Poruba – Šumperk 3:4 (kon.) | Havířov – Vsetín 3:2 (kon.) | Přerov – Warriors Brno 6:1 (kon.)
Kobra – Kralupy n. Vltavou 0:1 (kon.) | Žďár n/S – Ústí n/L 4:1 (kon.) | Chrudim – Písek 5:6 (kon.)
konec
AZ Havířov
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 27.09.2019, 18:00 • Gascontrol Aréna, Havířov • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    37:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté zabojovali o puk v útočné třetině a s trochou štěstí jsou odměněni snižující brankou. Pospíšilovu střelu z úhlu Štipčák tělem vyrazil, ale puk se pak dostal před brankoviště a tam jej ze vzduchu sklepl do branky DANIEL KLÍMEK – 3:2. Asistence Tadeáš Pospíšil a Vojtěch Vrána.
     
    31:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Chyba havířovských ve středním pásmu vedla k rychlému přečíslení Valachů. Střelu Zemánka Štipčák ještě stihl vyrazit, ale dorážka VIKTORA NOVOSADA už šla do odkryté branky – 3:1. Asistence Tomáš Zemánek.
     
    29:05
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nádherná Revajova křížná přihrávka přistála přesně na holi VOJTĚCHA PINDELA a ten už jen sklepl puk do odkryté vsetínské branky. Asustence Marek Revaj a Davyd Ivašenko.
     
    04:29
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ ze svého náporu těží druhou branku. Hosté se sice na chvíli osvobodili, ale VOJTĚCH PINDEL vnikl rychle zpět do pásma a přesnou střelou k pravé tyči prostřelil Málka – 2:0. Asistence Marek Revaj.
     
    01:28
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ bleskově otevírá skóre utkání. Obránce Uhlíř pálil od modré, Málek ve vsetínské brance sice zasáhl betonem, ale JIŘÍ MRKVICA svou dorážkou z hrany brankoviště poslal AZ do vedení. Asistence: Josef Uhlíř a Filip Byčkov.
    Marken.cz

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 2. Mrkvica (Uhlíř, Byčkov), 5. Pindel (Revaj), 30. Pindel (Revaj, Ivašenko) – 32. Novosad (Zemánek), 38. Klímek (Pospíšil, Vrána)


    AZ Havířov: Štipčák (Atanasiadis) – Pavelek, Kočí, Koubek, Uhlíř, Thiel, Ševěček, Hrček – Tomeček, Revaj, Hudeček, Pindel, Čempel, Mrkvica, Juhász, Ivašenko, Byčkov, Vlček
    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Holáň, Zeman, Riedl, Siner – Novosad, Holba, Zemánek, Pospíšil, Vrána, Hilšer, Klímek, Vašenka, Vavřík, Frimel

    Rozhodčí: Čahoj – Janoško, Zicháček

    Diváci: 78
    thejrc.org