Slovensko – Česko 1:2 (po pr.)
po prodl.
Slovensko
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
Česko
Pondělí 16.09.2019, 17:00 • Zimní stadion Skalica • Reprezentace do 17 let
Partner:
     
    59:58
    Pozor, to je obrovská šance! Jakub Altrichter si vynutil faul, takže Češi půjdou do prodloužení v přesilové hře. Boris Babeliak (SVK) je vyloučen za hákování.
     
    33:16
    David Špaček (CZE) je vyloučen za podrážení, Češi dnes hrají hodně nedisciplinovaně. I to je jedním z důvodů, proč se zatím nedostali do tempa, jaké by odpovídalo mezinárodnímu zápasu.
     
    30:34
    No, střídání nyní vůbec nevyšlo pro změnu Slovákům, takže pykají za stejný prohřešek a znovu budeme sledovat hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    29:34
    Českých hráčů bylo na ledě šest, takže tam nyní budou ve čtyřech. Jdeme do dalšího oslabení a věříme, že Slováci nepodtrhnou zatím bídnou českou třetinu.
     
    23:36
    Po české přihrávce rukou v útočném pásmu vykázali sudí hru za modrou, kde si u mantinelu nedovoleně počínal Marcel Marcel (CZE). Na trestné lavici sedí už podruhé, tentokrát za držení.
     
    18:05
    Bohužel, šikovný Vsetíňák Boris Babeliak pak pronikal dopředu a Jiří Ticháček (CZE) ho nepatrně přibrzdil háčkem. Bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    17:31
    Až teď, poté, co se neujaly další dvě dalekonosné rány. Antonio Ožvald (SVK) odchází pykat za podrážení.
     
    14:40
    Teď už z toho byla gólová česká šance v končícím oslabení! Dominika Soukupa v úniku zezadu sekl Boris Babeliak (SVK) a může být rád, že jsou z toho jenom dvě minuty, a ne trestné střílení.
     
    12:36
    První formace si v útočném pásmu nevypracovala zajímavou šanci, byl to spíš jen boj o kotouč. Ivo Sedláček (CZE) se v tomhle boji provinil krosčekem, takže se budeme pro změnu bránit.
     
    07:54
    Klička Stanislava Svozila u modré čáry nebyla optimálním řešením, nicméně nás to příliš nemrzí, protože si zahrajeme první přesilovou hru. Na trestnou lavici putuje Samuel Kliment (SVK) za držení.
     
    00:54
    V útočném pásmu se bohužel Marcel Marcel (CZE) provinil napadením, takže hned jdeme do prvního oslabení.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 28. Kupčo (Demek) – 56. Jiříček (Brada, Půček), 63. Brabenec (Svozil)


    Slovensko: Marinov (Eliaš) – Rajzík, Groch, M. Mešár, Kapičák, Kliment, Kocúr, Cagáň, Socha – Kupčo, Demek, Malík – Ožvald, Babeliak, Rajčan – Šotek, Šramaty, Horváth – F. Mešár, Štetka, Cagáň. Trenér: Ján Lipansky.
    Česko: Šatný (Hamrla) – Jiříček, Svozil, Špaček, Ticháček, Machů, Šindelek, Jasečko, D. Moravec – Sedláček, Altrichter, Brabenec – Marcel, Soukup, Frömel – Pajer, Slavík, Budina – Brada, Kučera, Půček. Trenér: Václav Eismann.

    Rozhodčí: Müllner – J. Konc ml., Jedlička.
    bahis siteleri