Augsburg – Leverkusen 0:3 (kon.) | Hoffenheim – Mönchengladbach 0:3 (kon.) | Mohuč – Wolfsburg 0:1 (kon.)
Paderborn – Bayern 2:3 (kon.) | RB Lipsko – Schalke 1:3 (kon.) | Dortmund – W. Brémy 2:2 (kon.)
konec
SC Paderborn 07
2:3 (0:1)
Bayern Mnichov
Sobota 28.09.2019, 15:30 • Benteler-Arena • Německá Bundesliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 0:8. Rohy: 11:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 6:6. (17:23:03)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Bayernu, který svého soupeře porazil poměrem 3:2. Mnichovský celek se krátce po změně stran dostal do dvoubrankového vedení, což vypadalo na poklidný konec zápasu. Najednou domácí snížili na rozdíl jediné branky, avšak Bayern si vzal dvoubrankové vedení zpět. Aby toho nebylo málo, tak nováček soutěže v posledních minutách pořádně zlobil, jenomže další kontaktní branka vyrovnání nepřinesla.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Sebastian Vasiliadis (SC Paderborn 07).
     
    90+2
    Další dalekonosný nákop se pro změnu snesl na hlavu Kiliana, který poslal míč na opačnou stranu, kde Coutinho celkem zbytečně přišel v souboji o balón.
     
    90+1
    Definitivní tečku za dnešním utkáním mohl udělat Gnabry, který zakončoval uvnitř pokutového území, jenomže Huth s přízemním zakončením počítal.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, ještě můžeme počítat s nastaveným časem. Očekávat se dají čtyři minutky.
     
    88
    Autového vhazování se ujal domácí Drager, jenomže hlavní sudí ukázal opačným směrem. Pavard tak nikam nespěchal, posléze ale zvolil nahrávku na Comana.
     
    87
    Paderborn se pokoušel zaútočit přes pravou stranu, kde na malý moment chyboval Coman. Francouzký křídelník vybojoval míč zpět, jenomže poté o něj zase přišel.
     
    85
    Vzdušná nabídka i tentokráte směřovala do přehuštěného prostoru, kde se dokázal prosadit Martínez. I tak si domácí vyzkouší další roh, jako poslední se balónu dotkl Muller.
     
    84
    Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Klaus Gjasula, přichází Khiry Shelton.
     
    84
    Paderborn právě vstřelil branku!
    Tak to byla fantazie, domácím opět chybí jedna branka! Paderborn totiž zahrával v krátkém časovém sledu hned dva rohové kopy, po tom druhém se za pokutovým územím dostal k prudkému projektilu obránce JAMILU COLLINS, jehož ránu Neuer vůbec neviděl. Výsledkem je míč v síti, Bayern tak musí opět zabrat.
     
    83
    Přenesení hry se Dragerovi přeci jenom podařilo udržet na hřišti, což Daviese hodně zaskočilo. Hostující talent špičkou kopačky zasáhl, následovat bude roh.
     
    80
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Robert Lewandowski, přichází Thomas Müller.
     
    79
    Bayern právě vstřelil branku!
    Jenomže zničehonic tady máme třetí branku hostujícího celku, který se pořádně uklidnil! Opět jsme sledovali celkem nenápadnou kombinaci, přičemž nahrávka z kopačky Süleho našla naběhnuvšího ROBERTA LEWANDOWSKIHO, který uháněl sám na brankáře. Polský kanonýr bezpečně přehodil vyběhnuvšího Hutha.
     
    79
    Souza se na poslední chvíli hnul opačným směrem, přihrávku tak dokázal vystihnout dobře postavený Kimmich, který okamžitě zavezl balón na opačnou stranu.
     
    79
    Na druhé straně si Neuer připsal další zákrok. Antwi-Adjej si hodil míč na pravou nohu, načež zhruba ze třiceti metrů pálil pouze doprostřed hostující svatyně.

    David Suchý

    Branky: 68. Pröger (Dräger), 84. Collins – 15. Gnabry (Coutinho), 55. Coutinho (Gnabry), 79. Lewandowski (Süle)

    Karty:   90+3. Vasiliadis (PDN) – 43. Süle (BAY)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 0:8. Rohy: 11:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 6:6.
    SC Paderborn 07: J. Huth – Dräger, Kilian, Hünemeier (C), Collins – Vasiliadis, Gjasula (84. Shelton) – Antwi-Adjei, Zolinski (62. Pröger), Cauly (73. Ritter) – Michel.
    Náhradníci: Zingerle – Holtmann, Jans, Pröger, Mamba, Sabiri, Strohdiek, Shelton, Ritter.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, Süle, J. Boateng, Lucas Hernández (46. A. Davies) – Kimmich, Th. Alcântara (46. Javi Martínez) – Gnabry, Coutinho, Coman – Lewandowski (80. T. Müller).
    Náhradníci: Ulreich – Cuisance, Alaba, Tolisso, Javi Martínez, T. Müller, A. Davies.

    Rozhodčí: Zwayer – Schiffner, Foltyn
    thejrc.org