Pittsburgh – Columbus 4:1 (kon.) | Montreal – Florida 5:4 (3:1 po s.n.) | Philadelphia – Boston 1:3 (kon.)
Colorado – Dallas 1:2 (kon.) | Edmonton – Vancouver 1:6 (kon.) | Los Angeles – Vegas 2:3 (po pr.)
konec
Philadelphia Flyers
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Boston Bruins
Pátek 20.09.2019, 01:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě z tohoto utkání vše. Přeju vám krásný start do posledního pracovního dne v týdnu a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (03:49:46)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Voráček (PHI) 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:29
    Jaroslav Halák (BOS) 16 zákroků, úspěšnost 94,1%, střídán po 2. třetině
    Peter Cehlárik (BOS) 1+0, 1 střela, čas na ledě 14:44
    Róbert Lantoši (BOS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 10:40
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Connor Clifton (BOS) 1+0
    2. Danton Heinen (BOS) 1+0
    3. Morgan Frost (PHI) 0+0
     
    Máme za sebou přípravné utkání na novou sezónu zámořské NHL, v němž Boston zvítězil na ledě Philadelphie 3:1. Do vedení dostal hosty Danton Heinen, jenž prostřelil gólmana střelou k levé tyči. Vyrovnání přišlo záhy, milimetrově přesnou ránu do horního růžku vypálil Matt Niskanen. Vítězný zásah si na konto připsal Slovák Peter Cehlárik, který využil výborné práce Gaunce, po jehož přihrávce na forvarda zívala odkrytá brána. Razítko na vítězství Bruins dal v 57. minutě obránce Connor Clifton, Američan se prosadil v úniku po návratu z trestné lavice. Boston si dnes po prohře s New Jersey spravil chuť, to Flyers prohráli potřetí v řadě.
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Vítězství už Bostonu nikdo nevezme, to je jasné. Sean Kuraly se pokusil z vlastní poloviny trefit odkrytou bránu, místo toho ale pouze zavinil zakázané uvolnění.
     
    59:10
    Do souboje za brankou se zapojila hned šestice hokejistů. Vítězné vyšel ze změti hokejek Jeremy Lauzon. Kanaďan lehkým vyhozením do středního pásma dal na chvíli vydechnout sobě a svým spoluháčům.
     
    58:23
    Času už moc nezbývá, trenér Vigneault minutu a půl před koncem odvolává gólmana!
     
    58:15
    Clifton sice nedokázal udržet kotouč v útočném pásmu. Vůbec mu to však nevadilo, napak využil více volného prostoru ke zpracování a pošetření cenných vteřinek.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:49
    Jenže místo domácích pokračují vútočném snažení hosté. Nahození od pravého mantinelu podržel Lyon před dotírajícím Lantošim v lapačce.
     
    57:00
    Philadelphia nyní musí pořádně přidat, pokud se ještě chce porvat o vítězství. V základní hrací době to už nejspíše nestihne. Vstřelit dvě branky za tři minuty však reálné určitě je.
    56:15 Connor CLIFTON - 1:3
     
    56:15
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tohle si domácí defenziva za rámeček učitě nedá! Nepohlídala si totiý CONNORA CLIFTONA, jenž se po návratu z trestné lavici dostal do samostatného úniku. Na beka si Američan počínal skvěle, Lyonovi udělal bekhendový blafák a poté přesně zakončil. Asistence: Anders Bjork.
     
    55:56
    Ne, přesilovky dnes nejdou ani Philadelphii, ani Bostonu. Trest Connora Cliftona se chýlí ke konci.
     
    55:19
    Gostisbehere na poprvé zachytil vyhození po mantinelu v rukavici, následně však sám špatně přihrál a Gaunce už Bruins osvobodil.
     
    54:35
    James Van Riemsdyk si nedokázal poradit se zdánlivě jednoduchým zpracováním touše, čehož dokonale využil Didier. Obránce sebral krajanovi puk a vyhodil ho do bezpečí.
     
    54:09
    Velká šance na vyrovnání přichází pro Letce po vyloučení Cliftona, jenž se provinil sekáním.
     
    53:16
    Phillipe Myers je zpátky na ledě, hraje se znovu v plném počtu. Domácí se okamžitě nastěhovali do útočné třetiny, kde spouští kolotoč nahrávek.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 12. Niskanen (Giroux, Couturier) – 8. Heinen (Coyle), 25. Cehlárik (Gaunce, Didier), 57. Clifton


    Philadelphia Flyers: Elliott (41. Lyon) – Andreoff, Aube-Kubel, Bigras, Braun, Bunnamanm, Couturier, Criscuolo, Farabee, Friedman, Frost, Giroux, Gostisbehere, Hayes, Michel, Myers, Niskanen, Provorov, Rubcov, Twarynski, Van Riemsdyk, Voráček, Wotherspoon
    Boston Bruins: Halák (41. Lagace) – Backes, Bjork, Blidh, Cehlárik, Clifton, Coyle, DeBrusk, Didier, Gaunce, Heinen, Kuhlman, Kuraly, Lantoši, Lauzon, Petrovic, Shen, Studnicka, Vaakanainen, Zbořil, Zech

    Rozhodčí: Lambert, MacDougall – Miller, Tobias
    ocianews.com