odrazil do rohu. Ovšem Vasilij Děmčenko při dokončení zákroku znovu narazil do brankové konstrukce, která opět vypadla z obvyklého postavení. Jsou tedy znovu povoláni ledaři.
     
    41:56
    Opět se chvíli hrát nebude, jelikož led v oblasti tyče se nenachází v přijatelné kvalitě. S celou situací ledařům ještě pomáhá čárový sudí.
     
    41:56
    Vypadá to, že další problém s uchycením branky se podařil vyřešit. Vasilij Děmčenko míří už do brankoviště, a tak budeme pokračovat v utkání.
     
    42:09
    Na modrou čáru dostal nabito Mathew Maione, jehož dělovku z první pokryl hostující brankář. Důležité bylo, že Vasiliji Děmčenkovi černá guma nevypadla.
     
    42:30
    A znovu zakončoval Mathew Maione, který tentokrát nastřelil soupeře. Čeljabinsk se výborně stáhl do předbrankového prostoru a střely soupeře většinou kryje.
     
    43:44
    V české spolupráci přihrál Lukáš Sedlák na Tomáše Hyku, jenž se pokusil o rychlou střelu, jelikož u tyče bylo hodně místa. Ovšem bývalý hráč Mladé Boleslavi nastřelil jen bránícího soupeře.
     
    44:52
    Andrej Šustr za brankou nezpracoval přihrávku, a tak pustil do akce Čeljabinsk. Traktor toho využil a kombinuje v útočném pásmu.
     
    45:30
    Na ose hrací plochy se nacházel Marsel Šolochov, na něhož také mířil puk. Hostující útočník zakončoval po ledě, ale trefil jen brusli soupeře.
     
    46:03
    Od pravého mantinelu nahodil puk na branku Jason Fram. Jeho pokus brankáři vypadal, a tak se k dorážce ještě probojoval Brandon DeFazio. Vasilij Děmčenko byl ale připravený a dál drží naději na čisté konto.
     
    46:43
    Domácímu mužstvu se čas rychle krátí. Kunlun je sice u kotouč, ale opět ve vlastním pásmu.
     
    47:13
    Přihrávka z rohu kluziště mířila na zadní tyč, kde se nacházel Wojtek Wolski. Hráč Red Staru měl před sebou odkrytou branku, jenže netrefil černou gumu.
     
    48:00
    Zakončení od modré čáry vyrazil Vasilij Děmčenko před sebe. Štěstí pro něho bylo, že puk zamířil k obránci.
     
    48:28
    Na druhé straně mířila černá guma za obránce. Po puku se natahoval Jeremy Smith a Anton Glinkin. V tomto souboji vyhrál hostující útočník nad brankářem, ale zakončil jen do něho.
     
    48:59
    Útočnou modrou čáru překonal Luke Lockhart, jehož pokus z osy byl nepřesný. Hra se ihned otáčí na druhou stranu ledové plochy.
     
    49:34
    Adam Cracknell objel branku a snažil se uklidit puk k tyči. Ovšem to se mu nepovedlo, a tak mohl zakončovat Brandon DeFazio, jenž ve vyložené situaci selhal.
     
    50:22
    V dnešním utkání aktuálně sledujeme nejlepší hokej, který nám oba celky nabídly. Hraje se ze strany na stranu a je k vidění spousta nebezpečných situací.
     
    51:07
    A opět hostující branka vypadala ze základního postavení. Za brankou se soupeře chtěl zbavit Cory Kane, jenž se snažil protáhnout před branku, ale vrazil do ní.
     
    51:25
    Vyhození po mantinelu zastavil na modré čáře Jesse Virtanen, který ihned vystřelil. Jeremy Smith na zakončení viděl a zastavil jej.
     
    52:42
    Zápas má stále otevřený konec, jelikož jeho rozdíl je pouze dvoubrankový. Ovšem pokud chce Kunlun myslet alespoň na bod, musí se rychle prosadit.
     
