Třinec – Litvínov 3:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | Kladno – Vítkovice 2:3 (po pr.)
Plzeň – Zlín 5:4 (kon.) | Olomouc – K. Vary 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:0 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 1:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:3 (0:1, 2:2, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 22.09.2019, 16:00 • Home Credit Aréna, Liberec • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:34 Jaroslav VLACH - 4:3
     
    56:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Domácí otáčí vývoj utkání! Hráčům Mladé Boleslavi se nepovedlo dostat touš z obranné třetiny, načež se jej chopil JAROSLAV VLACH, který z vrcholu pravého kruhu vymetl horní roh hostující brány. Bez asistence.
    56:14 Libor HUDÁČEK - 3:3
     
    56:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    A nakonec je vyrovnáno! Michal Birner přihrál z rohu na modrou čáru LIBORU HUDÁČKOVI a ten povedenou ranou z voleje prostřelil marně se přesouvajícího Gašpera Krošelje. Asistence: Michal Birner.
    38:09 Radim ZOHORNA - 2:3
     
    38:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté otáčí skóre! Martin Ševc parádní přihrávkou ve střední třetině vyslal do útoku RADIMA ZOHORNU, jenž se po pravé straně protlačil až do brankoviště, kde kličkou do forhendu překonal Justina Peterse. Asistence: Martin Ševc.
    29:07 Radim ZOHORNA - 2:2
     
    29:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nyní už se ale Bruslaři prosazují! V dalším protiútoku hostů dostal Marek Hrbas přes bránící hráče touš na RADIMA ZOHORNU, jenž jej nadvakrát propasíroval za záda bezmocného Peterse. Asistence: Marek Hrbas.
    26:38 Tomáš FILIPPI - 2:1
     
    26:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři bleskově využívají přesilovku a otáčí skóre! Hned po buly vypálil od modré Ladislav Šmíd a kotouč se po sérii odrazů odrazil od tyče zpět do hry. V následné skrumáži před Krošeljem se nejlépe zorientoval TOMÁŠ FILIPPI, jenž kotouč dorazil do sítě. Asistence: Ladislav Šmíd.
    22:51 Marek ZACHAR - 1:1
     
    22:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Ondřej Najman nejdříve trestuhodně nevyužil obrovskou šanci, když netrefil odkrytou klec, a následně se do samostatného úniku dostal MAREK ZACHAR, který povedenou kličkou mezi betony srovnal na 1:1. Bez asistence.
    07:28 Jan STRÁNSKÝ - 0:1
     
    07:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A hosté otevírají skóre! Bruslaři rozjeli přečíslení tři na dva, při kterém Ondřej Najman přihrál JANU STRÁNSKÉMU a ten nechytatelnou ranou do horního rohu poslal své mužstvo do vedení. Asistence: Ondřej Najman.
    Marken.cz

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 23. M. Zachar, 27. Filippi (Šmíd), 57. L. Hudáček (Birner), 57. J. Vlach – 8. J. Stránský (Najman), 30. R. Zohorna (Hrbas), 39. R. Zohorna (Ševc)


    Bílí Tygři Liberec: Peters (Schwarz) – T. Hanousek, Šmíd (A), Graborenko, Derner, Kotvan, Knot, Kolmann – L. Hudáček, Bulíř, Birner (A) – Lenc, Filippi, Marosz – A. Musil, P. Jelínek (C), L. Krenželok – M. Zachar, J. Vlach, Šír.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Ševc (A), Hrbas, Dlapa, Pláněk, Bernad, Fillman, Kurka – Šťastný, Žejdl (A), Vondrka (C) – Skalický, Zbořil, Klepiš – R. Zohorna, P. Musil, J. Stránský – Pabiška, Najman, P. Kousal.

    Rozhodčí: Hradil, Horák – Frodl, Komárek

    Diváci: 7 002
    thejrc.org