Čeljabinsk – Barys 1:2 (kon.) | N.Novgorod – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
1:2 (1:1, 0:0, 0:1)
Barys Nur-Sultan
Pátek 27.09.2019, 16:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:50 Iiro PAKARINEN - 1:2
     
    51:50
    Barys právě vstřelil branku!
    Aktivita hostujícího celku končí vedoucí brankou! Jesse Blacker podstoupil souboj u mantinelu a přihrál na modrou čáru, kde se nacházel IIRO PAKARINEN. Jeho pumelice proletěla brankáři pod lapačkou a zamířila přesně k pravé tyči. Asistence: Jesse Blacker.
    11:22 Darren DIETZ - 1:1
     
    11:22
    Barys právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno a nutno říct, že zaslouženě! Nur-Sultan zavřel soupeře před jeho brankou a doslova jej mačkal jako citrón. Ivan Fedotov vyrazil snad tři střely soupeře, jenže na pokus z hole kapitána už neměl. DARREN DIETZ zakončil přes obránce a ukryl svůj pokus tak skvěle, že ho zastavila až síť. Asistence: Roman Starčenko a Nikita Michajlis.
    09:26 Jesse VIRTANEN - 1:0
     
    09:26
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor soupeře zmáčkl před jeho brankou a počínal si zkušeně! Andrew Calof naznačil střelu, ale přihrál ještě na levou stranu, kde se nacházel JESSE VIRTANEN. Domácí obránce si popojel blíže k brance a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Andrew Calof a Jurij Sergijenko.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 10. Virtanen (Calof, Sergijenko) – 12. Dietz (R. Starčenko, Michajlis), 52. Pakarinen (Blacker)


    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Suchačov (A)) – Virtanen, S. Těreščenko (C), Menšikov, Karpuchin, Žiljakov, Sergijenko, Borodkin, Jasinskij – Thomas, Calof (A), Malychin – An. Popov, Šarov, Kručinin – Fatějev, Karlin, Kosov – Šolochov, Truňov, Těrtyšnyj.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Pasquale) – Dietz (C), Makljukov, Metalnikov, Blacker, Šalapov, Polochov, M. Semjonov (A) – Valk, Tangradi, Pakarinen – Michajlis, Knight, R. Starčenko (A) – Petuchov, Paňukov, Šesťakov – B. Muratov, Sagadejev, Ševčenko.

    Rozhodčí: Sergej Beljajev, Stanislav Raming – Jevgenij Antonov, Dmitrij Osipov

    Diváci: 6 875
    bahis siteleri