Kunlun – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Čerepovec – Dynamo Moskva 3:2 (2:1 po s.n.)
Nižněkamsk – Jekatěrinburg 3:5 (kon.) | Spartak Moskva – Soči 0:1 (kon.) | Viťaz – Novosibirsk 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Salavat Julajev Ufa
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
Amur Chabarovsk
Sobota 14.09.2019, 13:30 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:02 Nikita SOŠNIKOV - 3:2
     
    50:02
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí hráči jdou dnes potřetí do vedení. Nikým nehlídaný NIKITA SOŠNIKOV u branky hostů dostal přihrávku od Koledova, přehodil si puk na forhend a poté chladnokrevně zakončil mezi betony hostujícího brankáře. Alikinovi tak nedal sebemenší šanci – 3:2. Asistence: Pavel Koledov.
    29:47 Igor RUDĚNKOV - 2:2
     
    29:47
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Tomáš Zohorna znovu střílel z pravého kruhu, jeho pokus vyrazil Metsola jen před sebe a následnou dorážku IGORA RUDĚNKOVA už nestačil chytit – 2:2. Znovu se tedy začíná zase od začátku. Asistence: Tomáš Zohorna a Ondřej Vitásek.
    19:59 Ilja BARANOV - 2:1
     
    19:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Vteřinu před vypršením první periody jdou domácí do vedení. ILJA BARANOV dostal krásnou přihrávku od spoluhráče, poté udělal kličku hostujícímu brankáři a z bekhendu ho poté prostřelil – 2:1. Asistence: Linus Omark a Sakari Manninen.
    11:02 Anton LAZAREV - 1:1
     
    11:02
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak oslabení hosté asi litovat nebudou. Po chybě domácích dobře vypíchl puk Jordán, posunul ho na ANTONA LAZAREVA, jenž se hnal do samostatného úniku a poté střelou z levé strany vykoupal Metsolu – 1:1. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Michal Jordán.
    08:04 Teemu HARTIKAINEN - 1:0
     
    08:04
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak nakonec se to domácím povedlo a jdou do vedení. Výbornou práci před hostujícím brankovištěm odvedl TEEMU HARTIKAINEN, jenž poté těsně před Alikenem dostal tečí kotouč za jeho záda – 1:0. Asistence: Grigorij Panin a Linus Omark.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. Hartikainen (Panin, Omark), 20. Baranov (Omark, Manninen), 51. Sošnikov (Koledov) – 12. A. Lazarev (Jordán), 30. Ruděnkov (T. Zohorna, Vitásek)


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Larsen, Panin (C), Arzamascev, Koledov, S. Garejev, Ar. Sergejev, Muchamadullin, Lisovec – Hartikainen, Omark (A), Manninen – Sošnikov, Burmistrov (A), Kugryšev – Chochrjakov, Amirov, M. Majorov – Kartajev, Baranov, Gimatov.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Jordán, Vitásek, Kamalov (C), V. Vasiljev (A), Korjagin, Turbin, Alexandrov – T. Zohorna, Ruděnkov (A), H. Zohorna – Fajzullin, Vj. Ušenin, Vl. Ušenin – Gorškov, Kapiturov, A. Lazarev – A. Kuzněcov, Veličkin, Jazkov.

    Rozhodčí: Ravodin, Rogačjov – Maximovskij, Osipov

    Diváci: 5 813
    ocianews.com