Německo – Česko 0:2 (kon.)
konec
Německo
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Česko
Sobota 14.09.2019, 14:00 • NETZSCH-Arena, Selb • Reprezentace žen do 16 let
Partner:
     
    44:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naše číslo deset předvedlo individuálně nejlepší střídání v zápase a je z toho druhý gól, který může Češkám uvolnit ruce! ADÉLA ŠAPOVALIVOVÁ dostala na pravou stranu ideální pas od Lucie Gruntové, který z první napálila do odkryté branky, a ve své reprezentační premiéře slaví první životní trefu – 0:2! Asistence: Lucie Gruntová, Barbora Bartáková.
     
    20:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky hned po přestávce přesilovku využívají a ujímají se zaslouženého vedení! Lucie Gruntová vyjela z rohu, nacpala puk do brankoviště a tam ho na místo určení dorazila BARBORA BARTÁKOVÁ – 0:1! Asistence: Lucie Gruntová, Adéla Šapovalivová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 21. Bartáková (Gruntová, Šapovalivová), 45. Šapovalivová (Gruntová, Bartáková)


    Německo: Jörgová (Lubyová) – Blenningerová, Heyerová, Schaffrathová, Hoppeová, Schricková, Mayerová (A), Stöberová, Kohbergová (A) – Gottfriedová, Thierolfová Fernandezová, Bürgeová, Pietschmannová, Clementová, Roseová, Hofverbergová, Häckelsmillerová (A), Böttcherová, Schochová, Schmidtová, Grussová. Trenér: Daniel Bartell.
    Česko: Hesová (Hromádková) – Vališová, Hračová, Veverková, Hotová, Vaníčková, Wojnarová, Černá, Mašková – Šapovalivová, Bartáková (A), Gruntová (A) – Pištěková, Plosová, Mazancová – A. Trnková (C), Jílková, Malicka – Vrhelová, Z. Trnková, Juříčková. Trenér: Roman Heindl.

    Rozhodčí: Strohmengerová – Buttová, Wernerová.
    thejrc.org