Litoměřice – Sokolov 5:3 (kon.) | Třebíč – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Chomutov 0:4 (kon.)
Jihlava – Motor ČB 2:3 (kon.) | Prostějov – Havířov 1:4 (kon.) | Kadaň – Vsetín 2:7 (kon.)
Ústí n/L – Poruba 2011 2:4 (kon.) | Slavia – Přerov 3:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:3 (0:1, 0:0, 2:2)
Banes Motor České Budějovice
Pondělí 23.09.2019, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:41 Adam ZEMAN - 2:3
     
    52:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Během necelých dvou minut jsme hned na absolutně jiném levelu! Jihlava se totiž dostala zpátky na dostřel a psychicky je hodně vysoko. Pekr ze středového kruhu uvolnil na modré čáře najíždějícího ADAMA ZEMANA. Ten se vydal sám proti Kloučkovi a společně s pukem mu doručil i sprchový gel s ručníkem na koupání, poslal ho totiž kličkou na absolutně druhou stranu – 2:3! Asistence: Matěj Pekr.
    51:12 Tomáš JIRÁNEK - 1:3
     
    51:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se dostává devět minut před koncem na lepší výchozí pozici do závěru! Tvrdá střela Pohla od modré skončila na betonu Kloučka, hostující gólman ale neudržel kotouč ve své moci, TOMÁŠ JIRÁNEK předvedl velký důraz a puk do branky prostě dotlačil – 1:3! Asistence: Jan Pohl, Matěj Pekr.
    45:48 Václav KARABÁČEK - 0:3
     
    45:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    „Shoříš, já tě zapálím!“ Prakticky ihned po třetím gólu Motoru, který padl v přesilové hře, spustili hostující fanoušci tento pokřik a asi už moc nemusím přibližovat jméno střelce. VÁCLAV KARABÁČEK dostal skoro přes celou šíři kluziště přesný krosový pas z hole Plášila a střelou procezenou přes lapačku Lundströma navýšil vedení – 0:3! Asistence: Karel Plášil, Jiří Šimánek.
    42:40 Martin NOVÁK - 0:2
     
    42:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Za nedobré prostřídání pyká Dukla hodně krutým trestem! Motor zrovna začínal zakládat útok, na modré čáře ale nebyli v tu chvíli žádní obránci. Proto hosté hru zrychlili, Plášil nahrál na modrou pro MARTINA NOVÁKA, který si poradil s dojíždějícím Pieglem, kličkou do protipohybu se jej zbavil a pukem umístěným pod víko rozjásal Budějovické podruhé – 0:2! Asistence: Karel Plášil, Jan Veselý.
     
    18:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jak by řekl Pavel Karoch, jednu šanci můžete přežít, dvě už ale ne! První akce byla brána jako průniková přihrávka na Přikryla, který si ale ve finále proti Lundströmovi neprosadil. Přikryl však dojel vyhozený kotouč, vrátil ho na Niklase Pavla. I přesto, že jel hostující obránce střídat, dokázal najít na pravém kruhu JIŘÍHO ŠIMÁNKA, který z vrcholku kruhu prostřelil přes teploměr Lundströma – 0:1! Asistence: Niklas Pavel, Roman Přikryl.
    18:10 Jiří ŠIMÁNEK - 0:1
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 52. Jiránek (J. Pohl, Pekr), 53. A. Zeman (Pekr) – 19. Šimánek (Pavel, R. Přikryl), 43. M. Novák (Plášil, J. Veselý), 46. Karabáček (Plášil, Šimánek)


    HC Dukla Jihlava: Lundström (50. Chaloupek) – Staněk, J. Pohl, Půža, J. Holý, Mareš, D. Kolář, Piegl – Jiránek (A), A. Zeman, Pekr (C) – Harkabus, Čachotský (A), Poletín – Anděl, D. Čermák, Fronk – Lichanec, Davídek, Chlubna.
    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Suchánek, Pavel, Pýcha (C), Lytvynov, Vydarený (A), Plášil – Christov, Venkrbec, Holec – M. Novák (A), J. Kloz, J. Veselý – Karabáček, Prokeš, Gilbert – Šimánek, R. Přikryl, Babka.

    Rozhodčí: Doležal, Jaroš – Flegl, Roupec

    Diváci: 2 106
    bahis siteleri