Sparta – Třinec 4:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:2 (0:1, 1:1, 3:0)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 19.09.2019, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:47
    Další trest pro třinecké Oceláře, konkrétně pro forvarda Tomáše Marcinka (TRI), který se u pravého mantinelu provinil sekáním. Přesilovka Sparty.
     
    45:09
    Síly na ledě se vyrovnají. Tomáš Marcinko (TRI) falouval unikajícího Martina Dočekala a odsedí si dvě minuty za podrážení. Bude se hrát ve čtyřech.
     
    43:29
    Tohle je pro sparťany velmi nepříjemné. Jakub Sedláček (SPA) dostává dvě minuty za zdržování hry. Trest odpyká Lukáš Pech.
     
    25:11
    Bude se vylučovat, Oceláři půjdou pykat. Martin Gernát (TRI) podrazil ujíždějícího Kevina Klímu a posedí si tak dvě minuty na trestné lavici. Na druhé straně si půjde odpočinout Jan Buchtele (SPA) za hrubost.
     
    20:46
    Další vyloučení na domácí straně. Jeremie Blain (SPA) je vyloučen na dvě minuty za hákování. Třinečtí tak dostanou možnost hrát v přesilovce.
     
    13:47
    Nicméně ani ne po minutě přesilovka Třince končí. Tomáš Marcinko (TRI) inkasoval od rozhodčích dvě minuty za držení a síly na ledě se srovnají.
     
    13:09
    Hosté budou mít k dispozici první přesilovou hru v tomto utkání. Obránce Jan Košťálek (SPA) dostává dvě minuty za sekání.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 23. Říčka (Blain, Rousek), 41. Kalina, 57. Rousek (Blain), 60. Smejkal (V. Růžička) – 11. M. Doudera (P. Vrána), 22. M. Kovařčík (O. Kovařčík, Chmielewski)


    HC Sparta Praha: J. Sedláček (Machovský) – Blain, Kalina, Košťálek, Polášek, Ďaloga, T. Pavelka, Krutil – Smejkal, V. Růžička, Řepík – Kudrna, Pech, Forman – Rousek, Sukeľ, Říčka – Dočekal, Klíma, Buchtele.
    HC Oceláři Třinec: Kváča (Bartošák) – Gernát, Roth, Galvinš, Hrachovský, Dravecký, M. Doudera, Haman – Chmielewski, P. Vrána, Stránský – Novotný, Marcinko, Hrňa – Adamský, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrehorčák, Hladonik, Kofroň.

    Rozhodčí: Hodek, Pražák – Komárek, Frodl

    Diváci: 7175
    thejrc.org