K. Vary – Plzeň 0:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:6 (0:3, 1:1, 0:2)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 28.09.2019, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • turnaj O Pohár DHL • 8. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (13:58:13)
     
    59:25
    Před Vítovou brankou proběhne jedno z posledních buly.
     
    58:16
    Následně Smolko dostal puk na vrchol levého kruhu a onen zlomek sekundy, kdy si napodruhé zpracoval kotouč, ho stál lepší zakončení.
     
    58:03
    Smolkova střela od modré byla sice tvrdá a rychlá, jenže minula cíl.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty dnešního zápasu, po kterém si Karlovarští upevní první místo v tabulce.
     
    56:36
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    55:46
    Přesilová hra se zatím Energii nedaří tak, jak by si představovala. Ale je to možná i způsobeno zcela jasným stavem zápasu.
     
    54:36
    Již před vhazováním byla před karlovarskou střídačkou menší vřava, ale nevylučovalo se. Hned po buly ale sekl soupeře a jde také odsedět dvě minuty.
     
    53:54
    Jihlava předvedla rychlý protiútok, při kterém sice Jiří Doležal nevystřelil, ale pohlídal si puk a dal ho mezi kruhy na najíždějícího Jakuba Grauera. Domácímu obránci ale v dobré pozici sjel kotouč z hole a vůbec nevystřelil. To jen dokumentuje dnešní průběh zápasu.
     
    52:10
    Jaké je to nastoupit v brance turnaje O pohár DHL, si vyzkouší i účastník Mezinárodní česko-finské hokejové školy a žďárský odchovanec Lukáš Vít.
     
    52:10
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté už se z branky nyní skoro ani neradovali, jako by pro ně výrazně vysoká výhra byla samozřejmostí. Bačo našel před brankou Daniela Černého a ten se v dobré pozici zblízka nemýlil. Asistence: Róbert Bačo.
     
    51:48
    Marek Konášek se sice pravou stranou natlačil přes obránce, ale Piskač mu dobrým obranným zákrokem vypíchl puk z hole.
     
    51:35
    Další snížení měl na holi Jiří Doležal. Jeho dobrá rána z pravého kruhu zacinkala na horní tyčku.
     
    50:05
    Lukáš Gergel to nemyslel vůbec zle. Zkusil střílenou přihrávku z levého kruhu, na kterou ale nikdo z jeho spoluhráčů nedosáhl.
     
    49:04
    Karlovarští hokejisté hrají v plném počtu.
     
    48:15
    Jsou to ale hosté, kteří mají více ze hry. Jeden z jejich hráčů zkusil zpoza branky nahodit kotouč na betony Krejčího s tím, že by se od nich mohl puk odrazit za čáru. Těsně se tak nestalo.
     
    47:04
    Petr Rozhon si za rozhodnutého stavu odsedí dvě minuty za hákování.
     
    46:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Na tvářích hráčů Karlových Varů jsou velké úsměvy a není se čemu divit. Vedoucí tým tabulky jde opět do čtyřbrankového náskoku, když DAVID HOLUB vystřelil zpoza obránce a jeho schovaná střela zaplula do pravé šibenice. Bez asistence.
     
    44:34
    Energetici vytěžili z celé situace alespoň přesilovou hru, neboť Vítězslav Brož sekl soupeře a dostává za tento prohřešek dvě minuty.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 32. Pětník (Doležal) – 12. Křemen (Jiskra, Křehlík), 13. Křehlík (Křemen, Bačo), 19. Adámek (Bačo), 22. Rozhon (Kořán), 47. Holub, 53. Černý (Bačo)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Pulda) – Rašín, Piskač, Nikolič, Trávník (A), Křišťa, Smolko – Pětník, Juda (C), Brož – Doležal, Čermák (A), Gergel – Grauer, Krajíček, Kardoš
    trenér: Viktor Ujčík

    HC Energie Karlovy Vary: Horák (53. Vít) – Záruba, Patzelt, Kořán, Mikulec, Benda, Cestr – Křehlík (A), Jiskra (C), Křemen – Adámek, Černý (A), Bačo – Holub, Rozhon, Konášek – Stejskal, Seidler
    trenér: Václav Eismann

    Rozhodčí: Lacina – Rampír, Roupec
    thejrc.org