Minnesota – Colorado 4:3 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:1 (kon.) | Washington – Carolina 3:2 (kon.)
Buffalo – Toronto 5:3 (kon.) | New Jersey – NY Islanders 4:3 (kon.) | Ottawa – Montreal 0:4 (kon.)
Florida – Dallas 6:0 (kon.) | Nashville – Tampa 5:4 (po pr.) | San Jose – Vegas 1:3 (kon.)
Chicago – Boston 3:2 (po pr.) | Arizona – Anaheim 4:3 (2:0 po s.n.) | Vancouver – Los Angeles 5:7 (kon.)
St. Louis – Columbus 5:3 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
Boston Bruins
Neděle 22.09.2019, 02:30 • United Center, Chicago • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:04 Patrick KANE - 3:2
     
    63:04
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks vítězí! Jonathan Toews zasekl v pravém kruhu a zbavil se hned dvou hráčů. Poté přihrál pod sebe na Murphyho, jehož dělovku Keyser zvládl jenom vyrazit a PATRICK KANE stihl nadvakrát dorazit puk za brankovou čáru. Asistence: Connor Murphy, Jonathan Toews.
     
    54:32
    Anton Wedin získal puk ve středním pásmu a vynikajícím pasem dostal za obranu rozjetého Kubalíka. Keyser střelu českého útočníka vychytal a Saad se přes Shermana k dorážce nedostal.
    52:49 Par LINDHOLM - 2:2
     
    52:49
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté srovnávají ve vlastním oslabení! DeBrincat naznačil střelu a ještě přenášel hru na pravou stranu. Ani Patrick Kane se ale neblýskl žádnou povedenou střelu, ze které se stal brejk Bostonu dvou na jednoho. Oskar Steen dobře načasoval přihrávku přes Gustafssona a PAR LINDHOLM už jednoduše zavěsil za přesouvajícího se gólmana. Asistence: Oskar Steen.
     
    52:01
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Jakub Zbořil – 2 min., sekání).
     
    49:46
    Paul Carey zachytil jednu přihrávek přes šířku kluziště a jednoduše se dostal do úniku, ve kterém ho výborně hrající Robin Lehner vychytal!
     
    41:20
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Slater Koekkoek – 2 min., držení).
     
    40:01
    Střídání v týmu Boston Bruins: ze hřiště odchází Maxime Lagacé, přichází Kyle Keyser.
    38:37 Brandon SAAD - 2:1
     
    38:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks si v závěru druhého dějství berou náskok zpět! Velký podíl na tom má Anton Wedin, který převzal puk za koncovou čarou a dokonale pochopil úmysl BRANDONA SAADA, který si sjel pro zpětnou přihrávku a nechytatelně poslal puk mimo Lagacého dosah. Asistence: Anton Wedin.
     
    34:55
    Wiley Sherman taktéž napřáhl od modré čáry, tvrdá rána byla nebezpečně tečovaná Steenem a Lehnera zachránila až branková konstrukce!
     
    25:28
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Oskar Steen – 2 min., faul kolenem).
    23:23 Ryan FITZGERALD - 1:1
     
    23:23
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston vyrovnává na 1:1! Nařízené trestné střílení zrealizoval RYAN FITZGERALD a forhendem šikovně vystřelil nad pravý beton Robina Lehnera.
     
    23:23
    Šrumec před brankou ukončili až rozhodčí, kteří viděli úmyslné zalehnutí puku v brankovišti, takže je z toho trestné střílení pro Bruins.
     
    17:35
    Obrovská šance Blackhawks! Slater Koekkoek vystřelil po objetí branky. Puk byl po zásahu Lagacého úplně volný na brankové čáře, ale Saad ho při pokusu o dorážku netrefil, aby jej dotlačil do branky.
    03:14 Dylan STROME - 1:0
     
    03:14
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a ve čtvrté minutě se dostávají do vedení! Kane shodil kotouč do levého kruhu na Alexe DeBrincata, jehož střelu Lagacé jenom vyrazil a u brankoviště stojící DYLAN STROME dorazil kotouč do sítě. Asistence: Alex DeBrincat, Patrick Kane.
     
    02:01
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Ryan Fitzgerald – 2 min., hákování).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 4. Strome (DeBrincat, P. Kane), 39. Saad (Wedin), 64. Kane (Murphy, Toews) – 24. Fitzgerald (TS), 53. Lindholm (O. Steen)


    Chicago Blackhawks: Lehner (Lankinen) – Gustafsson, Keith (A), Seabrook (A), Määttä, Koekkoek, Murphy – Kane, Toews (C), Nylander – Shaw, D. Strome, DeBrincat – Kubalík, Wedin, Saad – Caggiula, Carpenter, Z. Smith.
    Boston Bruins: Lagacé (41. Keyser) – McAvoy, Grzelcyk (A), Carlo, Zbořil, Kampfer (A), Sherman – Ritchie, Lindholm, Bjork – Fitzgerald, O. Steen, Carey – Kuhlman, Frederic, Lauko – Cehlárik, Šen, Gaunce.

    Rozhodčí: Lee, StLaurent – Alphonso, Galloaway
    thejrc.org