Slovensko – Česko 1:2 (po pr.)
po prodl.
Slovensko
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
Česko
Pondělí 16.09.2019, 17:00 • Zimní stadion Skalica • Reprezentace do 17 let
Partner:
     
    Odveta se hraje zítra od 17 hodin na české půdě v Hodoníně, znovu tedy můžete fandit u on-line přenosu. Pro dnešek už se s vámi loučím a přeju příjemný zbytek večera. (19:12:02)
     
    Střely na branku v prodloužení (celkem):

    Slovensko – 0 (23)
    Česko – 2 (29)
     
    Čeští hokejisté do 17 let tak nakonec první ze dvou bitev proti stejně starým Slovákům zvládli. Byl to ale velký a vyrovnaný boj se spoustou chyb na obou stranách, za náš tým vyrovnával až v 56. minutě David Jiříček a obrat dokonal v prodloužení Jakub Brabenec.
     
    U vítězné trefy zatím svítí asistence brankáře Olivera Šatného, ten ale puk vůbec nehrál, Brabencovi ho přenechal u vlastní brány Stanislav Svozil. To je každopádně jen takový detail.
     
    Konec zápasu.
    62:32 BRABENEC - 1:2
     
    62:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nevyužitá přesilovka nás nakonec nemrzí, Češi totiž skórují o půl minuty později a vítězí! Dvojice slovenských zadáků v kontrolované situaci nezachytila rychlost JAKUBA BRABENCE, který se kolem pravého beka prohnal parádně, a když chtěl Marinov zbytečně natáhnout hokejku, brněnský šikula toho využil a puk mu poslal pod nohama do sítě – 1:2! Asistence: Stanislav Svozil.
     
    62:07
    Slovensko je kompletní. Velká škoda.
     
    61:50
    ...obránce David Jiříček kroužil útočnou třetinou jako korouhvička, zakončení z toho nebylo. Až potom vystřelil Svozil, znovu to však nebyla vyložená pozice.
     
    61:28
    Stejný recept pak naší čtveřici dvakrát nevyšel, ale ještě se drží v pásmu...
     
    61:02
    Jakub Altrichter mohl zápas ukončit, ale po Jiříčkově křižném pasu trefil jen tyčku!
     
    60:36
    Po buly Slováci hned vyhazují.
     
    60:31
    Ve spolupráci zkušených obránců si Jiříček vyměnil puk se Svozilem, jenž střílel přes ruku z levé strany. Marinov na jeho pokus dobře viděl a schoval ho do lapačky.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Nastavenou pětiminutovku tedy odstartujeme v kompletní početní výhodě čtyři na tři.
     
    Střely na branku ve 3. třetině (celkem):

    Slovensko – 9 (23)
    Česko – 7 (27)
     
    Proč nechali časoměřiči doběhnout po přerušení třetí třetinu, to nechápu. Ale stejně bychom to asi nestihli.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:58
    Pozor, to je obrovská šance! Jakub Altrichter si vynutil faul, takže Češi půjdou do prodloužení v přesilové hře. Boris Babeliak (SVK) je vyloučen za hákování.
     
    59:24
    Protečované nahození a honem odjet střídat, taktika naší pětice teď byla zřejmá a správná.
     
    59:13
    Ani jednomu z celků se nyní nedaří rozehrát kloudná akce, a že měly několik pokusů. Všechno končí až zakázaným uvolněním české party.
     
    57:54
    V posledních dvou minutách jsou přece jen aktivnější Slováci. Náš tým přestal riskovat, to je pochopitelné, ale snad nepřestane hrát úplně.
     
    57:21
    Plachťák z hokejky Filipa Rajzíka nepředstavoval pro Olivera Šatného žádné nebezpečí, brankář Mladé Boleslavi pohodlně máchl lapačkou.
     
    56:43
    Svěřenci trenéra Václava Eismanna poslali kotouč na zakázané uvolnění. Snad po brance nepřestanou hrát a budou hned chtít další.
    55:56 JIŘÍČEK - 1:1
     
    55:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Góól! Čeští mladíci to nezabalili, konečně dnes skórují a vyrovnávají! Jan Půček bojoval ve středním pásmu o kotouč, který vytěžil Marek Brada. Tomu si po pravé straně výtečně najel obránce DAVID JIŘÍČEK a jakmile dostal pas do vyložené pozice, Marinovovi nedal prudkou střelou nárok – 1:1! Asistence: Marek Brada, Jan Půček.
     
