Neapol – Brescia 2:1 (kon.) | Lazio – Janov 4:0 (kon.) | Lecce – AS Řím 0:1 (kon.)
Udinese – Bologna 1:0 (kon.) | Cagliari – Hellas Verona 1:1 (kon.) | AC Milán – Fiorentina 1:3 (kon.)
konec
S. S. Lazio
4:0 (2:0)
Janov CFC
Neděle 29.09.2019, 15:00 • Stadio Olimpico (Řím) • Italská Serie A • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 11:6. Střely mimo: 2:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 8:11. (16:54:10)
     
    Dvě nastavené minuty ve druhém poločase jsou minulostí a zápas končí. Lazio na domácí půdě deklasovalo Janov 4:0.

    Od samého úvodu se domácí tým ujal režie zápasu. Immobile v pokutovém území přiťukl míč Milinkovićovi-Savićovi a ten již v první desetiminutovce poslal Lazio do vedení. Následně Janov dokázal na moment stabilizovat hru, ale po půlhodině to mohlo být o dva góly. Zásah Luise Albeta byl ale odvolán pro předchozí faul. O druhou branku se postaral až Stefan Radu, který prostřelil hostujícího gólmana z hranice vápna.

    Do druhé půle sice vkročili aktivněji hosté, ale snížení se nedočkali. Naopak střídající Felipe Caicedo překonal potřetí Radua a nadobro zápas rozhodl. V závěru druhé půle se prosadil také Ciro Immobile a určil konečné skóre dnešního duelu.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Felipe Caicedo se pokoušel ještě nasimulovat penaltu, ale hlavní rozhodčí byl blízko a domácímu útočníkovi ještě ukázal žlutou kartu.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase jednu minutu.
     
    90
    Hosté už nemají síly na napadání a fotbalisté Lazia si posouvají v klidu míč ze strany na stranu. Zápas je jasně rozhodnut.
     
    88
    Janov se mohl přece jen radovat z gólu. Po přesném centru z levé strany hlavičkoval v nadějném postavení Sanabria, ale branku opět nedokázal trefit.
     
    87
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Ciro Immobile, přichází Bobby Adekanye.
     
    86
    Pajač si sice říkal o přihrávku za obranu, ale přeběhl až příliš rychle do ofsajdu a poté musel balon odevzdat Strakošovi.
     
    85
    Kouamé zkoušel přihrávat podél postranní lajny na Pajače, ale míč skončil jen v zámezí. Janov opět velmi snadno přišel o míč.
     
    84
    Pajačova práce společně s Pandevem přišla vhod Sanabriovi. Lazio se ale dokázalo rychle zatáhnout před vlastní pokutové území.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Janov se chce alespoň jednou prosadit, ale ani Pandevova rána se neujala.
     
    82
    Domácí tým prahne do dalším gólu. Ve středu pole získal míč pro Lazio Alberto, ten také potom rozběhl Marušiće.
    80. Ciro IMMOBILE - 4:0
     
    80
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Také CIRO IMMOBILE se dnes zapisuje mezi střelce! Po parádní průnikové přihrávce se dostal domácí hrotový útočník do samostatného úniku a přesnou ránou k pravé tyči překonal hostujícího gólmana.
     
    79
    Lasse Schöne zkoušel rozproudit hostující hru. Průnikovou přihrávku na Pandeva dal ale až příliš pozdě a druhý jmenovaný přeběhl do ofsajdu.
     
    78
    Také Sanabria se dostal k míči. Útočník hostujícího celku přihrával do běhu Pandevovi, který ale opět v souboji proti přesile neuspěl.
     
    76
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Sergej Milinković-Savić, přichází Marco Parolo.
     
    75
    Dalším potrestaným hráčem je Antonio Sanabria, který u středové čáry sestřelil nabíhajícího Alberta.

    Vít Schück

    Branky: 9. S. Milinković-Savić (Immobile), 43. S. Radu (Alberto), 62. F. Caicedo (S. Milinković-Savić), 80. Immobile (Luiz Felipe)

    Karty:   90+2. F. Caicedo (LAZ) – 31. Aljámik (JAN), 75. A. Sanabria (JAN)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 11:6. Střely mimo: 2:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 8:11.
    S. S. Lazio: Strakoša – Luiz Felipe, Acerbi, S. Radu – Marušić, S. Milinković-Savić (76. Parolo), Lucas Leiva, Alberto, Lulić (C) – Correa (55. F. Caicedo) – Immobile (87. Adekanye).
    Náhradníci: Proto – Jony, Adekanye, Vavro, Lazzari, J. Lukaku, Parolo, Valon Beriša, F. Caicedo, Cataldi, Bastos, Patric.

    Janov CFC: I. Radu – Aljámik, Radovanović, Romero, Criscito (C) – Ghiglione, Lerager (46. Pandev), Cassata (71. Schöne), A. Barreca (46. Pajač) – A. Sanabria, Kouamé.
    Náhradníci: Marchetti, Jandrei – Goldaniga, Pinamonti, P. Ankersen, Schöne, Saponara, Pandev, C. Zapata, Pajač, Biraschi, Favilli.

    Rozhodčí: Pairetto – Ranghetti, Bottegoni
    ocianews.com