Studénka Sledge – Karlovy Vary 4:3 (3:2 po s.n.) | Zlín sledge – HC Sparta Praha Sledge 5:0 (kon.)
konec
SHK LAPP Zlín
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HC Sparta Praha Sledge
Sobota 28.09.2019, 17:06 • PSG aréna • Česká para hokejová liga • 1. kolo
Partner:
     
    42:30
    Novotný měl po zmatku v Matouškově brankovišti na holi první gól Sparty, ale rozhodčí ztratili puk z dohledu a přerušili hru.
     
    42:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Popvé v dnešním zápase se prosadil také někdo jiný než Martin Joppa! ZDENĚK HÁBL prostřelil Vápenku a stadiónem zní pátá! Asistence: Martin Joppa.
     
    41:39
    Ligda předvedl krásný výjezd zpoza branky, který zakončil střelou po ledě, která jen tak tak neprošla pod tělem Vápenky do branky.
     
    29:20
    Krupička zachytil rozehrávku Zlínských a dostal se k nebezpečné střele z mezikruží, Matoušek ale fantasticky zasáhl lapačkou!
     
    28:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Oba hráči se nakonec přece jen dostali před branku. Šafránek si chtěl zřejmě zavzpomínat na časy ve Zlíně a namazal MARTINU JOPPOVI, jenž si položil brankáře Vápenku a kolem něj posunul puk do branky. Bez asistence.
     
    27:11
    Sparta si zahraje přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl si odpyká Pavel Julina (ZLS).
     
    24:40
    Dva hráči Sparty se srazili a Zdeněk Hábl tak dostal více prostoru. Najel si na osu, ale jeho střela zamířila vedle pravé tyče.
     
    23:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Róbert Turic našel přihrávkou zpoza branky MARTINA JOPPU, který poslal puk pod tělem Vápenky do sítě a zkompletoval tak hattrick! Na led už v tuto chvíli letí čepice. Asistence: Róbert Turic, Pavel Julina.
     
    22:49
    Mach s Davidem Háblem a Joppou zůstali osamoceni před brankou Vápenky! Mach se rozhodl vzít akci na sebe, ale našel jen připravenou lapačku brankáře Sparty.
     
    21:35
    Korman se dostal zcela sám před Vápenku, ale zamířil přesně do jeho lapačky.
     
    20:45
    Novotný ujížděl sám na Matouška a za zády měl Julinu. Proti tomu sice uhájil puk, ale domácí obránce ho rozhodil natolik, že střela Novotného zamířila daleko vedle branky.
     
    20:26
    Kormanova ukrytá střela vypadla Vápenkovi z lapačky, Zlín toho ale nedokázal využít.
     
    17:40
    Novotný poslal nepřesnou přihrávku na Šafránka a zdálo se, že je akce Sparťanů u konce, Šafránek ale puk sebral a poslal ho zpět Novotnému, který si mezitím nabruslil přímo před branku! Jen asi deset čísel chybělo k tomu, aby útočník Sparty mohl zakončovat.
     
    15:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ligda s Joppou se protáhli přes obranu soupeře a Ligda se rozhodl přenechat puk MARTINU JOPPOVI, který se rozjel na Vápenku a vymetl pavučiny v jeho brance! Asistence: Marian Ligda.
     
    10:12
    Joppa se dostal ke střele z těsné blízkosti a jen o vlas minul šibenici!
     
    09:24
    Zlín si zahraje přesilovku! Jiří Raul (SPS) se provinil držením hole a putuje na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    08:52
    Krupička trefil napadajícího Joppu a tomu se tak otevřel prostor k brejku. V zakončení mu zabránil jen brankář Vápenka, který se vrhl po puku.
     
    07:54
    Jan Zapletal zůstal zapomenut za obranou Zlína a svůj brejk zakončil střelou, tu však Matoušek zastavil bleskurychlou lapačkou.
     
    06:04
    Mach uvolnil prostor pro Davida Hábla, který se dostal do brejku, ale pálil vedle branky!
     
    05:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    MARTIN JOPPA ujel do samostatného úniku a i když byl faulován Raulem podařilo se mu puk poslat pod tělem Vápenky do branky. Asistence: Pavel Julina.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 6. Joppa (Julina), 16. Joppa (Ligda), 24. Joppa (Turic, Julina), 29. Joppa, 43. Z. Hábl (Joppa)


    SHK LAPP Zlín: Matoušek (Molek) – Julina, Mach, Ferenčík, Z. Hábl – Stodůlka, Joppa, Turic, D. Hábl, Ligda, Šafařík, Korman.
    HC Sparta Praha Sledge: Vápenka – Krupička, Zapletal, Raul – Ohar, Novotný, Frolík, Šafránek, Nachtigalová, Zikmund, Pšenčík.
    thejrc.org