Řisuty – Jablonec n/N 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 4:5 (po pr.) | SHK Hodonín – Opava 3:0 (kon.)
Val. Meziříčí – Nový Jičín 3:4 (po pr.) | Příbram – Kolín 5:7 (kon.) | Žďár n/S – Kopřivnice 1:3 (kon.)
Klatovy – Písek 6:1 (kon.) | Vrchlabí – Nová Paka 5:1 (kon.) | Kobra – Tábor 4:3 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
HC Tábor
Sobota 21.09.2019, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha • 2. liga skupina Střed (ČR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    Tábor hraje bez brankáře!
     
    57:59
    Dominik Valík (Kobra) si teď odsedí dvě minuty na trestné lavici za hákování.
     
    57:39
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra jde opět do vedení! Lukáš Tondr našel KAMILA BŘÍŠKU, který přesouvajícího se Dominika Šorfa prostřelil střelou k tyči. Vyloučení Martina Havrana končí předčasně, ale určitě ne tak, jak by si jihočeský hokejista představoval. Asistence: Lukáš Tondr, Tomáš Plíhal.
     
    55:46
    Martin Havran (Tábor) si v souboji s Dominikem Novákem pomohl hákováním, za což ho rozhodčí poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    55:28
    Tábor právě vstřelil branku!
    Táborská střídačka propuká radostí! Po přihrávce od Milana Dančišina se na hranici levého kruhu pro vhazování gólově prosadil střelou mezi bližší tyč a brankáře Lukáše Sochůrka kapitán jihočechů RADIM HEŘMAN. Asistence: Milan Dančišin.
     
    53:54
    Tak to byla šance! Nenápadná přízemní střela Jana Bárty z osy hřiště se odrazila od levé tyčky ven z branické branky!
     
    46:22
    Velká šance jihočechů na vyrovnání! Tomáš Mrkvička (Kobra) za vlastní brankou udeřil, zřejmě nechtěně, Jiřího Bártu čepelí do obličeje, za což ho rozhodčí poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    45:04
    Hra je přerušena, jeden z táborských hráčů zůstal ležet na zemi a vypadá to, že má nějaký vážnější zdravotní problém s rukou.
     
    39:59
    Dominik Novák (Kobra) půl vteřiny před koncem třetiny nešikovně zahákoval ujíždějícího jihočeského hráče. Od rozhodčích si za to vysloužil dvě minuty na trestné lavici. Tohle se ale pískat jednoznačně nemuselo.
     
    39:24
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra jde v závěru druhé třetiny do vedení! Kamil Bříška poslal TOMÁŠE PLÍHALA do dobré střelecké pozice z levého kruhu pro vhazování, zkušený branický ostrostřelec okořenil svůj návrat do sestavy po zranění parádním gólem pod víko jihočeské branky. Asistence: Kamil Bříška, Lukáš Tondr.
     
    37:11
    Kobra bude hrát oslabení! Lukáš Tondr (Kobra) po buly v útočné třetině podrazil jednoho z hostujících útočníků, za což ho rozhodčí poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    35:27
    Tábor právě vstřelil branku!
    A je opět vyrovnáno. V prostoru mezikruží se štěstím shodil Radek Seidl puk po sebe na volného JANA BÁRTU, který střelou z první našel škvíru mezi betony branického gólmana Lukáše Sochůrka. Asistence: Radek Seidl, Tomáš Hajič.
     
    30:48
    Tomáš Hajič (Tábor) nedovoleně podrazil jednoho z branických hráčů, za což byl Lukášem Místeckým poslán na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    28:42
    Další velká šance Tábora! Lukáš Sochůrek opět dokázal vyhodit puk po mantinelu pouze k Radimu Heřmanovi, který tak z nadějné pozice pálil proti přesouvajícímu se gólmanovi. Ani tentokrát ale branický gólman nepustil jihočeskou trefu za svoje záda.
     
    25:11
    Tomáš Šťastný (Kobra) si v souboji o puk s jedním z protihráčů pomohl hákováním. Kobra teď bude tak dvě minuty hrát pouze ve čtyřech hráčích v poli.
     
    24:26
    Kobra právě vstřelila branku!
    Z přesilové hry uběhlo pouze 21 sekund než Kobra skórovala! Sehraná dvojice Lukáš Tondr- KAMIL BŘÍŠKA znovu úřadovala. První jmenovaný našel vynikajícího střelce v dobré pozici na pravé straně kluziště, Bříška se střelou neváhal a vypálil do prostoru mezi Dominikem Šorfem a bližší pravou tyčí. Asistence: Lukáš Tondr.
     
