Třinec – Litvínov 3:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | Kladno – Vítkovice 2:3 (po pr.)
Plzeň – Zlín 5:4 (kon.) | Olomouc – K. Vary 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:0 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 1:2 (kon.)
po prodl.
Rytíři Kladno
2:3 (0:0, 0:0, 2:2 - 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 22.09.2019, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:26 Roberts BUKARTS - 2:3
     
    60:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to bylo velice rychlé, druhý bod berou na své konto hráči Vítkovic! Stránský se dobrým manévrem dostal kolem protihráče, poté na zadní tyči našel zcela volného ROBERTSE BUKARTSE, který zasunul touš do prázdné branky.
    Asistence: Šimon Stránský, Petr Šidlík.
    58:05 Tomáš REDLICH - 2:2
     
    58:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Exploze radosti na kladenském zimním stadionu, domácí hráči totiž srovnali krok! Vítkovicím se nepovedlo poslat puk do bezpečí, před modrou čárou ho udržel Austin, který přihrál volnému TOMÁŠI REDLICHOVI, jenž ve vyložené šanci mířil nad lapačku hostujícího brankáře. Ridera promarnila dvoubrankové vedení!
    Asistence: Brady Austin.
    56:15 Brady AUSTIN - 1:2
     
    56:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí v signalizované výhodě snižují na rozdíl jediné branky! Velký kus práce odvedl Stach, který to nejprve vzal sám na sebe, avšak trefil pouze brankáře. Tentýž hráč objel branku a poté nabil k levému kruhu BRADYMU AUSTINOVI, který mířil velice přesně pod břevno.
    Asistence: David Stach.
    48:22 Dominik LAKATOŠ - 0:2
     
    48:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek! Přetahovaná u mantinelu nakonec přinesla zisk puku pro Vítkovice. U levého kruhu navíc napřáhl DOMINIK LAKATOŠ, jehož okamžitá rána směřovala přesně do vzdálenější šibenice, na což byl Cikánek krátký.
    Asistence: Šimon Stránský, Roberts Bukarts.
    41:36 Šimon STRÁNSKÝ - 0:1
     
    41:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    hosté se přeci jenom dostávají do vedení! Mallet našel na pravém křídle ŠIMONA STRÁNSKÉHO, který vypálil z velkého úhlu, avšak velice přesně. Jeho rána směřovala přesně pod břevno, avšak Cikánek nepředvedl zrovna jisté počínání ve své brance.
    Asistence: Alexandre Mallet, Dominik Lakatoš.
    Marken.cz

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 57. Austin (Stach), 59. Redlich (Austin) – 42. Š. Stránský (Mallet, Lakatoš), 49. Lakatoš (Š. Stránský, Roberts Bukarts), 61. Roberts Bukarts (Š. Stránský, Šidlík)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Austin, Nash, Lakos, Kehar (A), Smetana, Barinka – Jágr, Zikmund, Valský – Hajný, Stach, J. Strnad (C) – O'Donnell, Machač, Redlich – Š. Bláha, T. Kaut (A), Jelínek – Melka.
    HC Vítkovice Ridera: Mi. Svoboda (Dolejš) – Černý, Trška, Šidlík, D. Krenželok, Výtisk (C), Kvasnička – Roberts Bukarts, Š. Stránský (A), Lakatoš – Kurovský, Vopelka, Schleiss – Dej (A), E. Němec, Mallet – Baláž, Werbik, Guman.

    Rozhodčí: Hodek, Sýkora – Ondrášek, Špůr

    Diváci: 2653
    thejrc.org