Genk – Neapol 0:0 (kon.) | Slavia – Dortmund 0:2 (kon.) | Liverpool – Salzburg 4:3 (kon.)
Barcelona – Inter 2:1 (kon.) | Zenit – Benfica 3:1 (kon.) | RB Lipsko – Lyon 0:2 (kon.)
Valencia – Ajax 0:3 (kon.) | Lille – Chelsea 1:2 (kon.)
konec
FC Barcelona
2:1 (0:1)
Inter Milán
Středa 02.10.2019, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 7:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 17:18. (22:52:51)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Barcelony, která svého soupeře porazila poměrem 2:1. Druhý poločas byl jednoznačně v režii katalánského celku, který se na vyrovnávací branku celkem dost nadřel. Inter se ve druhém dějství spíše jen bránil, což bylo pro zisk bodů naprosto smrtící. Navíc pět minut před koncem řádné hrací doby opět udeřil Suárez, který svému celku zajistil tři body. Inter tak promarnil jednobrankové vedení, především první poločas byl z jeho strany velice povedený.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Zdá se, že o vítězi tohoto zápasu je rozhodnuto. Barcelona bude ještě vhazovat z levé strany hrací plochy, o to se postará Semedo, který nebude nikam spěchat.
     
    90+1
    Vidal předvedl náramně přesné přenesení hry na Messiho, který postupoval směřem vpřed. Po kombinaci se na zemi ocitl Suárez, pokračuje se ale ve hře.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90
    Dembélé to zkoušel přihrávkou na Messiho, jehož zakončení bylo hodně slabé. Míč směřoval pouze doprostřed branky, což bylo pro hostujícího brankáře snadné sousto.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Barcelona se nachází v ideální pohodě. Ještě nepředbíhejme, počítat musíme s nastaveným časem.
     
    88
    O rozehrávku volného kopu se nakonec postaral de Jong. Katalánci opět přenášeli hru, navíc se Godínovi nepovedlo odkopnout míč do bezpečí, našel pouze Dembélého.
     
    87
    Nakonec si mezi obránce pokoušel seběhnout Martínez, jehož patička přinesla pouze faul jednoho ze spoluhráčů. Po nedovoleném zákroku se v bolestech svíjí na zemi Piqué.
     
    86
    Najednou to bude hodně složité proti Inter, který má na vyrovnávací branku hodně málo času. Italský celek se ihned po rozehrávce dostal na útočnou polovinu, kde volí kombinaci.
    84. Luis SUÁREZ - 2:1
     
    84
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Je tu vedoucí branka španělského celku! Nejprve jsme sledovali protiútok Interu, nicméně ter Stegen sebral míč ze vzduchu, díky čemuž nastartoval protiútok. Messi se dostal s míčem k pokutovému území, kde dokázal načasovat nahrávku pro LUISE SUÁREZE, který pronikl až do vápna, kde se mu povedlo překonat Handanoviće.
     
    84
    Barcelona se celkem jednoduchým způsobem dostala k míči, ve středu hrací plochy totiž nedosáhl na nahrávku jeden z hostů. Sledujeme kombinaci u levé autové lajny.
     
    82
    Aby toho nebylo málo, tak tu máme žlutou kartu pro hostujícího trenéra Sarriho. Ten si tak dlouho stěžoval u sudího, až byl nakonec napomenut.
     
    79
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Stefano Sensi, přichází Matteo Politano.
     
    78
    Do nepříjemného nátlaku se dostal Asamoah, kterého nakonec osvobodila píšťalka sudího. Napadající Vidal si počínal nedovoleně, jednalo se o hraniční záležitost.
     
    77
    Žlutou kartu mimo hrací plochu dostal Sánchez, jehož řeči přinesly další udělení kartónku.

    David Suchý

    Branky: 58. L. Suárez (Arturo Vidal), 84. L. Suárez (Messi) – 3. Lautaro Martínez (Alexis Sánchez)

    Karty:   9. Griezmann (BAR), 22. Piqué (BAR), 52. Roberto (BAR), 76. Arturo Vidal (BAR) – 6. Barella (INM), 77. Alexis Sánchez (INM), 82. Sarri (trenér) (INM)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 7:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 17:18.
    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Lenglet, N. Semedo – F. de Jong, Busquets (53. Arturo Vidal), Arthur – Messi (C), L. Suárez, Griezmann (66. O. Dembèlé).
    Náhradníci: Neto – O. Dembèlé, Rakitić, Todibo, C. Pérez, Arturo Vidal, Wagué.

    Inter Milán: Handanovič (C) – Godín, de Vrij, Škriniar – Candreva (71. D'Ambrosio), Barella, Brozović, Sensi (79. Politano), Asamoah – Lautaro Martínez, Alexis Sánchez (66. Gagliardini).
    Náhradníci: D. Padelli – Biraghi, D'Ambrosio, Gagliardini, Vecino, Politano, S. Esposito.

    Rozhodčí: Skomina – Praprotnik, Vukan (všichni Slovinsko)

    Diváci: 86141
    bahis siteleri