    24:05
    Táborští hokejisté teď špatně vystřídali a v jednu chvíli jich bylo na hřišti rovnou šest. Dvouminutový trest pro hráčskou lavici si odpyká David Matějka (Tábor).
     
    19:47
    Tak to byla šance! Lukáš Sochůrek obrovsky zaváhal, když zpoza branky vyhodil puk pouze k Janu Bártovi, ten na druhé straně kluziště našel Martina Havrana, který z první vypálil. Puk orazítkoval pravou tyč a vyletěl ven z branické branky.
     
    17:53
    Velká šance pro Tábor! Jan Bárta společně s Ondřeje Šulkem unikli do nadějného přečíslení 2 na 1. První jmenovaný nesobecky našel českobudějovického odchovance v lepší střelecké pozice kousek za levým kruhem vhazování. Proti Šulkově střele dobře zasáhl Lukáš Sochůrek, který si zkušeně pohlídal prostor mezi tělem a bližší levou tyčí.
     
    11:51
    A je tu další vyloučení. Kamil Bříška (Kobra) neudržel nervy na uzdě a ihned po buly do jednoho z táborských hokejistů tvrdě zajel. Rozhodčí se nakonec rozhodl pro pouze dvouminutový trest, i když by si určitě obhájil i delší vyloučení branického extraproduktivního střelce.
     
    11:35
    A máme tu další vyloučení. David Matějka (Tábor) podrazil jednoho z domácích hokejistů, za což si půjde na dvě minuty sednout na trestnou lavici.
     
    09:27
    Tábor právě vstřelil branku!
    Táborská přesilovka 4 proti 3 nese své plody! Kapitán týmu Radim Heřman našel na levé straně kluziště volného ONDŘEJE ŠULKA, který razantní trefou pod víko branické branky vyrovnává stav dnešního utkání. Karel Šefl se vrací na hrací plochu, hrát se tak bude ve vyrovnaném počtu. Asistence: Radim Heřman.
     
    09:12
    Aleš Knesl (Kobra) u zadního mantinelu za domácí brankou krosčekem tvrdě sestřelil jednoho z útočících hráčů. Důrazný branický obránce odchází na trestnou lavici, Kobra bude hrát ve třech.
     
    09:01
    Jihočeským hokejistům se při jejich vlastní přesilovce nedařilo, špatnou rozehrávkou navíc dovolili Tomáši Šťastnému vystřelit z prostoru mezikruží. Při střele ho navíc Kamil Černý (Tábor) zahákoval, za což ho rozhodčí poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    08:05
    Karel Šefl (Kobra) si na modré lajně podržel unikajícího Jiřího Bártu, za což si od hlavního arbitra vysloužil dvouminutové vyloučení. Uvidíme první táborský gól?
     
    01:36
    Kobra právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku dnešního utkání! DOMINIK NOVÁK se protlačil do zakončení z hranice pravého kruhu pro vhazování a vypálil do prostoru mezi táborským gólmanem a bližší pravou tyčí. Dominik Šorf si nedokázal prostor u tyče pořádně vykrýt a nechal si puk propadnout za záda. Bez asistence.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 2. D. Novák, 25. Bříška (Tondr), 40. Plíhal (Bříška, Tondr), 58. Bříška (Tondr, Plíhal) – 10. Šulek (Heřman), 36. Jan Bárta (Seidl, Hajič), 56. Heřman (Dančišin)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Langer) – Šteiner (A), Šefl, Knesl, Valík, Šmíd, Mrkvička, Drahorád – Plíhal, Antončík (C), Tondr, Bříška (C), Šeba, D. Novák, Heldák, Petrov, Šťastný, Netolický, Hlinka, Hrubý, Smejkal
    HC Tábor: Šorf (M. Novák) – Dvořák, Hajič, Havelka, Skočovský, Černý (A), Radoš, Havran – Zayml, Matějka, Prášek, Pejchal, Jan Bárta, Březina, Heřman (C), Dančišin, Kadilák, Jiří Bárta, Šulek, Seidl (A)

    Rozhodčí: Lukáš Místecký – Lukáš Sýkora, Adam Kurtin

    Diváci: 166
    thejrc.org