Boston – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Montreal – Toronto 0:3 (kon.) | NY Islanders – Detroit 3:2 (po pr.)
Vancouver – Ottawa 6:4 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 3:0 (kon.)
po prodl.
New York Islanders
3:2 (2:0, 0:1, 0:1 - 1:0)
Detroit Red Wings
Úterý 24.09.2019, 01:00 • Nassau Veterans Memorial Coliseum, New York • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:31 Anders LEE - 3:2
     
    64:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté drtivý tlak soupeře nakonec neustáli! Mason Jobst předložil puk před odkrytou branku ANDERSOVI LEEOVI a ten už nabídnutou šancí nepohrdl – 3:2. Asistence: Mason Jobst a Nic Leddy.
    46:21 Jevgenij SVEČNIKOV - 2:2
     
    46:21
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hostům se povedlo sehrát rychlou přesilovkovou kombinaci, na jejímž konci posunul Veleno puk na JEVGENIJE SVEČNIKOVA a na jeho střelu z mezikruží už Varlamov nestačil reagovat. Asistence: Joseph Veleno a Oliwer Kaski.
    37:15 Michael RASMUSSEN - 2:1
     
    37:15
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté snižují! O kontaktní zásah se postaral MICHAEL RASMUSSEN, který tečoval nahození Boweyho za záda Varlamova. Asistence: Givani Smith a Madison Bowey.
    08:50 Jordan EBERLE - 2:0
     
    08:50
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované využívají přesilovku a vedou 2:0! Leddy rozehrál na pravý kruh na Barzala, který místo střely ještě předal puk před branku na Anderse Lee. Ten se natlačil před brankoviště a následně ještě kotouč posunul na JORDANA EBERLEHO, jenž zakončoval podruhé v utkání do prázdné. Asistence: Anders Lee a Mathew Barzal.
    05:13 Jordan EBERLE - 1:0
     
    05:13
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí svůj nápor vyjádřili úvodním gólem! Po střele Leddyho od modré čáry se puk odrazil k JORDANOVI EBERLEMU a ten ho uklidil do odkryté branky. Asistence: Nick Leddy a Mathew Barzal.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 6. Eberle (Leddy, Barzal), 9. Eberle (Lee, Barzal), 65. Lee (Jobst, Leddy) – 38. Rasmussen (Smith, Bowey), 47. Svečnikov (Veleno, Kaski)


    New York Islanders: Varlamov (Gibson) – Boychuk, Dobson, Hickey, Hutton, Leddy, Sbisa – Barzal, Bellows, Cizikas, Clutterbuck (A), Dal Colle, Eberle, Jobst, Koivula, Komarov, Kühnhackl, Lee (C), Martin (A).
    Detroit Red Wings: Howard (Pickard) – Bowey, Cholowski, McIlrath, Lashoff, Kaski, Lindström – Zadina, Veleno, Smith – Puempel, Rasmussen, Kuffner – Svečnikov, de la Rose, Ehn – Terry, Turgeon, MacLeod.

    Rozhodčí: Schrader, Joannette – Amell, Toomey
    thejrc.org