Leicester – Tottenham 2:1 (kon.) | Burnley – Norwich 2:0 (kon.) | Everton – Sheffield Utd. 0:2 (kon.)
Manchester City – Watford 8:0 (kon.) | Newcastle – Brighton 0:0 (kon.)
konec
Manchester City
8:0 (5:0)
Watford FC
Sobota 21.09.2019, 16:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League • 6. kolo
Předzápasové kurzy
    85. Kevin De Bruyne - 8:0
     
    85
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom tady máme osmou branku domácích! Postupná akce putovala na kopačku Mahreze, který ještě zvolil roztažený hry na levou stranu, kde to na sebe vzal KEVIN DE BRUYNE. Belgický playmaker si navedl míč na pravou nohu a poté ránou pod břevno nedal Fosterovi sebemenší šanci.
    60. Bernardo SILVA - 7:0
     
    60
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové, hattrick BERNARDA SILVY je na světě! Fantastickou nahrávku vyprodukoval Mahrez, který si u šestnáctky všiml naběhnuvšího De Bruyneho, jenž ještě přihrával pod sebe na BERNARDA SILVU, který dotlačil hrací předmět za hostujícího brankáře.
    49. Bernardo SILVA - 6:0
     
    49
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Je tu další branka domácích hráčů! Agüerovi se sice zakončení na zadní tyči nepovedlo, avšak poté Hughes odklízel pouze na kopačku Davida Silvy, který si v náběhu všiml BERNARDA SILVY, který se dostal před brankáře, kterého překonal přízemním zakončením.
    18. Nicolás OTAMENDI - 5:0
     
    18
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Pátý zásah domácího celku! Avizovaná standardní situace nakonec přinesla přízemní rozehrávku, která zaskočila obranu soupeře. Svůj náběh do pokutového území si dokázal načasovat Agüero, který vyslal prudkou nahrávku na zadní tyč, kde NICÓLAS OTAMENDI doklepl míč do prázdné branky.
    15. Bernardo SILVA - 4:0
     
    15
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Máme za sebou přesně patnáct minut hry, domácí vedou už o čtyři branky! De Bruyne se postaral o provedení rohového kopu, který se kroutil směrem od branky. Nakonec se odražený míč dostal na hlavu BERNARDA SILVY, který dotlačil balón za Fostera.
    12. Rijád MAHRÍZ - 3:0
     
    12
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Tady to vypadá na pořádný debakl! Velký kus práce odvedl Mahrez, který se s míčem dostal k hranici pokutového území, kde ho fauloval Doucouré. To znamenalo standardní situaci z velice nebezpečné vzdálenosti, kterou si vzal na starost sám faulovaný. RIYAD MAHREZ to zkoušel na brankářovu strany, jeho ránu ale srazil do branky jeden z protihráčů.
    7. Sergio AGÜERO - 2:0
     
    7
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Hrůzostrašný vstup do zápasu v podání hráčů Watfordu pokračuje! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil SERGIO AGÜERO, který zakončoval po zemi na levou stranu, zatímco se Foster vydal k opačné konstrukci.
    1. David SILVA - 1:0
     
    1
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Tak to bylo skutečně hodně rychlé, hned první akce tohoto zápasu končí v brance! Domácí celek se nastěhoval na druhou stranu, kde De Bruyne zkoušel pravačkou odcentrovat do malého vápna, kam si seběhl kapitán DAVID SILVA, kterému stačilo nastavit kopačku.

    David Suchý

    Branky: 1. D. Silva (De Bruyne), 7. Agüero (pen.), 12. Mahríz, 15. B. Silva, 18. Otamendi (Agüero), 49. B. Silva, 60. B. Silva (De Bruyne), 85. De Bruyne (Mahríz)

    Karty:   19. B. Silva (MAC), 81. Angeliño (MAC) – 59. Deulofeu (WAT), 59. Femenía (WAT)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 13:0. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 5:9.
    Manchester City: Ederson – Walker (54. Cancelo), Fernandinho, Otamendi (63. García), B. Mendy (46. Angeliño) – De Bruyne, Rodri, D. Silva (C) – Mahríz, Agüero, B. Silva.
    Náhradníci: Bravo – Cancelo, Angeliño, Jesus, Sterling, Gündoğan, García.

    Watford FC: Foster – Femenía, C. Dawson, Mariappa (C), Holebas – Capoue – Foulquier (33. Pereyra), Cleverley, Doucouré, Hughes (59. Sarr) – Deulofeu (77. A. Gray).
    Náhradníci: Gomes – A. Gray, Sarr, Pereyra, Kabasele, N. Chalobah, Janmaat.

    Rozhodčí: Dean – Hussin, Robathan
    ocianews.com