Poruba – Warriors Brno 4:2 (kon.) | Přerov – Vsetín 2:1 (kon.) | Šumperk – Litomyšl 3:0 (kon.)
Kobra – Ústí n/L 1:2 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Písek 6:0 (kon.) | Chrudim – Kralupy n. Vltavou 3:6 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
HCM Warriors Brno
Pátek 20.09.2019, 17:00 • RT TORAX ARENA • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    51:16
    Poruba právě vstřelila branku!
    ALEX BENKA-RYBÁR si nahodil kotouč s Anlaufem, který trefil brankáře. Puk se ale odrazil před brankoviště, kde Benka-Rybár najížděl tísněn obráncem a v pádu dostal puk tělem do branky. Sudí i přes protesty kapitána Warriors gól uznává. Asistence: Jan Anlauf.
     
    46:00
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    Rychle využitá přesilovka. Kontaktní gól vstřelil obránce VOJTĚCH DANĚK. Asistence: Tadeáš Del Favero a Adam Holotík.
     
    36:21
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tlak a územní převahu z přesilovky si RT TORAX přenesl dál do hry a vytěžil z toho dvoubrankový odskok. Autorem branky je DANIEL STODŮLKA. Asistence: Tomáš Havlík a Daniel Zajíc.
     
    26:01
    Poruba právě vstřelila branku!
    DANIEL HÄRING dostal nahrávku před branku a místo okamžité střely, na kterou se Kašpar připravil, udělal kličku a využil mezeru u levé brněnské tyče. Asistence: Jiří Brodek.
     
    18:09
    Poruba právě vstřelila branku!
    Chuť po vyrovnání a patřičná dravost dostává utkání do vyrovnaného stavu. Domácí vyhráli souboj ve středním pásmu, a když Žídek přenechal na kruhu puk MICHALU MORÁVKOVI, střelou nad rameno do horního rohu porubský snajpr skóruje. Asistence: Jan Žídek.
     
    07:19
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    Souboje u mantinelu ukončil Karpíšk střílenou nahrávkou na bránu, kde kotouč protečoval LUKÁŠ MARČÍK. Asistence: David Karpíšek.
    Marken.cz

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 19. Morávek (Žídek), 27. Häring (Brodek), 37. Stodůlka (Havlík, Zajíc), 52. Benka-Rybár (Anlauf) – 8. Marčík (Karpíšek), 46. Daněk (Del Favero, Holotík)


    HC RT TORAX Poruba: Pawlas (Lambert J.) – Mrozek, Havlík, Debnár, Zajíc, Pitucha, Macurák – Pavlík, Stodůlka, Barčák – Häring, Benka-Rybár, Brodek – Morávek, Foldyna, Anlauf – Žídek, Rambousek
    HCM Warriors Brno: Kašpar (Hollý) – Staněk, Klimeš, Daněk, Rašovský, Mahdal, Sedláček – Vysloužil, Marčík, Bocián – Holotík, Karpíšek, Del Favero – Hrstka, Ludvík, Antoňů

    Rozhodčí: Novák – Hladík, Klimek
    thejrc.org