Litvínov – Liberec 4:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 4:3 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 0:3 (kon.)
Zlín – Kladno 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 4:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 3:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:4 (1:1, 2:1, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 27.09.2019, 12:45 • Zimní stadion Olomouc • turnaj O Pohár DHL • 7. kolo
Partner:
     
    45:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vzápětí se Ridera znovu prosazuje. Skóre otočil ve prospěch Ostravanů útočník JAN BERNOVSKÝ utěšenou střelou zápěstím. 3:4. Asistence: Vojtěch Lednický.
     
    45:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovku. Potočný uvolnil pěknou přihrávkou na vrcholku kruhu volného MARTINA RYŠAVÉHO. Hasalovi kotouč propadl mezi betony. 3:3. Asistence: Matěj Potočný a Jakub Kylnar.
     
    36:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice využívají přesilovku a dostávají se zpět do hry. MARCEL KUNC byl důrazný na brankovišti a dokázal dotlačit odraženou střelu Mrvy až do sítě. 3:2. Asistence: Jakub Mrva a Martin Ryšavý.
     
    27:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci vzápětí přidávají třetí branku. Mácha uvolnil na modré čáře volného Madera, který razantní střelou vyprášil Dolíškovi betony. K dorážce se protlačil TOMÁŠ KRUPA, jenž se z bezprostřední blízkosti prosadil. 3:1. Asistence: Petr Mader a Joshua Mácha.
     
    25:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc se poprvé v zápase dostává do vedení! MATĚJ TOMAJKO pokračoval ve svém povedeném střídání a sám vstřelil branku. Dokázal kličkou přehrát hostujícího obránce a přesnou střelou nad vyrážečku překonat Dolíšku. 2:1. Asistence: Matěj Kořenek.
     
    18:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí dokázali využít přesilovku a stav utkání je srovnán. JOSHUA MÁCHA před bránou tečoval pokus Hlaváče a pěkně usměrnil puk za záda Dolíšky. 1:1. Asistence: Matúš Hlaváč.
     
    10:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Zrovna ve chvíli, kdy se stav hráčů na ledě srovnal, se vítkovičtí ujímají vedení. ADAM BERÁNEK si v útočném pásmu celou akci vytvořil sám, posunul si puk do příhodné pozice a pěknou střelou vymetl horní růžek domácí svatyně. 0:1. Bez asistence.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 19. Mácha (Hlaváč), 26. Tomajko (Kořenek), 28. Krupa (Mader, Mácha) – 11. Beránek, 37. Kunc (Mrva, Ryšavý), 46. Ryšavý (Potočný, Kylnar), 46. Bernovský (Lednický)


    HC Olomouc: Hasala (Špunar) – Mader (C), Groch, Hlaváč, Vosátko (A), Rutar, Pírek – Kalač (A), Krupa, Rosecký, Tomajko, Mácha, Horký, Štědrý, Kořenek, Tichý, Kučera, Ministr
    HC Vítkovice Ridera: Dolíška (Piták) – Bystroň, Bílý, Smička, Kunc, Věntus (A) – Tvrdý, Bernovský, Krška, Lednický, Kotásek, Mrva (C), Kylnar, Potočný (A), Gebauer, Vojtovič, Ryšavý, Beránek

    Rozhodčí: Cabák – Lederer, Konvička

    Diváci: 39
    thejrc.org