Třinec – Žižkov 4:2 (kon.) | Dukla Praha – Ústí n. L. 3:2 (kon.) | Chrudim – Vlašim 1:1 (kon.)
Líšeň – Prostějov 3:0 (kon.) | Varnsdorf – Pardubice 1:2 (kon.) | Hr. Králové – Vyšehrad 1:0 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
3:2 (1:0)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Sobota 21.09.2019, 10:15 • Na Julisce, Praha-Dejvice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je úžasný závěr dnešního zápasu! Střídající Karsten Ayong si vyměnil na levé straně hřiště míč s Dominikem Preislerem a poslal centr na přední tyč na VOJTĚCHA HADAŠČOKA, který hlavičkou k tyči posílá Duklu zpět do vedení. Dejvický ostrostřelec navíc touto brankou kompletuje svůj dnešní hattrick!
     
    77
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nenápadně vypadající ústecká akce končí gólem! Do zakončení na rohu šestnáctky se dostal hostující střelec LUKÁŠ MATĚJKA, který technicky poslal míč po zemi k pravé tyči. Matúš Hruška se po parádní trefě jen marně natahoval.
     
    67
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Parádní pas za dejvickou obranu dostal FORTUNA BASSEY, jednoduchou kličkou do strany si posadil brankáře Matúše Hrušku na zem a jednoduše skóroval do odkryté branky Dukly! Ústí se dostává na dostřel svého pražského soupeře a vypadá to, že závěr dnešního zápasu bude ještě dramatický.
     
    46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to bylo opravdu rychlé! Filip Hašek našel parádním pasem za ústeckou obranu nabíhajícího VOJTĚCHA HADŠČOKA, který v samostatném úniku na severočeskou branku nezaváhal a technickou střelou k pravé tyči poslal Duklu do dvoubrankového vedení!
     
    44
    Dukla právě vstřelila branku!
    A je tu první branka dnešního utkání! Mohamed Doumbia centrem z hranice na vápna našel u levé tyče volného jednoho z domácích fotbalistů, který přihrávkou zpět do vápna našel u pravé tyče volného VOJTĚCHA HADAŠČOKA. Ten ze všech hráčů vyskočil nejvýše a hlavičkou k tyči skóroval.

    Libor Kokoška

    Branky: 44. Hadaščok, 46. Hadaščok, 84. Hadaščok – 67. Bassey, 77. Matějka

    Karty:   12. D. Souček (DUK), 55. Doumbia (DUK) – 51. J. Peterka (UNL), 64. M. Bílek (UNL), 90+2. Miskovič (UNL)


    FK Dukla Praha: M. Hruška – Chlumecký, Piroch, Preisler – Doumbia, F. Hašek (87. Kott), Krunert (82. Ayong), Daniel Tetour (C), Kovaľ (70. Douděra) – D. Souček – Hadaščok.
    Náhradníci: F. Rada – Kott, Kozma, Ayong, Fišl, Douděra, Dancák.

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Tvrdoň – Brak, Pimpara, Krátký, M. Bílek – D. Richter (82. Miskovič), J. Peterka (C), Prošek (57. Bassey), Strada (57. T. Vlček), M. Valenta – Matějka.
    Náhradníci: J. Plachý – Drame, Bassey, T. Vlček, Miskovič, Jakubov, Jirkovský.

    Rozhodčí: Karel Hanousek – Jaroslav Poživil, Martin Leška

    Diváci: 761
    thejrc.org