    53:33
    Čínský celek byl znovu v útočném pásmu, ale poté přišla nepřesná přihrávka na pravou stranu, po které se Red Star sám připravil o pásmo.
     
    53:49
    Výpadem na střed hrací plochy se uvolnil Spencer Foo, který prostrčil kotouč mezi obránce, kam mířil i spoluhráč. Ovšem černá guma projela až k hostujícímu brankáři.
     
    54:16
    Domácí celek ujel do přečíslení, které se sám snažil vyřešit Jason Fram. Obránce Kunlunu zakončil, jenže Vasilij Děmčenko zasáhl betonem.
     
    55:41
    Hráči Red Staru se nacházeli pod tlakem a poslali kotouč jen do útočného pásma. Následně se Čeljabinsk dopustil vyhození na zakázané uvolnění.
     
    56:25
    Brandon Yip nahazoval puk před branku, kde trefil ale soupeřovu nohu. O ní se kotouč odrazil do rohu hrací plochy.
     
    57:42
    Z levého kruhu přihrával Lukáš Sedlák před branku, kam si najížděl Tomáš Hyka. Druhý jmenovaný vystřelil po ledě, ale trefil jen brankářův beton. Tohle byla další pěkná akce českých útočníků.
     
    58:42
    Jeremy Smith míří na střídačku a Red Star Kunlun to zkusí se šesti hráči v poli.
     
    59:31
    Po kombinaci domácího celku přišlo vyhození soupeře, které zamířilo na icing. Trenér Čeljabinsku reaguje na situaci a bere si oddechový čas.
     
    59:43
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Čínský klub bude mít ještě šanci na vyrovnání! Z ostrého úhlu vystřelil Wojtek Wolski, jehož pokus vyrazil brankář před sebe. Před brankou se nejlépe zorientoval Adam Cracknell, který zadovkou našel osamoceného SPENCERA FOOA, jenž zkazil Vasiliji Děmčenkovi radost z čistého konta. Asistence: Adam Cracknell a Wojtek Wolski.
    59:43 Spencer FOO - 1:2
     
    Konec zápasu.
     
    Red Star Kunlun byl sice v utkání lepším celkem, ovšem zahazoval své šance, a tak odchází z duelu poražen. Čeljabinsk se raduje z vítězství, které si doslova ubojoval. Vasilij Děmčenko dlouho sahal po čistém kontě, které mu v závěru zápasu sebral Spencer Foo.

    Střely na branku: 33:17
    Střely na branku ve třetí třetině: 17:7
     
    Československá stopa

    Andrej Šustr (KUN) 0+0, 1 střela, 21:23 čas na ledě
    Dávid Bondra (KUN) 0+0, 1 střela, 12:05 čas na ledě

    Tomáš Hyka (CLJ) 0+2, 1 střela, 19:20 čas na ledě
    Lukáš Sedlák (CLJ) 0+1, 3 střely, 19:41 čas na ledě
     
    S konstatováním, že Traktor Čeljabinsk zaznamenal vítězství, se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního dne. (11:37:10)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 60. Foo (Cracknell, Wolski) – 19. Calof (Sedlák, Hyka), 38. Virtanen (S. Těreščenko, Hyka)


    Red Star Kunlun: J. Smith (Hrubec) – Šustr (A), Maione, T. Murphy, Bartley, Fram, Chelios – Hunt, Cracknell (A), Wolski – Wong, Kane, Yip (C) – Palola, Miller, Bondra – Werek, Lockhart, DeFazio – Foo.
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Fedotov) – Virtanen, S. Těreščenko, Menšikov (A), Karpuchin, Žiljakov, Sergijenko, Jasinskij, Kalinin (C) – Calof, Sedlák, Hyka – Kručinin, An. Popov, Glinkin (A) – Kosov, Karlin, Fatějev – Tridčikov, Šolochov, Jerofejev.

    Rozhodčí: Viktor Birin, Jevgenij Romasko – Tornike Kučava, Nikita Novikov
    thejrc.org