K. Vary – Plzeň 0:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:1 (2:1, 2:0, 0:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 28.09.2019, 12:00 • Zimní stadion Olomouc • turnaj O Pohár DHL • 8. kolo
Partner:
     
    33:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují o další branku, nenápadnou střelu Bahounka od modré čáry tečoval před brankou ONDŘEJ TICHÝ. Třinec se ještě pokoušel reklamovat, že domácí hráči hráli v šesti, ale neuspěl. Asistence: Petr Bahounek.
     
    24:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí udeřili při vlastním oslabení! Matěj Tomajko vyrazil do brejku a ačkoliv Švančara přečetl jeho kličku a nastavil mu do cesty beton, na dorážejícího TOMÁŠE KRUPU už byl krátký. Asistence: Matěj Tomajko.
     
    17:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hostům se daří krátce před přestávkou snížit! FILIP INDRST se prokličkoval před branku Hasaly a zavěsil přesně do šibenice. Asistence: Šimon Jenáček, Jakub Vacula.
     
    15:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácím se daří udeřit podruhé v krátkém sledu! DAVID ROSECKÝ se dokázal prosadit z těsné blízkosti Švančarovy branky. Asistence: Tomáš Krupa.
     
    13:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    MATĚJI KOŘENKOVI se to ovšem i trochu se štěstím povedlo, obhodil si soupeře a z přečíslení dvou proti jednomu zamířil přesně na bližší šibenici. Asistence: Lukáš Pírek, David Kalač.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 14. Kořenek (Pírek, Kalač), 16. Rosecký (Krupa), 25. Krupa (Tomajko), 34. Tichý (Bahounek) – 18. Indrst (Jenáček, Vacula)


    HC Olomouc: Hasala (Hořejší) – Mader, Groch, Hlaváč, Vosátko, Pírek, Bahounek – Kalač, Krupa, Rosecký – Tomajko, Mácha, Horký – Štědrý, Kořenek, Tichý – Ministr.
    HC Oceláři Třinec: Švančara (Švehlák) – Mituchovič, Radzienciak, Jenáček Vacula, Ciencala, Šulák – Indrst, Pastor, Mikler – Mastič, Plandor, Matěj – Stebel, Ramik, Králík.

    Rozhodčí: Mrkva – Lederer, Konvička
    thejrc.org