    55:36
    Všech pět Slováků se teď muselo sjet do blízkosti své branky, aby ji ustrážili před čtvrtou českou formací.
     
    55:12
    Na brankovišti tvrdě bojoval Marek Slavík, jenž nakonec upadl přes gólmana Marinova. Ten ale půl sekundy předtím zastavil střelu od modré čáry, což bylo zásadní.
     
    54:30
    Šimon Frömel povedeně zblokoval střelu od modré, proti puku šel v prakticky brankářském postavení. Na úspěch v zápase ale budou Češi potřebovat víc než tohle.
     
    53:27
    Sudí nyní mohli písknout české podrážení, ale dost možná šlo o stejnou situaci jako předtím u Šindelka. Tedy že slovenský hráč v oblouku podklouzl sám.
     
    52:54
    Půček přenechal na levé straně Bradovi, který ještě hledal rozjetého Kučeru. Kotouč ale zastavil duchapřítomný Marinov svou nataženou hokejkou, čímž zajímavou akci ukončil.
     
    51:59
    Po nebezpečné Slavíkově střele se Slováci dostali do dalšího brejku, když zase obrali riskujícího českého obránce. Naštěstí nezakončili podle představ.
     
    51:23
    V neutrální zóně se ke kotouči dostal Šimon Frömel a v dané situaci chtěl pouze vybojovat útočné pásmo, takže puk nahodil na Marinova, který ho musel přikrýt.
     
    50:43
    Nahozený kotouč dojížděl jako první slovenský zadák, po zakázaném uvolnění se tak vrací hra do české třetiny.
    50:22 Zaváhání obránce Slováci nepotrestali
     
    50:22
    Špatnou českou rozehrávku vystihli Rajčan se Šramatym a náš tým musel opět podržet Oliver Šatný. Takové momenty nás hodně brzdí.
     
    49:40
    Už několik minut neměli rozhodíč důvod přerušit hru. Čas už začíná utíkat nepříjemně rychle pro český tým.
    48:44 Pokus z velkého úhlu Šatný pokryl
     
    48:44
    Hra se rychle stěhuje ze strany na stranu. Marek Slavík puk na branku nedostal, Tomáš Machů už ano, ale pak se musel rychle vracet proti dvěma Slovákům. Ti si přihráli vzduchem a Šatný měl plné nohy práce!
     
    47:35
    Nepovedená slovenská přihrávka v protiútoku, nepovedené česká rozehrávka, nepovedená slovenská střela. Tak vypadala poslední akce. Dnes opravdu sledujeme víc nepřesností než dobrého hokeje.
     
    47:15
    Lukáš Pajer se ovšem nedokázal před protivníka natlačit ramenem, takže za slovenskou klecí souboj prohrál.
     
    46:48
    Tahle pasáž by mohla naše mladíky povzbudit, aby do hry dali víc bojovnosti.
    46:02 Marinova podržela pravá tyčka
     
    46:02
    Schovaná střela českého obránce trefila tyčku slovenské brány! Od ní se puk odrazil k volnému Janu Půčkovi, ale jeho dorážku fantasticky vykopl betonem Marinov!
     
    45:37
    Ačkoli se situace odehrávala až u mantinelu, za přejetí jednoho ze Slováků českým brankovištěm vykazují rozhodčí hru do středního pásma.
     
    45:11
    Kevin Horváth měl být vyloučen za podražení Filipa Šindelka, ale z opakovaných záběrů bylo evidentní, že k faulu nedošlo. Český obránce sportovně přiznal, že upadl vlastní vinou. Halou ve Skalici zní potlesk za fair play!
     
    45:01
    Švihovka z levé strany prosvištěla mimo, Šatný máchl lapačkou naprázdno.
     
