Třinec – Mountfield HK 4:0 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Kladno – Olomouc 4:3 (po pr.)
Liberec – Zlín 6:4 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 2:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
BK Mladá Boleslav
Neděle 29.09.2019, 15:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 David ŠŤASTNÝ - 1:4
     
    59:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pour pokazil přihrávku a Bruslaři přidávají čtvrtý gól do prázdné branky! Padající Gulaš už nezastavil DAVIDA ŠŤASTNÉHO, který dovezl kotouč pohodlně až do branky. Asistence: Lukáš Žejdl.
     
    59:36
    Jan Růžička se dostal k puku a svůj skvělý výkon v brance se pokusil korunovat gólem, střele přes celé hřiště kus přesnosti chyběl!
     
    58:53
    Nahození Západočechů sražené do ochranné sítě, vhazovat se bude před Růžičkou. Domácí si berou oddechový čas a zkusí to v šesti.
     
    57:56
    Ebrle si elegantně zpracoval puk na útočné modré, ale přes Hrbase nevypálil. Následně šli Bruslaři do přečíslení a Adam Zbořil ho řešil střelou přesně na lapačku Dominika Frodla.
     
    54:52
    A pozor, Dominik Frodl zůstává na střídačce a indiáni hrají šest na čtyři!
     
    54:52
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Ondřej Najman – 2 min., hákování).
    53:46 Pavol SKALICKÝ - 1:3
     
    53:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Kaňák prohrál osobní souboj na útočné modré s PAVOLEM SKALICKÝM, který po levé straně ujel všem a rychlou kličkou překonal Frodla! Třetí bod pro tohoto mladoboleslavského útočníka a Bruslaři se výrazně přibližují ke třem bodům! Bez asistence.
     
    51:14
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Oscar Flynn – 2 min., hákování).
     
    51:14
    Straka vymyslel dobrou šanci pro Eberleho, který však z pravého kruhu nepřekonal Růžičku! Následuje ovšem plzeňská přesilovka a fanoušci přitápí pod kotlem.
     
    46:50
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Martin Ševc – 2 min., podrážení).
     
    46:29
    Gulaš přišel o kotouč v útočném pásmu a Pavol Skalický mohl přidat třetí kanadský bod v zápase. Zbavil se dotírajícího Janka i Gulaše a protlačil se k zakončení, Frodl ale jeho střelu kryje.
     
    42:44
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Tomáš Mertl – 2 min., hákování).
    42:44 Adam ZBOŘIL - 1:2
     
    42:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To jsou věci! Při signalizované výhodě Bruslaři střílí druhý gól, takže se dostávají do vedení a navíc jejich početní výhoda bude pokračovat! ADAM ZBOŘIL se protlačil do útočného pásma, nakonec vystřelil z pravého kruhu překvapivě z otočky a Frodl propustil kotouč mezi betony až do sítě! Asistence: Pavol Skalický.
     
    42:25
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Michal Houdek – 2 min., hákování).
     
    42:25
    Hned po vhazování v útočném pásmu vypadl kotouč před branku, kde byl osamocený Radim Zohorna! Byl faulován, přesto zakončil a Frodl musel předvést důležitý zákrok.
     
    40:35
    Přečíslení Plzně tři na jednoho, ale Gulašovu přihrávku srazil padající Ševc. Mnohem větší šance přišla vzápětí, Rob zblízka ovšem Růžičku nepřekonal a dorážející Pour trefil z úhlu bližší tyč!
     
    39:57
    Ohromné šance Plzně v závěru! Jan Růžička se však při svém prvním letošním startu za Boleslav překonává! Výtečně se přesunul při tutovce Tomáše Mertla i Luboše Roba z brankoviště, vždy zasáhl betonem!
     
    38:40
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Oscar Flynn – 2 min., podrážení).
     
    38:22
    Velký tlak Škodovky, Kodýtek přihrál před branku volnému Eberlemu, jehož střelu vytěsnit přesouvající se Růžička na horní tyčku, od které šel puk do ochranné sítě!
     
    37:40
    Vlach objel branku Bruslařů a našel najetého Indráka, jehož střelu zblízka vychytal Jan Růžička!
     
    36:29
    Gulaš šikovně prostrčil kotouč na rozjetého Mertla, který se zjevil sám za obranou Mladé Boleslavi, ale skákavý puk nasměroval vedle pravé tyčky hostující branky!
    34:25 Pavol SKALICKÝ - 1:1
     
    34:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pouze čtyřiadvacet sekund trvalo plzeňské vedení! Hosté se dostali do přečíslení tři na jednoho, napoprvé se ještě neprosadili, jelikož Pláněk zblízka přestřelil, ovšem pohotový PAVOL SKALICKÝ si stáhl kotouč na bekhend a rychle ho zasunul za ležícího Frodla. Bez asistence.
    34:01 Milan GULAŠ - 1:0
     
    34:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se dostali do tlaku a po 34 minutách otevírají skóre! Kaňákovo tečované nahození od modré čáry vyrazil Růžička do strany přesně k MILANU GULAŠOVI, který ukázal, že je hokejista těch nejvyšších kvalit. Dorážku do prázdné branky z úhlu neměl vůbec jednoduchou, ale zamířil naprosto přesně. Asistence: Tomáš Mertl a Lukáš Kaňák.
     
    29:45
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Martin Heřman – 2 min., hrubost).
     
    22:12
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Peter Čerešňák – 2 min., držení).
     
    18:34
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Pavel Kousal – 2 min., podrážení).
     
    14:37
    Němec u mantinelu zastavil vyhození Středočechů a hned poslal kotouč na branku, Růžička betonem vyrazil kotouč jen na Miroslava Indráka, který baseballovým způsobem zblízka branku minul!
     
    14:01
    Rozehrávajícímu Strakovi kotouč přeskočil hůl a rázem se v šanci zjevil Flynn, ale skákající puk zblízka netrefil ideálně. Domácí se nakonec ubránili.
     
    10:40
    Milan Gulaš udržel útočné pásmo, poslal kotouč před branku a puk proskákal až na volného Tomáše Mertla, jenže ten zblízka neměl kudy protlačit kotouč za ležícího Jana Růžičku!
     
    08:12
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Michal Moravčík – 2 min., držení).
     
    00:50
    Kodýtek prostrkával puk na Eberleho, to se sice nepovedlo, ale odražený kotouč si našel Petr Straka a zblízka vystřelil. Růžička zneškodnil první šanci zápasu, vyráží ramenem.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 35. Gulaš (Mertl, L. Kaňák) – 35. Skalický, 43. Zbořil (Skalický), 54. Skalický, 60. Šťastný (Žejdl)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Moravčík, L. Kaňák, Jank, Vráblík, Houdek, Čerešňák – Pour, Mertl (A), Gulaš (C) – Straka (A), Kodýtek, Eberle – Rob, V. Němec, Indrák – Heřman, R. Vlach, Kantner.
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Ševc (A), Hrbas, Dlapa, Pláněk, Bernad, Fillman, Kurka – Pabiška, Žejdl (A), Šťastný – Skalický, Zbořil, Vondrka (C) – Grim, R. Zohorna, J. Stránský – Flynn, Najman, P. Kousal.

    Rozhodčí: Pražák, Micka – Pešek, Malý

    Diváci: 5372
    bahis siteleri