Přerov – Vsetín 4:2 (kon.) | PZ Kladno – Hvězda Praha 2:3 (1:2 po s.n.) | Č. Budějovice – Slavia 2:4 (kon.)
Vítkovice – Zlín 6:4 (kon.) | Sparta – Kladno 4:6 (kon.) | Třinec – Poruba 7:0 (kon.)
Jihlava – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Technika Brno 9:3 (kon.) | Kometa Brno – HK MD Šumperk 11:1 (kon.)
Olomouc – Havířov 1:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 6:4 (kon.) | Tábor – Mountfield HK 2:8 (kon.)
K. Vary – Plzeň 1:4 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
5:3 (0:1, 3:0, 2:2)
HC Motor České Budějovice
Čtvrtek 26.09.2019, 18:00turnaj O Pohár DHL • 8. kolo
Partner:
     
    47:39
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak jsem to trochu zakřikl, neboť domácí využívají početní výhodu a opět vedou o dva góly! Szuber si rozmyslel střelu z pravého kruhu, odkud ještě přihrával na střed a MAXMILIAN HENGELMÜLLER z jedničky propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Maksymilian Ireneusz Szuber, Maximilian Menner.
     
    45:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Zničehonic se hosté dotahují na rozdíl jediného gólu! Jakub Čížek vyhrál vhazování a nenápadná střela LUKÁŠE PAVLÁTA k překvapení samotného autora propadla až za brankáře Kolarze. Asistence: Jakub Čížek.
     
    42:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor poměrně rychle reaguje na čtvrtý inkasovaný gól a opětovně zažehává jiskřičku naděje. Přes Pavláta a Čížka se puk dostal k MICHALU SILNÉMU a ten jako správný kapitán v dobré pozici nezaváhal. Asistence: Jakub Čížek, Lukáš Pavlát.
     
    40:29
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Parádní start třetí části pro Red Bull, který se po půlminutě hry raduje z gólu na 4:1. Byla to situace hned po buly, když si JAKUB BORZECKI navedl puk na bekhend a z mezikruží zakončil mimo dosah Dvořáka. Asistence: Haakon Hänelt.
     
    26:03
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Zatímco v první třetině domácí předfinální fáze hodně vázla, tak po změně stran všechno šlape jako po másle. Třetí gól v rozmezí necelých dvou minut dal po krátké nahrávce Borzeckého s jedenáctkou hrající JULIAN LUTZ. Asistence: Jakub Borzecki, Haakon Hänelt.
     
    25:16
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Další drobné propadnutí Českých Budějovic ve středním pásmu. Domácí se ve dvou dostali do opuštěného předbrankového prostoru, kde to měl po nabídce Cimmermana velmi jednoduché DANIEL PRONIN. Asistence: Sebastian Cimmerman, Christian Obu.
     
    24:12
    Salzburg právě vstřelil branku!
    V páté minutě druhého dějství je vyrovnáno! Motor vůbec nezachytil bleskovou přímočarou akci zakončenou přihrávkou Hložka a gólovou střelou MAXIMILIANA MENNERA. Asistence: Martin Hložek, Maksymilian Ireneusz Szuber.
     
    19:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se těsně před první přestávkou dostává do vedení! První gól zápasu vstřelil MARTIN BERÁNEK, který se zničehonic utrhl do úniku a rychlou střelou tahem propálil Kolarze. Bez asistence.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 25. Menner (Hložek, Szuber), 26. Pronin (Cimmerman, Obu), 27. Lutz (Borzecki, Hänelt), 41. Borzecki (Hänelt), 48. Hangelmüller (Szuber, Menner) – 20. Beránek, 43. Silný (Čížek, Pavlát), 46. Pavlát (Čížek)


    EC Red Bull Salzburg: Kolarz (Quapp) – Obu, Schwaiger (A), Menner, Szuber, Reich, Hadamczik – Cimmerman, Hänelt, Eham (C), Lutz, Maier (A), Leonhardt, Hangelmüller, Borzecki, Pronin, Bjerrum, Hložek, Müller.
    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Ludvík) – Najman, Hubata, Remnta, Svach, Pavlát, Novák, Doktor – Řezáč, Anderle, Hracholski, Masopust, Pouzar, Ryba, Janoch, Schwartz, Čížek, Beránek, Silný (C), Krcho (A).

    Rozhodčí: Kainbergerová – Panholzer, Zacherl
    thejrc.org