    44:19
    Slovenský gólman Marinov si při rozehrávce počínal hodně odvážně, český hráč mu sedl na lep a Marinov si v klidu přehodil kotouč na bekhend. Slováci proto nyní útočí.
     
    43:45
    Slováci možná poslali českého forvarda k ledu nedovoleně, potom si každopádně vzal kotouč Marek Brada, jenž val před brankou neprostřelil.
     
    43:03
    Na druhé straně dojel nahozený kotouč jako první Marek Šramaty, Oliver Šatný možná chvíli váhal, jestli proti němu nevystoupit. Nakonec nemusel zasahovat, Šramaty zakončil vedle.
     
    42:15
    Jeden z českých útočníků neohroženě projel kolem pravého hrazení až před Marinova, ten ale svou bližší tyčku nepustil. Dorážka už šla z nulového úhlu.
     
    41:24
    České mužstvo zahájilo třetí třetinu s vervou, vzápětí se naopak musí bránit.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku ve 2. třetině (celkem):

    Slovensko – 9 (14)
    Česko – 11 (20)
     
    Poslední čtyři minuty strávili Češi v tlaku, ale předešlý průběh druhé třetiny si za rámeček dát nemohou. Nevím, jestli je to netradičním termínem v běhu soutěží. K nevýraznému projevu se přidaly i chyby v defenzivní fázi, umocněné dlouhými střídačkami v téhle části, a výsledkem je vedení Slováků po gólu karlovarského útočníka Ľubomíra Kupča.

    Třetí třetina začne přibližně v 18:32.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:32
    Sebastian Jasečko hledal zvednutou hokejku Šimona Frömla, ten ale kotouč netrefil. Černá guma se místo toho odrazila do sítě po zásahu slovenské hole, nejspíš to bylo držadlo Mateje Marinova.
     
    39:02
    První útok pokračuje ve velmi dobrém střídání, Slováci nedokázali pořádně rozehrát, ale kritickou chvilku se štěstím přestáli.
    38:28 České přečíslení tří proti jednomu přišlo vniveč
     
    38:28
    A v situaci tři na jednoho poslal Brabenec kotouč o několik decimetrů dál, než by Ivo Sedláček potřeboval. Zase obrovská škoda.
     
    37:32
    David Jiříček teď perfektně vystoupil proti slovenské přihrávce a uháněl do přečíslení, v něm ale jeho přihrávku zastavil jediný domácí obránce! Takové šance musíme aspoň zakončit...
     
    36:47
    Střely z větší vzdálenosti s případným blokem či dorážkou jsou tím receptem, který Češi zatím zkoušejí. Nyní se neujal v podání Jana Půčka.
     
    36:23
    Jakub Altrichter dorážel kotouč po Jiříčkově střele, dřív ho měl ale Marinov ve své moci. Náš forvard pak schytal krosček, za který se vylučovat nebude.
     
    35:42
    Česká reprezentace hraje v plném počtu. Uvidíme, jestli se do sirény ještě zvedne.
     
    35:02
    No a způsob, jakým Michal Kapičák na modré čáře promáchl kotouč, byl také na mezinárodní scénu až překvapivý.
     
    34:26
    Slováci se o další možnosti připravili sami, náš tým jim kombinaci lehce znejpříjemňoval a zatím se brání bez ohrožení branky.
     
    33:16
    David Špaček (CZE) je vyloučen za podrážení, Češi dnes hrají hodně nedisciplinovaně. I to je jedním z důvodů, proč se zatím nedostali do tempa, jaké by odpovídalo mezinárodnímu zápasu.
     
    33:10
    Kotouč propadl za českou obranu, což mohl ke druhé brance využít Michal Kapičák. Z pravé strany ale Šatného neprostřelil a dojíždějící Slováci se k dorážce nedostali.
     
    32:46
    A už má i náš protivník ve hře kompletní pětici.
     
    32:12
    Ivo Sedláček v přesilové hře střílel z levé strany a napálil boční konstrukci. Posléze se domácí výběr osvobzuje.
     
    31:44
    Marek Brada odvedl dobrou práci u hrazení a Češi jsou kompletní.
     
    31:20
    Vzápětí se ale česká reprezentace provinila icingem.
     
