Vsetín – Vítkovice 4:3 (1:0 po s.n.) | Zlín – Olomouc 4:1 (kon.) | Technika Brno – Tábor 3:2 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 2:3 (1:3 po s.n.) | Hvězda Praha – Chomutov 0:9 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 4:1 (kon.)
Kladno – Plzeň 2:6 (kon.) | Kobra – Sparta 0:4 (kon.) | K. Vary – Třemošná 5:1 (kon.)
Poruba – Kometa Brno 1:7 (kon.) | Havířov – Třinec 4:3 (kon.) | Slavia – Pardubice 4:2 (kon.)
HK MD Šumperk – Přerov 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 10:3 (kon.) | Liberec – Jihlava 5:4 (3:2 po s.n.)
konec
Mountfield HK
10:3 (2:1, 4:1, 4:1)
HC Motor České Budějovice
Sobota 21.09.2019, 15:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    57:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    A hattricku se dočkává i druhý hradecký útočník! Kapitán MATYÁŠ BUDINA využil přesnou Peldovu nahrávku a tvrdým projektilem završuje pověstnou "desítku" svého týmu. Asistence: Marek Pelda.
     
    56:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ PAJER je dnes k nezastavení a střílí už svůj pátý a zároveň devátý gól Mountfieldu v dnešním zápase. Domácí forvard se dostal ke střele z levého kruhu a křižnou ranou do šibenice nedal Lidákovi sebemenší šanci. Asistence: Matěj Novotný, Matěj Havlíček.
     
    47:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    A jedna z nich také končí v síti! MATYÁŠ BUDINA přesně zakončil jeden z mnoha po sobě jdoucích pokusů Hradce, když využil skvělou nahrávku Matěje Beneše. Asistence: Matěj Beneš, Matěj Giesl.
     
    41:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi si ale vzápětí spravují chuť a znovu navyšují svůj náskok na čtyři branky. MICHAL BENEŠ po skvělé kombinaci dorazil puk za záda bezmocného Lidáka. Asistence: Lukáš Pajer, Šimon Táborský.
     
    40:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jako první se ale z gólu radují po vzoru druhé části Jihočeši. RADEK DUB využil výbornou pozici před Žalčíkem a střelou do pravé šibenice nedal domácímu brankáři šanci. Bez asistence.
     
    37:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec potvrzuje dominanci ve druhé třetině a navyšuje svůj náskok už na 6:2. MATĚJ GIESL zužitkoval přihrávku Havlíčka a z dobré pozice na pravé straně se nemýlil, když zavěsil nechytatelně nad Lidákovu lapačku. Asistence: Matěj Havlíček, Michal Beneš.
     
    36:22
    Síly na ledě se vyrovnávají, Králik se provinil sekáním.
     
    35:06
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Kalčík – 2 min., pozdní dohrání).
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Kovář – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Táborský – 2 min., hrubost).
     
    29:36
    České Budějovice si také vyzkouší přesilovou hru. Lukáš Pajer se provinil nedovoleným bráněním soupeře.
     
    27:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Uběhlo pouhých sedm vteřin a Hradec se může znovu radovat! MATYÁŠ BUDINA vstřelil svoji první branku v zápase a posílá Lvy už do třígólového trháku. Asistence: Matěj Beneš.
     
    27:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši sice přesilovou hru nevyužili, vzápětí se ale prosazují a vrací si dvougólový náskok. LUKÁŠ PAJER vstřelil čtvrtý gól v utkání. Asistence: Matěj Beneš, Matyáš Budina.
     
    24:36
    Hradec si zahraje další přesilovku. Dvořák se provinil nedovoleně, když fauloval kolenem.
     
    23:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už to ale domácím v útoku vyšlo. Peldovu přihrávku před branku chytře zužitkoval LUKÁŠ PAJER, který se v zakončení nemýlil, a vrací tak Lvům jednogólové vedení. Asistence: Marek Pelda.
     
    21:37
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Kalčík se dostal k puku po skvělé kombinaci a z mezikruží vystřelil přesně k tyči. Žalčík se za jeho pokusem jenom ohlédl. Asistence: Filip Petrásek, Alex Marhoun.
     
    15:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši měli už před chvílí velkou šanci, když se řítili sami proti dvěma. Žalčík už byl ale na střelu TOMÁŠE BŘEZINY krátký, a Budějovice tak snižují na rozdíl jediné branky. Asistence: David Kašpar.
     
    13:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Boukal nejprve nastřelil spojnici, LUKÁŠ PAJER ale už zamířil přesněji, když se trefil pro budějovického brankáře nechytatelně mezi betony a poslal svůj tým už do dvougólového náskoku. Asistence: David Brožek.
     
    08:52
    České Budějovice si zahrají první přesilovou hru utkání, Novotný se provinil držením.
     
    03:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Michal Beneš naznačil střelu a vyvezl puk za branku. Ke střele se nakonec dostal jeho spoluhráč LUKÁŠ PAJER, který se v zakončení nemýlil. Asistence: Michal Beneš.
    Marken.cz

    Jan Brůna

    Branky a nahrávky: 4. Pajer (Michal Beneš), 14. Pajer (Brožek), 24. Pajer (Pelda), 28. Pajer (Matěj Beneš, Budina), 28. Budina (Matěj Beneš), 38. Giesl (Havlíček, Michal Beneš), 42. Michal Beneš (Pajer, Táborský), 48. Budina (Matěj Beneš, Giesl), 57. Pajer (Novotný, Havlíček), 58. Budina (Pelda) – 16. Březina (Kašpar), 22. Kalčík (Petrásek, Marhoun), 41. Dub


    Mountfield HK: Žalčík (Tichý) – Králik, Táborský, Boukal, Havlíček "C", Pelda – Giesl, Budina "A", Pajer, Jirků, Matěj Beneš "A", Novotný, Souček, Řehák, Brožek, Michal Beneš. Trenér: Jiří Janoušek.
    HC Motor České Budějovice: Lidák (Slanina) – Fousek "A", Dohnal, Hail "A", Placek, Kumpfmüller, Kovář, Dvořák – Lukeš, Dub, Marhoun, Kašpar, Petrásek, Kantor, Březina, Kalčík, Kundrát, Vavřík, Kudrnáč. Trenér: Roman Fousek.

    Rozhodčí: Bernat – Macek, Brož

    Diváci: 88
    ocianews.com