Carolina – Tampa 2:0 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 3:4 (kon.) | Washington – St. Louis 3:2 (kon.)
Montreal – Florida 4:3 (kon.) | Ottawa – Toronto 4:3 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 4:1 (kon.)
Chicago – Detroit 2:1 (kon.) | Calgary – San Jose 6:4 (kon.)
konec
Washington Capitals
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
St. Louis Blues
Čtvrtek 19.09.2019, 01:10 • Capital One Arena, Washington • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:53 Nicklas BÄCKSTRÖM - 3:2
     
    59:53
    Washington právě vstřelil branku!
    To je neskutečné! V samotném závěru zápasu NICKLÄS BACKSTRÖM lehce nahodil na svatyni soupeře a tím rozhoduje o výhře Capitals! Důvodem je bláznivý odraz kotouče od ledové plochy, na který gólman Fitzpatrick nedokázal zareagovat ideálně, kotouč mu propadl pod rukou. Asistence: Alexander Ovečkin a Radko Gudas.
    59:00 Richard PÁNIK - 2:2
     
    59:00
    Washington právě vstřelil branku!
    Přesilová hra o dva hráče je využita! Carlson sice od modré minul, kotouč se ale šťastně odrazil zpět do brankoviště, kde se nejrychleji orientoval RICHARD PÁNIK, který poslal touš za pozdě reagujícího gólmana. Asistence: John Carlson a Nicklas Bäckström.
    42:05 Zachary SANFORD - 1:2
     
    42:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Skvělá individuální akce ZACHARYHO SANFORDA vede ke druhému gólu St. Louis! Americký forvard na zádech udržel Slováka Fervaryho, následně si vybruslil před bránu a střelou k bližší tyči do horního rohu zaskočil gólmana Samsonova. Asistence: Vince Dunn.
    27:15 Radko GUDAS - 1:1
     
    27:15
    Washington právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Binnington střelu vyrazil pouze před sebe, načež Leason přikopl puk volnému RADKU GUDASOVI, jenž nekomrpomisně zavěsil do odkryté horní poloviny svatyně. Asistence: Brett Leason a Alexander Ovečkin.
    13:37 Austin POGANSKI - 0:1
     
    13:37
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    To je obrovská smůla, která teď potkala hokejisty Washingtonu! AUSTIN POGANSKI zpoza branky naslepo nahazoval a šťastně trefil brusli obránce, od níž se kotouč odrazil za překvapeného Vaněčka. Asistence: Robby Fabbri.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 28. Gudas (Leason, Ovečkin), 59. Pánik (Carlson, Bäckström), 60. Bäckström (Ovečkin, Gudas) – 14. Poganski (Fabbri), 43. Sanford (Dunn)


    Washington Capitals: Vaněček (31. Samsonov) – Bäckström, Carlson, Fehervary, Geisser, Gudas, Hagelin, Hobbs, Kuzněcov, Leason, Malenstyn, McMichael, Orlov, Oshie, Ovečkin, Pánik, Protas, Riat, Vrána
    St. Louis Blues: Binnington (41. Fitzpatrick) – Borgman, Bozak, Darcy, Dunn, Fabry, Lappin, O'Gara, Olsen, Parayko, Poganski, Polei, Reinke, Sanford, Schwartz, Stevens, Tarasenko, Toropčenko, Walman

    Rozhodčí: Pochmara, Schrader – Devorski, Kovachik
    bahis siteleri