Chabarovsk – Vladivostok 3:2 (kon.) | N.Novgorod – Minsk 4:3 (po pr.) | Spartak Moskva – Ufa 2:4 (kon.)
Viťaz – Jekatěrinburg 1:0 (po pr.)
konec
Amur Chabarovsk
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Admiral Vladivostok
Úterý 24.09.2019, 11:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:03 Valerij VASILJEV - 3:2
     
    59:03
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A tuto příležitost chytají Chabarovčané za pačesy! Po nepřesné střele puk odražený od zadního mantinelu přikopl Ruděnkov do boční brankové konstrukce a dorážející VALERIJ VASILJEV roztančil Platinum Arenu!
    47:57 Konstantin GLAZAČEV - 2:2
     
    47:57
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Nepochopitelná rošáda v brankovišti si vybrala svou daň! Alikin se po brzy inkasovaném gólu pakoval z brány a mezi tři tyče se vrátil Langhamer. Někdejší gólman brněnské Komety čelil dvěma střelám a při té druhé mu puk spadl za záda. Z brankoviště ho pak do prázdné brány snadno dorazil KONSTANTIN GLAZAČEV. Tento gól, stejně jako ten předchozí, jde jednoznačně na vrub trenéra Guljavceva.
    46:08 Markus LJUNGH - 2:1
     
    46:08
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Přiznám se, že je pro mě záhadou, proč Langhamer střídal. Snad v tom není nějaké zranění... Každopádně se jeho nerozchytaný kolega Alikin pozdě přesunul a MARKUS LJUNGH využitou přesilovkou vrátil svůj tým do zápasu. Asistence: Adam Almqvist a Shawn Lalonde.
    25:03 Alexandr GORŠKOV - 2:0
     
    25:03
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    V před chvílí skončené přesilovce se neprosadili, zato v novnovážném počtu ano! Domácí rozjeli akci po pravé straně, odkud pálil Lazarev. Krasotkin vyrazil puk před sebe, ale na pohotovou dorážku ALEXANDRA GORŠKOVA už neměl nárok. Asistence: Anton Lazarev.
    07:54 Vjačeslav UŠENIN - 1:0
     
    07:54
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí neponechali nic náhodě a po vyhraném buly ve vlastním pásmu zaveleli k bleskovému útoku. Při něm došlo k bratrské spolupráci, kterou úspěšně zakončil VJAČESLAV UŠENIN. Asistence: Vladislav Ušenin a Anton Lazarev.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 8. Vj. Ušenin (Vl. Ušenin, A. Lazarev), 26. Gorškov (A. Lazarev), 60. V. Vasiljev – 47. Ljungh (Almqvist, Lalonde), 48. Glazačev


    Amur Chabarovsk: Langhamer (46.–47. Alikin) – Jordán, Vitásek, V. Vasiljev, Kondratěv (A), Kamalov, Turbin, Alexandrov (C) – Fajzullin, T. Zohorna, H. Zohorna – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, A. Lazarev – Gorškov, Kapiturov (A), Ruděnkov – Jazkov, Železkov, Kacuba.
    Admiral Vladivostok: Krasotkin – Almqvist, Lalonde, Kozlovskij, Miščenko, Ďakov, Bobrjašov, Ibatullin, Ostrovskij – Bakoš (A), Ljungh, Vicharev – V. Butuzov, J. Petrov, Lomako (A) – K. Voronin (C), Mereskin, Glazačev – Zajcev, V. Strelcov, Lisin.

    Rozhodčí: Beljajev, Morozov – Kuprijanov, Nikolajev

    Diváci: 4 923
    thejrc.org