Česká Lípa – Vítkovice 7:8 (po pr.) | Ostrava – Královské Vinohrady 4:5 (po pr.) | Bohemians – Otrokovice 8:6 (kon.)
Hattrick Brno – Sparta 3:5 (kon.) | Pardubice – Chodov 2:8 (kon.) | Liberec – Black Angels 8:7 (po pr.)
Střešovice – Mladá Boleslav 2:10 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
8:6 (2:2, 2:2, 4:2)
PSG Panthers Otrokovice
Neděle 29.09.2019, 17:00Livesport Superliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:01:33)
     
    Hráči utkání:

    Fbš Bohemians – Viktor Kopecký
    Panthers Otrokovice – Lukáš Pešat
     
    Je konec! Bohemians ve třetí části rozhodli o svém vítězství, když vstřelili čtyři branky, zatímco jejich soupeř jen dvě. Tři body tedy berou do tabulky domácí, kteří předskočí svého soupeře v tabulce. Čtyři body si v utkání připsali hned dva hráči. Na domácí straně to byl Matyáš Krebner, jenž zapsal dva góly a dvě nahrávky. Na druhé straně to byl Lukáš Pešat, který zvládl dát čtyři góly ze šesti svého celku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
    58:51 Lukáš PEŠAT - 8:6
     
    58:51
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Otrokovice využívají početní výhodu, ale na srovnání stavu už to dnes nevypadá. O využití početní výhody se postaral LUKÁŠ PEŠAT, jenž si připisuje už čtvrtou branku! Asistence: Matěj Kostka.
     
    57:42
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Jakub Buršík – 2 min., Hrubost).
     
    56:37
    Jakub Šárka táhl útok svého týmu. Následně posílal přihrávku před branku, ale Radovan Michaljovič sebral míček do bezpečí.
     
    56:03
    Hostující florbalisté se snaží dostat na útočnou polovinu, což se jim zatím moc nedaří. Obrana domácího týmu působí v této třetině velmi pevně.
     
    55:38
    Otrokovice by nejspíše rády odvolaly gólmana, ovšem to zatím nemohou. Bohemians totiž mají míček na svých holích.
     
    55:25
    Oddechový čas pro hosty.
    55:25 Jakub BURŠÍK - 8:5
     
    55:25
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A Bohemka se v této třetině opravdu utrhla a je dost možné, že bude z utkání brát tři body! Matyáš Krebner poslal pas na JAKUBA BURŠÍKA, který vstřelil osmou branku svého celku. Asistence: Matyáš Krebner.
    54:20 Filip FORMAN - 7:5
     
    54:20
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A také nejspíše rozhoduje dnešní zápas ve svůj prospěch! Vojtěch Zezulka našel ze středu hřiště na straně volného FILIPA FORMANA, který se po návratu z trestné zapojil do hry a který se trefil po zemi do brány! Asistence: Vojtěch Zezulka.
     
    54:15
    Bohemka hraje v pěti!
     
    53:41
    Bohemians vyhodili míček až za branku soupeře, čímž ušetřili několik dalších cenných vteřin. Otrokovice nejspíše přesilovou hru nevyužijí.
     
    53:10
    Nyní se však již hostující hráči dostali do vzorce na útočné polovině. Filip Hrabal vypálil z první, ale Tomáš Hyršl vytáhl dobrý zákrok, když se přesunul!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 6. Forman (Forman), 15. Kopecký (Šebek), 30. Kieler (Šebek), 36. Šárka (Krebner), 41. Krebner (Buršík), 46. Krebner (Ďopan), 55. Forman (Zezulka), 56. Buršík (Krebner) – 8. Pešat (Zimmer), 20. Petřík (Hrabal), 28. Hrabal (Zimmer), 32. Pešat (Szweda), 42. Pešat (Haša), 59. Pešat (Kostka)


    FbŠ Bohemians: Hyršl (Kotouček) – Zezulka, Dobisík, Vojtíšek, Kuncman, Čihák, Cabejšek, Forman, Ďopan, Krbec – Pěnička, Šebek, Krebner – Forman, Kopecký, Buršík – Kieler, Růžek, Šárka.
    PSG Panthers Otrokovice: Michaljovič (Majrich) – Kostka, Zimmer, Mich. Nagy, Kvapil – Červenka, Ďuriška, Hrabal – Szweda, Koláčný, Gál – Kittel, Pešat, Kostolány – Haša, Volek, Petřík – Nehila.

    Rozhodčí: Jiří a Ondřej Filipčíkové

    Diváci: 115
    bahis siteleri