Boston – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Montreal – Toronto 0:3 (kon.) | NY Islanders – Detroit 3:2 (po pr.)
Vancouver – Ottawa 6:4 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 3:0 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
6:4 (3:1, 2:2, 1:1)
Ottawa Senators
Úterý 24.09.2019, 04:00 • Abbotsford Centre, Abbotsford • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:15 Chris TIERNEY - 6:4
     
    46:15
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí inkasují další hodně laciný gól! Vina tentokrát jde za Jacobem Markströmem, který bekhendem rozehrával na Myerse. Zprava však zasáhl bok vlastní branky, puk si dojel CHRIS TIERNEY a ten už neměl problém trefit nehlídanou klec. Bez asistence.
    45:00 Bo HORVAT - 6:3
     
    45:00
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Čtvrtý přesilovkový zásah asi definitivně rozhoduje o výhře Vancouveru! Nechyběl u toho Edler, který nahrál na pravou stranu Pettersson. Ten dobře načasoval přihrávku do brankoviště a číhající BO HORVAT už měl při zakončení hodně jednoduchý úkol. Asistence: Elias Pettersson, Alexander Edler.
    39:57 Jordie BENN - 5:3
     
    39:57
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně nepříjemný gól do šatny pro Ottawu! JORDIE BENN naskočil na led z trestné lavice a po vynikajícím pasu Myerse se snad poprvé v životě ocitl v samostatném úniku, který vyřešil nechytatelnou střelou nad vyrážečku. Asistence: Tyler Myers.
    33:18 Rūdolfs BALCERS - 4:3
     
    33:18
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí se z náskoku 4:2 ani nestihli doradovat a už zase kapitulují! Senátoři ve třech vyrazili do rychlého protiútoku. Střelu tahem od RUDOLFSE BALCERSE Markström levým betonem jenom vyrazil a jeden z dojížděních parťáků mu kotouč nešikovně srazil do vlastní branky. Asistence: Drake Batherson.
    32:37 Elias PETTERSSON - 4:2
     
    32:37
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks potřetí v utkání skórují v přesilové hře a znovu vedou o dva góly! Alexander Edler znovu fungoval jako režisér hry na modré čáře, odkud tentokrát přihrál do pravého kruhu. Švédský talent ELIAS PETTERSSON napřáhl k ráně bez přípravy a kotouč prosvištěl až do sítě. Asistence: Alexander Edler, Brock Boeser.
    29:19 Arťom ANISIMOV - 3:2
     
    29:19
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři snižují na rozdíl jediné trefy! J. T. Miller udělal velkou chybu v obranném pásmu, když se nechal školácky obrat o puk ARŤOMEM ANISIMOVEM. Ruský útočník si sjel na střed a parádní bekhendovou střelou nedal Markströmovi šanci zasáhnout. Bez asistence.
    16:57 Alexander EDLER - 3:1
     
    16:57
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí dávají bezbrannému soupeři třetí zásah! Brandon Brutter bekhendem přihrál na střed modré čáry, odkud střílel hodně aktivní ALEXANDER EDLER a puk se po teči některého z hráčů dostal až za Nilssonova záda. Asistence: Brandon Sutter, Josh Leivo.
    11:34 Elias PETTERSON - 2:1
     
    11:34
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Byla to jen otázka času – obrovský tlak Kosatek končí gólem na 2:1! Brock Boeser přenesl hru na pravý kruh k ELIASI PETTERSSONOVI, který z bodu pro vhazování dost možná přihrával na Millera, ale kotouč se od jednoho z hostů šťastně odrazil za Nilssonova záda. Asistence: Brock Boeser, Alexander Edler.
    08:05 J. T. Miller - 1:1
     
    08:05
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí skórují hned v úvodních vteřinách pětiminutové přesilovky, která navíc bude pokračovat. Pettersson po dalším vyhraném buly přenesl hru před levý kruh na Brocka Boesera, jehož střelu protečoval do sítě J.T. MILLER. Asistence: Brock Boeser, Elias Pettersson.
    06:53 Bobby RYAN - 0:1
     
    06:53
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Sens se z první střely dostávají do vedení! Myers za Markströmem ztratil puk v souboji s Balcersem, k zadnímu mantinelu si pro něj přijel Tierney a ten okamžitě našel BOBBYHO RYANA, jenž se z mezikruží nemýlil. Asistence: Chris Tierney, Rūdolfs Balcers.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 9. J. T. Miller (Boeser, Pettersson), 12. Pettersson (Boeser, Edler), 17. Edler (Sutter, Leivo), 33. Pettersson (Edler, Boeser), 40. J. Benn (Myers), 45. Horvat (Pettersson, Edler) – 7. Ryan (Tierney, Balcers), 30. Anisimov, 34. Balcers (Batherson), 47. Tierney


    Vancouver Canucks: Markström (Demko) – T. Myers, Edler, Stecher, J. Benn, Biega, Fantenberg – J. T. Miller, Horvat, Pearson – Boeser, Pettersson, Bärtschi – Leivo, Sutter, L. Eriksson – Virtanen, Beagle, Schaller.
    Ottawa Senators: Nilsson (Högberg) – Zajcev, Chabot, Jaroš, Borowiecki, DeMelo, Brannström – Ryan, Tierney, Balcers – Duclair, Anisimov, Ennis – Batherson, L. Brown, Paul – Sabourin, Szwarz, Kelly.

    Rozhodčí: Rehman, Hebert – Mills, Kovachik

    Diváci: 7 000
    thejrc.org