Kunlun – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Čerepovec – Dynamo Moskva 3:2 (2:1 po s.n.)
Nižněkamsk – Jekatěrinburg 3:5 (kon.) | Spartak Moskva – Soči 0:1 (kon.) | Viťaz – Novosibirsk 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
3:5 (1:2, 2:1, 0:2)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Sobota 14.09.2019, 16:00 • Neftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:47 Nigel DAWES - 3:5
     
    55:47
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí již byli ve čtyřech, nicméně nápor Avtomobilistu pokračovat a skončil gólem. Z ostrého úhlu to zkusil NIGEL DAWES a gólman Barulin si jeho švih po ledě srazil za brankovou čáru – 3:5. Bez asistence.
    44:32 Jevgenij MOZER - 3:4
     
    44:32
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté otáčí skóre a vedou! Jekatěrinburg se hned ve čtyřech dostal do přečíslení a po rychlém přechodu do útočného pásma pálil z mezikruží JEVGENIJ MOZER. Barulina se mu povedlo prostřelit a upravil tak na 3:4. Asistence: Alexander Kučerjavenko, Andrej Obidin.
    34:14 Geoff PLATT - 3:3
     
    34:14
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Zase máme vyrovnaný stav. Z rohu kluziště přihrál Holland před branku, kde byl chvíli nekrytý GEOFF PLATT a ten střelou pod břevno upravil na 3:3. Asistence: Peter Holland, Dan Sexton.
    30:44 Rafael BIKMULLIN - 3:2
     
    30:44
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí už vedou! Neftěchimik podnikl rychlý přechod do útoku, po přihrávce na pravou stranu vyslal prudkou ránu RAFAEL BIKMULLIN, propálil Fomina a zkompletoval tak hattrick! Asistence: Andrei Sergejev, Timur Chafizov.
    28:12 Rafael BIKMULLIN - 2:2
     
    28:12
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    No a přesilovka je využitá! Domácí rozjeli kombinaci v útočném pásmu, Zacharčukovu střelu z vrcholu kruhu ještě Fomin zvládl vyrazit, ale k dorážce RAFAELA BIKMULLINA se již nestačil přemístit – 2:2. Asistence: Stěpan Zacharčuk.
    19:39 Nigel DAWES - 1:2
     
    19:39
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Další rychlý přechod do útoku už ale hostům vyšel a po brejku tři na dva skórovali. Přihrávka zprava skrz pásmo našla NIGELA DAWESE a ten svým švihem prostřelil přemisťujícího se Barulina. Byl tu tak regulérní gól do šatny – 1:2. Asistence: Brooks Macek
    06:36 Andrej OBIDIN - 1:1
     
    06:36
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    No a je skutečně srovnáno. Obrana Neftěchimiku nechala mezi kruhy zcela volného ANDREJE OBIDINA a ten pohotovou střelou propálil Barulina – 1:1. Asistence: Alexander Kučerjavenko, Jevgenij Mozer.
    03:54 Rafael BIKMULLIN - 1:0
     
    03:54
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo a dočkali se prvního gólu. Na levé straně si našel prostor RAFAEL BIKMULLIN a povedlo se mu prostřelit Fomina. Asistence: Damir Šaripzjanov, Maxim Grošev.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 4. Bikmullin (Šaripzjanov, Grošev), 29. Bikmullin (S. Zacharčuk), 31. Bikmullin (An. Sergejev, Chafizov) – 7. Obidin (Kučerjavenko, Mozer), 20. Dawes (Macek), 35. Platt (Holland, Sexton), 45. Mozer (Kučerjavenko, Obidin), 56. Dawes


    Neftěchimik Nižněkamsk: Barulin (Šaryčenkov) – R. Murphy (A), Rjasenskij, An. Sergejev (A), Šaripzjanov, S. Zacharčuk (C), Pajgin, Bryncev – Z. Mitchell, White, Porjadin – P. Kulikov, Černikov, Chairullin – Chafizov, Grošev, Bikmullin – Šiksatdarov, Fazlejev, Šarifjanov – Avcin.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Fomin (Gross) – Batyršin, Alexej Vasilevskij, Mamkin, D. Bodrov (A), Berezin, Trjamkin, Valitov – Dawes (C), Macek, Litovčenko – Sexton, Platt (A), Holland – Kučerjavenko, Obidin, Mozer – Rassejkin, Chripunov, Ovčinnikov – Protapovič.

    Rozhodčí: Morozov, Naumov – Sivov, Šalagin

    Diváci: 3 642
    bahis siteleri