Litoměřice – Dukla 12:2 (kon.) | Ještěři – Děčín 7:1 (kon.)
konec
SHC Killers Litoměřice
12:2 (3:1, 3:1, 6:0)
HSÚ Dukla Ústí nad Labem
Neděle 29.09.2019, 13:55 • Killers Arena, Litoměřice • 2. Liga - Čechy Sever
     
    Pod Kauflandem je dohráno, Litoměřičtí hokejbalisté dnes předvedli výborný výkon a na domácí ploše vítězí o deset branek! To jde ode mne z tohoto duelu vše, přeji vám příjemný zbytek neděle. Na počtenou! (15:30:12)
     
    Konec zápasu.
     
    44:28
    V samotném závěru duelu jsme viděli další potyčku, Marek Stibal (KLM) a Michal Chmelina (DUK) dostávají identické menší tresty za hrubost.
     
    43:53
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Ústečtí hráči jsou zralí na ručník, dvanáctý míček do jejich sítě posílá JAROSLAV HAKEN, který tak uzavírá svůj hattrick. Asistence: Jakub Patrák, Jan Zimanzl.
     
    43:10
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Další zásah Killers nese rukopis MICHALA SMOLÍKA, hokejbalisté Litoměřic vedou už o devět gólů. Asistence: Eduard Haken, Jiří Grus.
     
    42:19
    Hra se přelévá z jednoho konce hrací plochy na druhý, převahu si v hřišti udržují hokejbalisté Litoměřic.
     
    41:18
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Desátá branka kosatek je na světě, MAREK STIBAL upravuje stav duelu s Duklou na 10:2! Asistence: Michal Krejza, Filip Chvojka.
     
    40:15
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Litoměřičtí si na své konto připisují už sedmnáctou branku v posledních dvou duelech, o jejich devátou trefu dnešního střetnutí se postaral MILAN ŠIMEK. Asistence: Jakub Patrák.
     
    39:48
    Litoměřice si přesilovou hru moc dlouho neužily, Jan Zimanzl (KLM) se po osmadvaceti sekundách vrací na lavici hanby. Tentokrát za nedovolené bránění.
     
    39:14
    Dnešní duel je bohatý jak na góly, tak na vyloučení. Premiéru na trestné lavici zažije Roman Navarra (DUK), který byl vykázán za nedovolené bránění.
     
    38:52
    Ústečtí hokejbalisté se na dlouhou dobu usadili před Červenkou, na jeho klec ale neposlali ani jednu nebezpečnější střelu. Killers se osvobozují.
     
    Dnešní utkání sleduje 20 diváků.
     
    37:20
    Dukla dostává další příležitost průběh utkání zdramatizovat, sedm a půl minuty před koncem míří za pozdní dohrání na trestnou Jan Zimanzl (KLM).
     
    36:55
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Janda inkasuje poosmé, JAROSLAV HAKEN si svou druhou trefou v poslední minutě a půl zadělává na hattrick! Asistence: Michal Krejza.
     
    36:23
    Ondřej Poláček (DUK) je vykázán za napadení, litoměřičtí borci si zahrají další hru v početní výhodě.
     
    35:41
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Na první branku třetí části jsme si museli počkat pět a půl minuty, JAROSLAV HAKEN upravuje stav na 7:2 pro domácí! Asistence: Lukáš Novák.
     
    35:20
    Faigl našel na kruhu volného Trončinského, který zakončil přesně do betonu připraveného brankáře.
     
    34:11
    Ve středním pásmu zachytil soupeřovu přihrávku Poláček, který bez váhání vyrazil před branku. Následnou střelou orazítkoval plexisklo za Červenkou.
     
    33:40
    Nebezpečný závar před hostující klecí k další trefě nevedl, gólman Dukly si nakonec zvládl neposedný oranžový míček pohlídat.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 2. Grus (Stibal), 7. Stibal, 8. Krejza, 23. Stibal, 24. Stibal, 30. Patrák (Grus, Krejza), 36. Haken J. (Novák), 37. Haken J. (Krejza), 41. Šimek (Patrák), 42. Stibal (Krejza, Chvojka), 44. Smolík (Haken E., Grus), 44. Haken J. (Patrák, Zimanzl) – 10. Zdvořáček (Zákon, Navarra), 28. Grosse (Navarra, Baxa)


    SHC Killers Litoměřice: Červenka – Haken J., Haken E., Grus, Chvojka, Ježek, Smolík, Patrák, Šimek, Stibal, Pechan, Krejza, Zimanzl, Gazsi, Novák.
    HSÚ Dukla Ústí nad Labem: Janda – Baxa, Faigl, Bezděkovský, Grosse, Chmelina, Navarra, Pechý, Topol, Poláček, Saska, Trončinský, Vinš, Zákon, Zdvořáček.

    Rozhodčí: Beránek, Loskot.

    Diváci: 20
    thejrc.org