    31:06
    Jiří Ticháček se vyměnil s Markem Bradou, kotouč mu vrátil na modrou čáru a Brada vzápětí nabil Davidu Špačkovi. Ten vypálil z první a Marinov měl co dělat, aby jeho bombu vykopl levým betonem.
     
    30:34
    No, střídání nyní vůbec nevyšlo pro změnu Slovákům, takže pykají za stejný prohřešek a znovu budeme sledovat hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    30:16
    Šatný viděl na střelu Marka Šramatyho, jenž coby pravák stepuje na levé straně a zkouší to z první. Češi se následně osvobozují.
     
    29:34
    Českých hráčů bylo na ledě šest, takže tam nyní budou ve čtyřech. Jdeme do dalšího oslabení a věříme, že Slováci nepodtrhnou zatím bídnou českou třetinu.
     
    28:33
    Záhy po gólu mohl vyrovnat Matyáš Budina, po slalomu ale pálil těsně vedle! Na druhé straně pak Šatného prověřil Rajčan, to už nebylo zdaleka tak nebezpečné.
    27:39 KUPČO - 1:0
     
    27:39
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Riskantní vystoupení českému obránci nevyšlo, na útočné modré čáře o kotouč přišel a Slováci ujeli do přečíslení dva na jednoho. ĽUBOMÍR KUPČO ho zakončoval přihrávkou, ale od české hokejky se k němu puk šťastně vrátil a slovenský forvard ho neměl problém zamést do odkryté klece. Domácí se ujímají vedení – 1:0! Asistence: Jakub Demek.
    26:17 Marinov lapačkou vytěsnil zakončení Altrichtera
     
    26:17
    Nepovedené slovenské vyhození skákalo mezi kruhy, kde si ho našel Jakub Altrichter. Nevím, zda jeho střela šla vedle tyčky po lehkém zákroku Marinovovy lapačky, nebo bez něj.
     
    25:53
    Naše mužstvo hraje v plném počtu.
     
    25:23
    ...chyběla jim střelba, nakonec přišly dva pokusy na lapačku Šatného. Náš gólman poprvé puk vyrazil, podruhé nemusel, protože střela mířila nad.
     
    24:53
    Slováci nadále točí českou reprezentaci v pásmu...
    24:11 Ožvaldovu střelu z levé strany Šatný vyrazil
     
    24:11
    Ke slovenskému nájezdníkovi na poslední chvíli přistoupil Dominik Soukup a nedovolil mu zakončit, to byla velká šance! Střelu Ožvalda ze strany pak už kryl Šatný.
     
    23:36
    Po české přihrávce rukou v útočném pásmu vykázali sudí hru za modrou, kde si u mantinelu nedovoleně počínal Marcel Marcel (CZE). Na trestné lavici sedí už podruhé, tentokrát za držení.
     
    23:18
    Slováci naštěstí nevyřešili přečíslení střelou, natažená hokejka našeho beka poslala kotouč za branku.
     
    22:49
    Českou střelu z levé strany Marinov vyrazil, naši pak bojovali o kotouč v rohu pásma a zapojil se i zadák David Jiříček, ale neudrželi jsme se ve třetině.
     
    22:22
    Do rány Sebastiana Jasečka sahali před brankou dva spoluhráči ze čtvrté formace, jenže puk se zastavil a na Marinova nedoletěl. Slováci pak v kontru taky zahráli ofsajdově.
     
    21:45
    Zbytečný ofsajd zastavuje náš protiútok. Lukáš Pajer nedával pozor a přejel Marku Slavíkovi modrou čáru příliš brzy.
     
    21:29
    Českou sestavou se do šance málem prokličkoval Antonio Ožvald. Naši hráči ho ale hokejkami nakonec zpacifikovali a kotouč spíše jen dojel do království Olivera Šatného.
     
