Sparta – Česká Lípa 5:2 (kon.) | Slavia – České Budějovice 17:0 (kon.) | Vysoké Mýto – Interobal Plzeň 0:7 (kon.)
Olympik Mělník – Chrudim 0:13 (kon.)
konec
Sparta Praha
5:2 (4:0)
FC Démoni Česká Lípa
Pátek 20.09.2019, 20:00 • Aréna Sparta, Praha • 1. Futsal liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    34:10
    Démoni právě vstřelili branku!
    Tak to byla futsalová paráda! Tomáš Fichtner si obešel takřka celou sparťanskou čtveřici a přihrávkou pod sebe našel kapitána MIROSLAVA ROTTA, který z nadějné pozice placírkou poslal míč pod nohy Ondřeje Vahaly. Asistence: Tomáš Fichtner.
     
    31:48
    Obrovská šance Démonů! Tomáš Fichtner přihrávkou z pravé strany našel před sparťanskou brankou úplně volného Matouše Kubelku, ten ze stoprocentní pozice ale přestřelil. A lidově řečeno tak zazdil obrovskou šanci České Lípy.
     
    27:48
    Démoni právě vstřelili branku!
    Obrovský nátlak po střele ze strany od kapitána Miroslava Rotta ještě sparťanská obrana ustála, když dokázal Ondřej Vahala proti střele k tyči dobře zasáhnout. O chvilku později už na českolipský útok byli libeňští obránci krátcí, Tomáš Fichtner přihrávkou k lajně našel ONDŘEJE HAVRDU, který přízemní střelou ke vzdálenější tyči vstřelil první hostující gól. Asistence: Tomáš Fichtner.
     
    25:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu pátou sparťanskou branku. Tihomir Novak našel na pravé straně volného AZEMA BRAHIMIHO, který z nadějné pozice skóroval střelou k tyči. Asistence Tihomir Novak.
     
    25:22
    Břevno českolipské branky teď razantní trefou orazítkoval Kristijan Grbeša! Sparta byla velmi blízko pátému gólu.
     
    24:45
    Obrovsky sporná situace! Rozhodčí po centru Michala Mikysky na vzdálenější levou tyč sparťanské branky a následnému posunutí branky od Ondřeje Vahaly přerušil hru. Mezitím ale dokázal jeden z hráčů v bílém vrátit balón zpět do vápna, kde se do tutové situace dostal jeden z útočníků, který by z nadějné pozice takřka jistě skóroval. Měl tohle rozhodčí nechat?
     
    16:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé! Brazilec WILDE si chvilku po výkopu ze středu hřiště vybojoval míč, obešel dvojici obránců a technickým padáčkem k pravé tyči překonal i českolipského gólmana. Sparťanský válec po rozespalém výkonu okolo desáté minuty opět jede na plné obrátky. Bez asistence.
     
    16:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kristijan Grbeša prodloužil po přihrávce od rohového praporku míč na nabíhajícího TIHOMIRA NOVAKA, který se míč jednoduše zpracoval a razantně poslal ho k pravé tyči. Milen Kirov se po balónu jen marně natahoval. Asistence: Kristijan Grbeša.
     
    05:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další parádní akce Sparty! Gabriel Rick našel parádní přihrávkou ze strany úplně volného nabíhajícího TOMÁŠE DRAHOVSKÉHO, který už jen doklepl míč za záda vysoko postaveného Milena Kirova. Asistence: Gabriel Rick.
     
    03:15
    Další velká šance Sparty! Brazilec Wilde dostal parádní přihrávku za obranu hráčů v bílém, v souboji tváří v tvář Milena Kirova ale poslal míč pouze doprostřed branky, kde už stál připravený gólman.
     
    02:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku dnešního utkání. Tomáš Drahovský našel na hranici házenkářského vápna volného MICHALA SEIDLERA, který z voleje poslal míč nechytatelně k pravé tyči. Asistence: Tomáš Drahovský.

    Libor Kokoška

    Branky: 3. Seidler (Drahovský), 6. Drahovský (Rick), 17. Novak (Grbeša), 17. Wilde, 26. Brahimi (Novak) – 28. Havrda (Fichtner), 35. Rott (Fichtner)


    Sparta Praha: Vahala (Gerčák, Plecitý) – Rick, Brahimi, Novak, Wilde, Drahovský (C), Křivánek, Hora, Grbeša, Seidler
    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Blaha) – Rott (C), Kubelka, Fichtner, Abrham, Havrda, Hanzlík, Mikyska, Zapletal

    Rozhodčí: Jiří Lasch, Libor Kaštánek
    thejrc.org