Nový Jičín – Opava 6:4 (kon.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 6:8 (kon.) | Řisuty – Nová Paka 4:5 (1:2 po s.n.)
Val. Meziříčí – Havlíčkův Brod 2:3 (po pr.) | Šumperk – Mor. Budějovice 4:3 (kon.) | Kolín – China Golden Dragon 10:0 (kon.)
Písek – Kobra 2:5 (kon.) | Trutnov – Mostečtí Lvi 5:1 (kon.) | Děčín – Dvůr Králové n. L. 6:4 (kon.)
Vrchlabí – Bílina 6:5 (po pr.) | David Servis – Klatovy 3:8 (kon.) | Tábor – Příbram 1:0 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
2:5 (1:2, 1:3, 0:0)
HC Kobra Praha
Sobota 14.09.2019, 17:30 • Zimní stadion Písek • 2. liga skupina Střed (ČR) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    35:22
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hokejisté v žluto-černých dresech znovu skórují. Do střely se opřel DOMINIK NOVÁK a černá letící guma doplachtila až za píseckého brankáře. Asistence: Filip Hlinka.
     
    31:19
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí celek znovu snižuje. Tentokrát se od modré prosazuje kapitán JAN POLATA, který pohotovou ránou propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Martin Koupal.
     
    29:43
    Kobra právě vstřelila branku!
    Další gól vsítila znovu Kobra, kdy se mezi kruhy dostal ALEŠ FURCH, kterého nikdo nezastavil a jeho přesná střela končí za zády píseckého brankáře. Asistence: Karel Šefl, Jan Smejkal.
     
    25:51
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra znovu odskakuje Jihočechům o dvě branky. Furch vyhrál vhazování. Adresoval přihrávku na hokejku DENISE HELDÁKA a ten tvrdou střelou k tyčce překonává domácího gólmana. Asistence: Aleš Furch.
     
    19:17
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočeši snižují v poslední minutě, kdy se před brankáře dostal TOMÁŠ ROD a z bezprostřední blízkosti prostřelil brankáře Kobry. Bez asistence.
     
    13:32
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hokejisté Kobry zasazují Jihočechům další úder ve vlastním oslabení. Tentokrát se do šance dostal Šmíd, který vystřelil na brankáře. Ten už ležel na ledě a na dorážku DOMINIKA ŠTEINERA už domácí gólman nedosáhl. Asistence: Vojtěch Šmíd.
     
    12:32
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hostující celek střílí úvodní branku, kdy se přes domácí obranu dostal TOMÁŠ ŠŤASTNÝ a i přes podražení domácí obranou dokázal kotouč zasunout za brankáře Písku. Asistence: Dominik Novák.

    Martin Dokulil

    Branky a nahrávky: 20. Rod, 32. Polata (Koupal) – 13. Šťastný (Novák), 14. Šteiner (Šmíd), 26. Heldák (Furch), 30. Furch (Šefl, Smejkal), 36. Novák (Hlinka)


    IHC Králové Písek: Hamalčík (Kříž) – Tintěra, Růžek, Šafář, Polata "C", Hanus "A", Turek – Strnad, Bednařík, Karbulka, Novotný, Rod, Koupal "A", Fríd, Paule, Přibyl, A. Novák.
    HC Kobra Praha: Sochůrek (Langer) – Valík, Šefl, Knesl, Šmíd, Šteiner "A", Mrkvička, Drahorád – Šťastný, Hlinka, Šeba, Heldák, Smejkal, D. Novák, Tondr, Petrov, Bříška "A", Netolický, Furch, Hrubý, Antončík "C".

    Rozhodčí: Šperl – Rubáš, Sedláček.

    Diváci: 150
    thejrc.org