Ústí n/L – Chrudim 3:1 (kon.) | Warriors Brno – Havířov 2:4 (kon.) | Vsetín – Poruba 8:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kobra 5:4 (po pr.) | Kralupy n. Vltavou – Žďár n/S 1:4 (kon.) | Litomyšl – Přerov 2:9 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
8:2 (3:0, 3:1, 2:1)
HC RT TORAX Poruba
Neděle 29.09.2019, 13:00 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    56:51
    Poruba právě vstřelila branku!
    K trestnému střílení se postavil hostující obránce TOMÁŠ HAVLÍK, který našel skulinku mezi rukou a tělem domácího brankáře. Asistence: Bez asistence.
     
    48:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    TOM ONDRAČKA ubránil kotouč v mezikruží útočného pásma, objel dva obránce hostujícího celku, našel si vhodnou pozici pro střelu a poslal kotouč k pravé tyčce porubské branky. Asistence: Daniel Klímek, Vojtěch Riedl.
     
    47:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A opět se nám připomíná dvojice známá ze začátku utkání. Tadeáš Pospíšil poslal kotouč z pravého kruhu na JANA VAŠENKU, jenž čekal u pravé tyčky. Vašenka už následně kotouč jen šikovně tečoval nad Pawlasův beton a po několika nevydařených střelách se může opět radovat. Asistence: Tadeáš Pospíšil, Tomáš Frimel.
     
    33:21
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Další akce z předbrankového prostoru, která končí gólem. DANIEL KLÍMEK se po pravém křídle dostal do pásma a z kruhu vystřelil mezi betony. Během dorážky Adama Hilšera se přestěhoval k pravé tyčce, odkud pak nad pravý beton dorazil další ze střeleckých pokusů. Asistence: Adam Hilšer.
     
    29:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští vyhodili kotouč podél mantinelu, čímž se dostali do útočného pásma, v němž se také usadili. Rychlá kombinace pak skončila tečí MICHAELA VAVŘÍKA těsně před brankovištěm, proti které neměl hostující gólman šanci zasáhnout. Asistence: Adam Hilšer, Patrik Zeman.
     
    26:53
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba poprvé v tomto zápase překonává Málka v domácí brance. Od modré čáry se puk dostal na pravý kruh k JANU ŽÍDKOVI, který šikovnou a těžkou střelou snižuje náskok soupeře. Asistence: Matej Debnár.
     
    23:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Adam Hilšer vyslal do úniku Daniela Klímka. Ten střelou mezi betony neuspěl. Kotouč zůstal v Pawlasově výstroji a sám brankář nevěděl, kde se puk nachází. Vybruslil si proto k pravé tyčce, postavil se a kotouč mu z betonů vypadl. Toho si všiml pohotový MICHAEL VAVŘÍK, jenž jej hokejkou kolem nepřipraveného gólmana dostrčil až za brankovou čáru. Asistence: Daniel Klímek, Adam Hilšer.
     
    13:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po pravém křídle ujel do brejku kapitán domácích DANIEL KLÍMEK. Obrana Poruby se stahovala na levém kruhu, a proto Klímek zvolil střelu z ostrého úhlu, která byla namířena přesně k vzdálenější tyči. Asistence: Adam Hilšer, Michael Vavřík.
     
    12:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tadeáš Pospíšil předal na modré čáře puk JANU VAŠENKOVI, který se bez doprovodu hráčů Poruby vydal k Lambertovu brankovišti. Tam zamíchal s pukem a poslal jej nad pravý beton. Asistence: Tadeáš Pospíšil, Vojtěch Riedl.
     
    01:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jan Vašenka vybojoval útočné pásmo, objel branku a poslal puk před ni. Zde byli všichni dobře bráněni, a tak se kotouč dostal až k TADEÁŠI POSPÍŠILOVI na pravý kruh. Pospíšil měl nejprve také problém se zakončením, ale na druhý pokus už puk přes bránícího hráče Poruby mezi Lambertovy betony dostal. Asistence: Jan Vašenka, Vojtěch Vrána.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 2. Pospíšil (Vašenka, Vrána), 13. Vašenka (Pospíšil, Riedl), 14. Klímek (Hilšer, Vavřík), 24. Vavřík (Klímek, Hilšer), 30. Vavřík (Hilšer, Zeman), 34. Klímek (Hilšer), 48. Vašenka (Pospíšil, Frimel), 49. Ondračka (Klímek, Riedl) – 27. Žídek (Debnár), 57. Havlík (TS)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Holáň, Ondračka, Zeman, Riedl, Kunst – Hilšer, Pospíšil, Vašenka, Vrána, Jurek, Zemánek, Klímek, Novosad, Vavřík, Frimel.
    HC RT TORAX Poruba: Lambert (14. Pawlas) – Mrozek, Havlík, Debnár, Zajíc, Pitucha, Macurák – Barčák Häring, Stodůlka, Benka-Rybár, Pavlík, Morávek, Foldyna, Brodek, Žídek, Rambousek.

    Rozhodčí: Vaněk – Poláček, Blažek
    thejrc.org