Dvůr Králové n. L. – Vrchlabí 1:3 (kon.) | Nová Paka – Děčín 1:5 (kon.) | Mostečtí Lvi – Řisuty 11:0 (kon.)
Jablonec n/N – Trutnov 3:0 (kon.) | SHK Hodonín – Žďár n/S 4:3 (po pr.) | Nový Jičín – Šumperk 1:4 (kon.)
Kopřivnice – Val. Meziříčí 2:4 (kon.) | Příbram – China Golden Dragon 11:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Havlíčkův Brod 1:3 (kon.)
konec
BK Nová Paka
1:5 (0:2, 1:2, 0:1)
HC Děčín
Středa 18.09.2019, 18:00 • Zimní stadion, Nová Paka • 2. liga skupina Sever (ČR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:07
    Děčín právě vstřelil branku!
    Po předchozí nepřesné akci Damaška se povedla právě tomuto hráči pěkná přihrávka na MICHALA OLIVERIUSE, který ji dokázal přetavit v pátý děčínský gól. Svůj pokus zavěsil do horní části soupeřovy branky – 1:5. Asistence: Ondřej Damašek.
     
    32:21
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní se to už povedlo a hosté svou přesilovou hru využívají a jdou do tříbrankového trháku. TOMÁŠ FAIGL nechal roztáhnout betony Denise Vacka a poté mu mezi ně poslal kotouč – 1:4. S touto akcí nemohl domácí brankář nic dělat – 1:4. Asistence: Michal Oliverius.
     
    22:24
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování se Děčínští hnali do útočné akce a Medvědi si berou zpět dvoubrankový náskok. Ondřej Sýkora našel ideálně postaveného VOJTĚCHA TŮMU, který první brankou v sezóně a i v děčínském dresu dává klid na hokejky svých spoluhráčů – 1:3. Asistence: Ondřej Sýkora a Zdeněk Petráš.
     
    22:04
    Nová Paka vstřelila branku!
    Také domácí hráči využívají přesilovou hru. Ke střele před brankou Lavingera se dostal MAREK MLČOCH a následně ho překonal. Bere mu tak čisté konto a domácí tým dostává zpět do zápasu a na dostřel jediné branky – 1:2. Asistence: Michal Nevyhoštěný a Viktor Martínek.
     
    19:11
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi sice dvojnásobnou přesilovku nevyužili, ale tu klasickou pak už ano. Před novopackou brankou došlo ke skrumáži, ve které se nejlépe zorientoval DANIEL VOLRÁB, jenž dostal kotouč za záda Denise Vacka – 0:2. V závěru první části hry tak jdou hosté do dvoubrankového náskoku. Asistence: Michal Oliverius a Ondřej Sýkora.
     
    04:55
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš. Hned po velké domácí šanci šli do útoku hosté a jejich akce končí úvodní brankou zápasu. Zdeněk Petráš vybojoval kotouč u mantinelu a odtud poslal přesný pas na ONDŘEJE SÝKORU, jenž zblízka překonal Vacka – 0:1. Asistence: Zdeněk Petráš a Vojtěch Tůma.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 23. Mlčoch (Nevyhoštěný, Martínek) – 5. Sýkora (Petráš, Tůma), 20. Volráb (Oliverius, Sýkora), 23. Tůma (Sýkora, Petráš), 33. Faigl (Oliverius), 56. Oliverius (Damašek)


    BK Nová Paka: Vacek (Mahdal) – Müller, Mlčoch, Malík, Svoboda, Abraham (C), Bezděk, Suvorov – Uchin, Hašek, Kloutvor – Půlpán A. (A), Hnik, Martínek – Nevyhoštěný (A), Hric, Půlpán T. – Planý
    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Loukota, Tenkrát, Kaltenböck, Mareš, Zicho, Tůma – Faigl, Chovanec, Ineman – Fojt, Oliverius (C), Zajan (A) – Petráš, Sýkora, Dörner – Volráb (A), Damašek

    Rozhodčí: Zavřel – Kettner, Axman

    Diváci: 254
    bahis siteleri