Boston – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Montreal – Toronto 0:3 (kon.) | NY Islanders – Detroit 3:2 (po pr.)
Vancouver – Ottawa 6:4 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 3:0 (kon.)
po prodl.
Boston Bruins
4:3 (1:1, 1:0, 1:2 - 1:0)
Philadelphia Flyers
Úterý 24.09.2019, 01:00 • TD Garden, Boston • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:35 Jake DEBRUSK - 4:3
     
    62:35
    Bruins právě vstřelili branku!
    Mužstvo z Massachusetts vítězí! Odražený puk si na pravé straně dojel Marchand, jehož střelu u bližší tyče dorážel JAKE DE BRUSK. V jednu chvíli se zdálo, že Elliott dobře zasáhl, jenže kotouč z něj vypadl a zastavil se pár centimetrů za brankovou čarou, což potvrdila i kontrola u videa. Asistence: Brad Marchand, David Pastrňák.
    58:14 Chris WAGNER - 3:3
     
    58:14
    Bruins právě vstřelili branku!
    Vypadá to, že půjdeme do prodloužení! Myers chtěl ve středním pásmu zahrát rukou, kotouč ale nezpracoval a pustil do útoku Seana Kuralyho, který přes Sanheima přihrál před branku na CHRISE WAGNERA a ten forhendovým blafákem procedil puk pod Elliottovým betonem. Asistence: Sean Kuraly, David Backes.
    46:46 Connor BUNNAMAN - 2:3
     
    46:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers využívají přesilovou hru a poprvé v zápase se tak dostávají do vedení! CONNOR BUNNAMAN po vlastní zablokované střele opětovně vydoloval kotouč ze souboje u levého mantinelu, z koncové čáry chtěl přihrávat před branku na Myerse, ovšem bránící Trent Frederic si srazil kotouč za vlastního gólmana. Bez asistence.
    44:42 Carsen TWARYNSKI - 2:2
     
    44:42
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Obrovský závar v domácím brankovišti končí vyrovnáním Philadelphie! Braunova tečovaná rána od modré skončila na levé tyči. Vladař pak neschoval kotouč pod svou nohu a Laughton jej vydoloval pro Stewarta, jehož jeho dorážku ze vzduchu doklepl do sítě CARSEN TWARYNSKI. Asistence: Chris Stewart, Scott Laughton.
    21:03 Brad MARCHAND - 2:1
     
    21:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    Série rychlých kontrů přeci jen končí gólem a vedením Bostonu! BRAD MARCHAND jel s Davidem Pastrňákem dva na jednoho, český útočník mu přihrávku ještě jednou vrátil a zkušený křídelník snadno zakončoval do odkryté klece. Asistence: David Pastrňák.
    12:44 Travis KONECNY - 1:1
     
    12:44
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci ve třinácté minutě vyrovnávají na 1:1! Menších chyb v rohu obranného pásma se dopustili Zbořil s Patrňákem, kteří pustili ke kotouči van Riemsdyka. Ten zprava parádně našel před brankou volného TRAVISE KONECNYHO, který zakončil k odkryté pravé tyči Raskovy branky. Asistence: James van Riemsdyk.
    09:32 Jakub LAUKO - 1:0
     
    09:32
    Bruins právě vstřelili branku!
    Jeden z pěti českých hráčů v sestavě Bostonu otevírá skóre! Parádní akcí se blýskl JAKUB LAUKO, který si narážečkou o mantinel parádně obhodil Gostisbeherea a pak střelou z ostrého úhlu nachytal u pravé tyče stojícího Elliotta chirurgicky přesnou střelou do víka. Asistence: David Backes, Josiah Didier.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 10. Lauko (Backes, Didier), 22. Marchand (Pasrrňák), 59. Wagner (Kuraly, Backes), 63. DeBrusk (Marchand, Pastrňák) – 13. Konecny (van Riemsdyk), 45. Twarynski (Stewart, Laughton), 47. Bunnaman


    Boston Bruins: Rask (41. Vladař) – Clifton, Chára (C), Petrovic, Vaakanainen, Didier, Zbořil – Pastrňák, Coyle, Marchand – Ritchie, Krejčí (A), DeBrusk – Wagner, Frederic, Heinen – Backes (A), Kuraly, Lauko.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Hart) – P. Myers, Sanheim, Gostisbehere, Morin, Braun (A), Friedman – Andreoff, Konecny, Hayes (A), Couturier (A), Laughton, Lindblom, van Riemsdyk, Stewart, Rubcov, Aube-Kubel, Bunnaman, Twarynski.

    Rozhodčí: Rooney, Kelly – Daisy, Cormier

    Diváci: 17 565
    thejrc.org