Salzburg – Znojmo 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
EC Red Bull Salzburg
4:3 (0:3, 1:0, 2:0 - 0:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Sobota 28.09.2019, 19:15 • Eisarena Salzburg (kapacita 3.200 míst) • bet-at-home ICE Hockey League • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým EC Red Bull Salzburg.
    Autorem vítězné branky je ALEXANDER RAUCHENWALD.
     
    57:37
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácím se nakonec podařilo srovnat! THOMAS RAFFL po návratu z trestné lavice zůstal na ledě a šťastnou střelou z mezikruží dostal kotouč za Lassilova záda. Asistence: Raphael Herburger a John Hughes.
     
    52:05
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A domácí přesilovou hru rychle využívají! Po 11 vteřinách se prosazuje RAPHAEL HERBURGER, který zůstal nekrytý u levé tyče Lassilovy branky a využil krásné přihrávky od Johna Hughese. Asistence: John Hughes a Brent Regner.
     
    39:38
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Ačkoliv kombinace domácích byla hodně na náhodu, tak je přesilová hra využitá. Velmi důležitou branku v závěru druhé třetiny vstřelil THOMAS RAFFL, kterého v předbrankovém prostoru ideálně našel John Hughes. Asistence: John Hughes a Raphael Herburger.
     
    13:38
    Orli právě vstřelili branku!
    To jsou věci! Alexander Pallestrang za vlastní brankou tak dlouho vymýšlel, komu přihraje, až nakonec naservíroval puk do ideální pozice v mezikruží pro PATRIKA NOVÁKA, který vyloženou příležitostí nepohrdl a posílá Orly do překvapivého tříbrankového vedení! Bez asistence.
     
    08:34
    Orli právě vstřelili branku!
    Další kotouč se třepetá za zády Lukase Herzoga! Hosté přežili další tlak první formace Salzburgu a z následného přečíslení dvou na jednoho se prosadil ANTHONY LUCIANI! Asistence: Tomáš Svoboda a Radim Matuš.
     
    04:45
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se ujímá vedení! PHILIP McRAE se před brankou dostal ke kotouči po přihrávce od Anthonyho Lucianiho a prostřelil Lukase Herzoga v brance Salzburgu. Asistence: Anthony Luciani a Ondřej Mikliš.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 40. Raffl (Hughes, Herburger), 53. Herburger (Hughes, Regner), 58. Raffl (Herburger, Hughes), rozh. náj. Rauchenwald – 5. McRae (Luciani, Mikliš), 9. Luciani (Svoboda, Matuš), 14. Novák

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Raffl (SLZ)
    0:0   Luciani (ZNO)
    2. série:
    1:0   Rauchenwald (SLZ)
    1:0   Svoboda (ZNO)
    3. série:
    1:0   Kolarik (SLZ)
    1:0   Berisha (ZNO)


    EC Red Bull Salzburg: Herzog (Lamoureux) – Pallestrang, Viveiros, Regner, Schreier, Joslin, Jakubitzka, Klöckl, Zündel – Hughes, Herburger, Raffl – Kolarik, Rauchenwald, Holloway – Feldner, Baltram, Huber – Hochkofler, Schiechl, Pilloni.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Groh) – Sedlák, Tansey, Mikliš, Sova, Stehlík, Bořuta, Jonáš – Svoboda, Matuš, Luciani – Berisha, McRae, Gago – Beránek, Bartoš, Novák – Bowles, Češík, Oščádal.

    Rozhodčí: Nikolic, Reimer – Ankerstierne, Schauer

    Diváci: 1987
    thejrc.org