Detroit – NY Islanders 3:4 (po pr.) | New Jersey – NY Rangers 4:2 (kon.) | Tampa – Nashville 3:1 (kon.)
Toronto – Buffalo 3:0 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 3:4 (po pr.) | Edmonton – Calgary 6:2 (kon.)
Columbus – Pittsburgh 3:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Pittsburgh Penguins
Sobota 21.09.2019, 20:00 • Nationwide Arena, Columbus • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:24 ANDERSON - 3:1
     
    59:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Máme rozhodnuto! JOSH ANDERSON převzal puk ve středním pásmu a trefil odkrytou bránu. Asistence: Boone Jenner, Gabriel Carlsson.
    42:12 ROBINSON - 2:1
     
    42:12
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to je velká smůlu pro Pittsburgh. ERIC ROBINSON nahodil od mantinelu puk, který ani neletěl do prostor mezi třemi tyčemi, ale koleno Erika Gudbransona změnila jeho trajektorii a puk zapadl přímo mezi DeSmithe a pravou tyčku. Asistence: Kole Sherwood, Justin Scott.
    15:24 ATKINSON - 1:1
     
    15:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Modrokabátníci srovnávají skóre! Piere-Luc Dubois nalezl úplně volného CAMA ATKINSONA, který si s DeSmithem trochu pohrál a následně jej překonal k bližší tyči. Asistence: Piere-Luc Dubois, Alexandre Texier.
    02:03 Di PAULI - 0:1
     
    02:03
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Máme tady první změnu skóre! Rána od modré čáry v podání Jussa Riikoly byla jemně tečována THOMASEM DI PAULIM a puk se následně zastavil až v síti za Korpisalem. Asistence: Juusto Riikola, Andrew Agozzino.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 16. Atkinson (Dubois, Texier), 43. Robinson (Sherwood, Scott), 60. Anderson (Jenner, Carlsson) – 3. Di Pauli (Riikola, Agozzina)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Kivlenieks) – Peeke, Harrington, Murray, Carlsson, Savard, Nutivaara – Stenlund, Atkinson, Dubois, Gerbe, Jenner, Texier, Robinson, Fix-Wolansky, Scott, Foligno, Anderson, Sherwood
    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Larmi) – Ruhwedel, Marino, Czuczman, Gudbranson, Riikola, Warsofsky – McCann, Bjorkqvist, Kafun, Agozzino, Bjugstad, Blandisi, Lafferty, Luccini, Aston-Reese, Blueger, Di Pauli, Angelo

    Rozhodčí: Blandina, StPierre – Tobias, Cormier
    bahis siteleri