Třinec – Litvínov 3:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | Kladno – Vítkovice 2:3 (po pr.)
Plzeň – Zlín 5:4 (kon.) | Olomouc – K. Vary 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:0 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 1:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
HC VERVA Litvínov
Neděle 22.09.2019, 15:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:45 Lukáš KAŠPAR - 3:2
     
    51:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další útočný výpad Vervy již byl úspěšný a hosté se dotahují na rozdíl jediné branky! Nepovedená rozehrávka Hrachovského z rohu vlastního pásma skončila u hráčů Litvínova, kteří vykombinovali skvělou střeleckou pozici pro LUKÁŠE KAŠPARA, který se z mezikruží nemýlil! Asistence: Viktor Hübl, Richard Jarůšek.
    39:23 Pawel ZYGMUNT - 3:1
     
    39:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva se dočkala své první gólové radosti a maže Bartošákovo čisté konto! Hosté hráli po Draveckého faulu ve výhodě, PAWERL ZYGMUNT před třineckou brankou tečoval nahození Jana Ščotky tak šikovně, že Bartošák byl bez šance! Asistence: Jan Ščotka, Jiří Říha.
    37:35 Matěj STRÁNSKÝ - 3:0
     
    37:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí jsou i nadále aktivní a dávají třetí branku! MATĚJ STRÁNSKÝ v útočném pásmu odvedl skvělou práci, když v rohu kluziště vybojoval kotouč pro Petra Vránu a následně i do sítě dorazil Honzíkem vyraženou střelu! Asistence: Petr Vrána, Patrik Hrehorčák.
    36:28 David KOFROŇ - 2:0
     
    36:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři pokračovali ve zvýšené aktivitě a odměnou jim je druhá branka v utkání! Martin Adamský našel zcela nehlídaného DAVIDA KOFRONĚ, který skrytou střelou překonal nic nevidícího Honzíka. Hlavní sudí ještě na základě upozornění videorozhodčího celou situaci přezkoumali, nakonec ale branku uznali! Asistence: Martin Adamský.
    13:21 Petr VRÁNA - 1:0
     
    13:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Branka platí, Oceláři jdou do vedení! Vladimír Roth po buly vyslal od modré opravdovou pumelici, kterou mimo Honzíkův dosah tečoval PETR VRÁNA! Asistence: Vladimír Roth, Martin Gernát.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 14. P. Vrána (Roth, Gernát), 37. Kofroň (Adamský), 38. Stránský (P. Vrána, Hrehorčák) – 40. Zygmunt (Ščotka, J. Říha), 52. Kašpar (V. Hübl, Jarůšek)


    HC Oceláři Třinec: Bartošák (Kváča) – Gernát, Roth, Galvinš, Haman, M. Doudera, Hrachovský, Zahradníček – Hrehorčák, P. Vrána (A), Stránský – Dravecký (A), Marcinko, Hrňa – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík (C) – Adamský, Hladonik, Kofroň.
    HC VERVA Litvínov: Honzík (Janus) – Kubát, Trončinský, Ščotka, J. Říha, Jánošík, Štich, L. Doudera – Zygmunt (A), V. Hübl, Gerhát (A) – Kašpar, Myšák, Jarůšek – Petružálek, J. Mikúš, M. Hanzl (C) – Trávníček, Helt, Jurčík.

    Rozhodčí: Šír, Kubičík – Lederer, Gebauer

    Diváci: 4 037
    bahis siteleri