    20:52
    Zase jen několik bitev o kotouč nabídlo první střídání druhé dvacetiminutovky. Nakonec vzal puk Šimon Groch a vystřelil z levé strany, český bek zablokoval jeho pokus do ochranné sítě.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku v 1. třetině:

    Slovensko – 5
    Česko – 9
     
    Úvodní třetina prvního souboje sedmnáctek ve Skalici nenabídla příliš vzrušení. Postupně se Češi dostali do sedla a byli lepším týmem, bohužel jim ale nevyšla trojice přesilových her. Oslabení na druhou stranu zatím hrají dobře. Náš tým bude muset ještě přidat, pokud chce velmi dobře bojující Slováky zlomit.

    Druhá třetina začne přibližně v 17:48.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    Byl to nejspíš Sebastian Jasečko, kdo velmi dobře zablokoval ránu od modré čáry, a tím první část asi skončí.
     
    19:27
    Rychlý průnik Jakuba Demka zastavil blokující český obránce a kotouč zamířil až do ochranné sítě, takže se vhazuje po pravici Šatného.
     
    19:17
    Slovensko je kompletní a startuje zkrácenou početní výhodu.
     
    18:52
    Davidu Jiříčkovi sice v momentě střely nejspíš pomáhal clonící parťák, ale kotouč se nevešel mezi trojici slovenských tyčí.
    18:36 Pajer tváří v tvář Marinovi neuspěl
     
    18:36
    Marek Slavík vystihl slovenský kiks u mantinelu a vybídl k prvnímu gólu utkání Lukáše Pajera, ten ale tváří v tvář Marinova neprostřelil!
     
    18:05
    Bohužel, šikovný Vsetíňák Boris Babeliak pak pronikal dopředu a Jiří Ticháček (CZE) ho nepatrně přibrzdil háčkem. Bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    17:41
    Na modré čáře si několikrát vyměnili puk Jiří Ticháček s Dominikem Soukupem. Druhý jmenovaný pak vypálil, ale Marinov zasahuje.
     
    17:31
    Až teď, poté, co se neujaly další dvě dalekonosné rány. Antonio Ožvald (SVK) odchází pykat za podrážení.
     
    17:03
    Pokus Marka Brady nepřinesl úspěch, ale k českému krajánkovi ve Švédsku se vrátil. Pořád jsme nedovolili domácím přerušit hru.
     
    16:42
    Slováci jsou kompletní, ale mezitím znovu faulovali, takže máme ponechanou výhodu.
     
    15:55
    Dělovku Stanislava Svozila tentokrát nezastavilo nic, ale kotouč přeletěl břevno, takže Marinov prováděl svůj reflexivní zákrok naprázdno. Slováci vyhazují.
     
    15:20
    Ani druhá početní výhoda se našim reprezentantům nevede vůbec podle představ, ale ještě je čas...
     
    14:40
    Teď už z toho byla gólová česká šance v končícím oslabení! Dominika Soukupa v úniku zezadu sekl Boris Babeliak (SVK) a může být rád, že jsou z toho jenom dvě minuty, a ne trestné střílení.
    13:40 Frömel vystihl rozehrávku soupeře, avšak jeho rána byla zblokována
     
    13:40
    Šimon Frömel zachytil slovenskou kombinaci a dopředu uháněl ještě s jedním parťákem. Střílel, aby Marinov musel puk vyrazit, jenže vinou blokující hokejky k němu ani nedoletěl.
     
    13:07
    České vyhození zamířilo mimo mantinely, ale bylo to s velmi dobře slyšitelným odrazem o plexisklo, takže sudí nařizují jen nové buly.
     
    12:36
    První formace si v útočném pásmu nevypracovala zajímavou šanci, byl to spíš jen boj o kotouč. Ivo Sedláček (CZE) se v tomhle boji provinil krosčekem, takže se budeme pro změnu bránit.
     
    11:49
    Po vyrovnaném začátku jako by se česká reprezentace dostávala do tempa, víc si věří na kotouči a hrozí. Jen musíme dávat pozor na okénka v obraně.
    10:56 Šance teď byly k vidění na obou stranách
     
    10:56
    Obrovské šance na obou stranách! Češi zachytili slovenské vyhození a na pravou stranu dostal nabito Matyáš Budina, ale Marinov se výborně přesunul. Potom ujel české obraně jeden z domácích hráčů, bekhendovou kličkou si ale na Šatného nepřišel.
     
