Dvůr Králové n. L. – Vrchlabí 1:3 (kon.) | Nová Paka – Děčín 1:5 (kon.) | Mostečtí Lvi – Řisuty 11:0 (kon.)
Jablonec n/N – Trutnov 3:0 (kon.) | SHK Hodonín – Žďár n/S 4:3 (po pr.) | Nový Jičín – Šumperk 1:4 (kon.)
Kopřivnice – Val. Meziříčí 2:4 (kon.) | Příbram – China Golden Dragon 11:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Havlíčkův Brod 1:3 (kon.)
konec
BK Nová Paka
1:5 (0:2, 1:2, 0:1)
HC Děčín
Středa 18.09.2019, 18:00 • Zimní stadion, Nová Paka • 2. liga skupina Sever (ČR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:54
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Ondřej Sýkora – 2 min., podrážení).
     
    56:17
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Jaroslav Uchin – 2 min., sekání).
     
    55:07
    Děčín právě vstřelil branku!
    Po předchozí nepřesné akci Damaška se povedla právě tomuto hráči pěkná přihrávka na MICHALA OLIVERIUSE, který ji dokázal přetavit v pátý děčínský gól. Svůj pokus zavěsil do horní části soupeřovy branky – 1:5. Asistence: Ondřej Damašek.
     
    52:40
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Vojtěch Tůma – 2 min., držení).
     
    51:25
    Hezké gesto fair-play v podání Patrika Zicha! Čároví sudí odpískali zakázané uvolnění Nové Pace. Ovšem obránce Děčína poté rozhodčím sdělil, že kotouč tečoval a ti na základě toho icing odvolali. Vhazuje se ve středovém kruhu.
     
    50:30
    Zdeněk Petráš se ocitl tváří v tvář Vackovi, dokonce už ho překonal, nakonec ale kotouč jen prosvištěl brankovištěm a skončil vedle.
     
    39:54
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Chovanec – 2 min., podrážení).
     
    38:32
    V krátkém sledu po sobě další obrovská šance Nové Paky. Mahdalovi nechybělo mnoho a slavil by gól v děčínské síti. Proti však byla horní tyč Lavingerovy branky!
     
    38:17
    Další velká šance Nové Paky. František Hnik se dostal do šance před děčínským brankářem, ale Lavinger pohotovým zákrokem jeho pokus zneškodnil.
     
    36:30
    Lukáš Lavinger nyní trochu zaváhal v rozehrávce a kotouč se dostal k Aleši Půlpánovi. Tomu ale puk stačil vypíchnout Erik Mareš a domácí útočník se ke střele vůbec nedostal. Pokud by tomu bylo jinak, zřejmě by branku Děčína ohrozil!
     
    32:21
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní se to už povedlo a hosté svou přesilovou hru využívají a jdou do tříbrankového trháku. TOMÁŠ FAIGL nechal roztáhnout betony Denise Vacka a poté mu mezi ně poslal kotouč – 1:4. S touto akcí nemohl domácí brankář nic dělat – 1:4. Asistence: Michal Oliverius.
     
    32:00
    Děčín má před domácí brankou velký tlak, ale znovu šikovný Vacek zastavil další střelu. Ve svém brankovišti se roztáhl jak dlouhý tak široký a pomotal tak hostům hlavy.
     
    31:08
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (David Malík – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení).
     
    29:08
    Dva hráči Nové Paky současně vyloučeni na dvě minuty a Děčín bude hrát přesilovku pět na tři celé dvě minuty! Pokud tedy nevsítí branku.
     
    29:08
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Jaroslav Uchin – 2 min., faul kolenem).
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Tomáš Müller – 2 min., podrážení).
     
    27:34
    Lukáš Lavinger se zaskvěl dalším zákrokem, když chytil nebezpečnou střelu Viktora Martínka! Udržel tak odstup od svého soupeře.
     
    25:03
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Ondřej Sýkora – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Tomáš Müller – 2 min.).
     
    22:24
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování se Děčínští hnali do útočné akce a Medvědi si berou zpět dvoubrankový náskok. Ondřej Sýkora našel ideálně postaveného VOJTĚCHA TŮMU, který první brankou v sezóně a i v děčínském dresu dává klid na hokejky svých spoluhráčů – 1:3. Asistence: Ondřej Sýkora a Zdeněk Petráš.
     
    22:04
    Nová Paka vstřelila branku!
    Také domácí hráči využívají přesilovou hru. Ke střele před brankou Lavingera se dostal MAREK MLČOCH a následně ho překonal. Bere mu tak čisté konto a domácí tým dostává zpět do zápasu a na dostřel jediné branky – 1:2. Asistence: Michal Nevyhoštěný a Viktor Martínek.
     
    21:49
    Šance Děčína ve vlastním oslabení. Michal Oliverius se řítil sám na Denise Vacka, proti jeho střele však domácí brankář zakročil pravým betonem a připsal si další přesný zákrok. Vacek stále drží svůj tým.
     
    21:15
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Tomáš Faigl – 2 min., sekání).
     
    19:11
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi sice dvojnásobnou přesilovku nevyužili, ale tu klasickou pak už ano. Před novopackou brankou došlo ke skrumáži, ve které se nejlépe zorientoval DANIEL VOLRÁB, jenž dostal kotouč za záda Denise Vacka – 0:2. V závěru první části hry tak jdou hosté do dvoubrankového náskoku. Asistence: Michal Oliverius a Ondřej Sýkora.
     
    18:03
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Lukáš Bezděk – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    17:11
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (František Hnik – 2 min., hákování).
     
    15:15
    Další spolupráce Oliveriuse s Faiglem. Druhý jmenovaný pak celou akci ještě vyšperkoval přihrávkou na Ondřeje Damaška, jenž ale netrefil odkrytou Vackovu branku!
     
    09:44
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Chovanec – 2 min., podrážení).
     
    07:53
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., napadení).
     
    04:55
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš. Hned po velké domácí šanci šli do útoku hosté a jejich akce končí úvodní brankou zápasu. Zdeněk Petráš vybojoval kotouč u mantinelu a odtud poslal přesný pas na ONDŘEJE SÝKORU, jenž zblízka překonal Vacka – 0:1. Asistence: Zdeněk Petráš a Vojtěch Tůma.
     
    04:10
    Obrovská šance Nové Paky! Jakub Planý se dostal do samostatného úniku a ocitl se tváří v tvář před Lukášem Lavingerem. Jeho střela ale zamířila jen nad jeho branku.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 23. Mlčoch (Nevyhoštěný, Martínek) – 5. Sýkora (Petráš, Tůma), 20. Volráb (Oliverius, Sýkora), 23. Tůma (Sýkora, Petráš), 33. Faigl (Oliverius), 56. Oliverius (Damašek)


    BK Nová Paka: Vacek (Mahdal) – Müller, Mlčoch, Malík, Svoboda, Abraham (C), Bezděk, Suvorov – Uchin, Hašek, Kloutvor – Půlpán A. (A), Hnik, Martínek – Nevyhoštěný (A), Hric, Půlpán T. – Planý
    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Loukota, Tenkrát, Kaltenböck, Mareš, Zicho, Tůma – Faigl, Chovanec, Ineman – Fojt, Oliverius (C), Zajan (A) – Petráš, Sýkora, Dörner – Volráb (A), Damašek

    Rozhodčí: Zavřel – Kettner, Axman

    Diváci: 254
    bahis siteleri