    10:02
    Slovensko je kompletní. V samém závěru početní výhody se ke střele neprotlačil Dominik Soukup, pak vracel puk naslepo za sebe tak, že dojel až do středního pásma.
     
    09:45
    No, bohužel vidíme ještě jeden český icing ve vlastní přesilovce. To není moc dobré vysvědčení.
     
    09:30
    Zblokovaná střela Jiřího Ticháčka zaduněla o zadní mantinel, druhý pokus tvořivého kladenského zadáka se tak daleko ani nedostal.
     
    09:10
    Už se Češi vrátili do útočného pásma, zatím tam ale jen bojují o kotouč u mantinelu.
     
    08:29
    No a tohle se dvojici z brněnské Komety nevydařilo už vůbec. Jakub Brabenec nejdřív napálil chránič prvního clonícího soupeře a když se puk odrazil ven z pásma, Svozilova nepřesná rozehrávka končí zakázaným uvolněním.
     
    07:54
    Klička Stanislava Svozila u modré čáry nebyla optimálním řešením, nicméně nás to příliš nemrzí, protože si zahrajeme první přesilovou hru. Na trestnou lavici putuje Samuel Kliment (SVK) za držení.
     
    07:15
    Čeští hokejisté se ubránili krátkému tlaku, kotouč pak vyvezl Šimon Frömel. Žádný velký útok z toho pochopitelně nebyl, náš tým už potřeboval střídat.
     
    06:31
    Mrštný Jakub Altrichter se vymotal zpoza brány, jenže z bekhendové strany nemohl pomýšlet na výraznější ohrožení stavu. Slováci pak přejeli dopředu a nahozením na Šatného si vynutili útočné buly.
     
    05:58
    Slovenské defenzivě pil na brankovišti krev Marek Brada, jenž dokončoval akci Jana Kučery. Proti velké přesile se však neprosadil a Marinov tyčku utěsnil.
     
    05:47
    Matej Marinov pak musel zasahovat proti střele z pravé strany, kterou si pohlídal vyrážečkou.
     
    05:11
    Velmi dobře zapracoval Tomáš Machů, jenž vytrčil svou hokejku proti kličkujícímu protivníkovi a vypíchl mu puk do neutrální zóny.
     
    04:18
    Naši mladíci sice dobře forčekovali, ale nic z toho nebylo. Teď se naopak ztěžka pokoušejí o vlastní rozehrávku z obranné třetiny.
     
    03:01
    Češi hrají v plném počtu a už přesně znají jeden ze vzorců slovenských přesilovek. Ivo Sedláček teď na druhé straně zkusil bekhendové zakončení, šlo ale z příliš velkého úhlu.
     
    02:35
    Další akci vykombinovali Slováci výborně na Maroše Mešára, ten ale z bezprostřední blízkosti napálil jen boční konstrukci!
    01:29 Horváth si na Šatného nepřišel
     
    01:29
    Po střele od modré čáry se kotouč hodně nebezpečně motal pod bruslemi před naším brankovištěm. Nakonec ho vyškrábnul Kevin Horváth, ale nenašel místo v postoji Šatného!
     
    00:54
    V útočném pásmu se bohužel Marcel Marcel (CZE) provinil napadením, takže hned jdeme do prvního oslabení.
     
    00:27
    Šatný se hned poprvé dostal ke kotouči, který k němu propadl při rozjezdu slovenské akce. Hokejkou ho rozehrál, na druhé straně pak nezakončil svou akci Jakub Brabenec.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Do české brány se staví Oliver Šatný, do té slovenské Matej Marinov. Naši reprezentaci povede jako kapitán nejzkušenější Stanislav Svozil, domácí zase Šimon Groch, jenž působí v Olomouci.
     
    Na zimním stadionu ve Skalici zazněly obě státní hymny a odpočítáváme poslední desítky sekund do startu zápasu.
     
    Úvodní sestavy:

    Slovensko: Marinov (Eliaš) – Rajzík, Groch, M. Mešár, Kapičák, Kliment, Kocúr, Cagáň, Socha – Kupčo, Demek, Malík – Ožvald, Babeliak, Rajčan – Šotek, Šramaty, Horváth – F. Mešár, Štetka, Cagáň. Trenér: Ján Lipansky.

    Česko: Šatný (Hamrla) – Jiříček, Svozil, Špaček, Ticháček, Machů, Šindelek, Jasečko, D. Moravec – Sedláček, Altrichter, Brabenec – Marcel, Soukup, Frömel – Pajer, Slavík, Budina – Brada, Kučera, Půček. Trenér: Václav Eismann.

    Rozhodčí: Müllner – J. Konc ml., Jedlička.
     
    Nominace českého týmu na dvojutkání se Slovenskem:

    Brankáři:
    Oliver Šatný (Mladé Boleslav), Patrik Hamrla (Zlín).

    Obránci:
    David Špaček, David Jiříček (oba Plzeň), David Moravec, Sebastian Jasečko (oba Mladá Boleslav), Filip Šindelek (Lidingö Vikings, Švédsko), Tomáš Machů (Vítkovice).
    Jen na 1. zápas: Marek Chvátal (Sparta Praha), Stanislav Svozil (Kometa Brno).
    Jen na 2. zápas: Matěj Pinkas (Hradec Králové), Jiří Ticháček (Rytíři Kladno).

    Útočníci:
    Marcel Marcel (Plzeň), Matyáš Budina (Hradec Králové), Jan Krupička (Sparta Praha), Jakub Altrichter (Lidingö Vikings, Švédsko), Jan Kučera (Olomouc), Ivo Sedláček (Kometa Brno), Šimon Frömel (Zlín), Marek Brada (Björklöven, Švédsko).
    Jen na 1. zápas: Jan Půček (Mladá Boleslav), Jakub Brabenec (Kometa Brno), Lukáš Pajer (Hradec Králové), Dominik Soukup (Plzeň).
    Jen na 2. zápas: Petr Gajda, Adam Měchura (oba Liberec), Alexandr Remeš (Karlovy Vary), Marek Slavík (Litvínov).

    Náhradníci:

    Brankáři: Martin Lidák (České Budějovice), Filip Maláč (Jihlava). Obránci: Marek Pelda (Hradec Králové), Patrik Fajmon (Kometa Brno), Martin Böhm, Jakub Šedivý (Liberec). Útočníci: Lukáš Chludil (Zlín), Adam Paleček (Pardubice), Petr Moravec (Hradec Králové), Jan Nevšímal (Jihlava), Michal Vitouch (Sparta Praha), Gabriel Szturc, Oskar Haas (Mladá Boleslav), Michal Ramik (Třinec), Martin Ryšavý (Vítkovice), Šimon Marha (Lidingö Vikings, Švédsko), Martin Pavlačka (Havířov).
     
    Zatímco se nám už naplno rozjely mládežnické soutěže, v lehce netradičním termínu vyjede na scénu i česká reprezentace do 17 let. Dvakrát vyzve vrstevníky ze Slovenska – dnes se vzájemný duel odehraje ve Skalici, zítra pak v Hodoníně.

    Čeští svěřenci trenéra Václava Eismanna budou chtít svému rivalovi vrátit porážku ze srpnového turnaje čtyř zemí v německém Füssenu, kde i přesto nakonec slavili zlatý pohár.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 28. Kupčo (Demek) – 56. Jiříček (Brada, Půček), 63. Brabenec (Svozil)


    Slovensko: Marinov (Eliaš) – Rajzík, Groch, M. Mešár, Kapičák, Kliment, Kocúr, Cagáň, Socha – Kupčo, Demek, Malík – Ožvald, Babeliak, Rajčan – Šotek, Šramaty, Horváth – F. Mešár, Štetka, Cagáň. Trenér: Ján Lipansky.
    Česko: Šatný (Hamrla) – Jiříček, Svozil, Špaček, Ticháček, Machů, Šindelek, Jasečko, D. Moravec – Sedláček, Altrichter, Brabenec – Marcel, Soukup, Frömel – Pajer, Slavík, Budina – Brada, Kučera, Půček. Trenér: Václav Eismann.

    Rozhodčí: Müllner – J. Konc ml., Jedlička.
    bahis siteleri