Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Plzeň – PZ Kladno 9:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Vsetín 1:2 (kon.)
Jihlava – Technika Brno 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 9:3 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 2:3 (kon.)
Chomutov – K. Vary 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 2:3 (po pr.) | Olomouc – Poruba 1:7 (kon.)
Tábor – Liberec 0:6 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
9:0 (3:0, 3:0, 3:0)
PZ Kladno
Čtvrtek 03.10.2019, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    59:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka dnes naplnila kvótu tří branek na třetinu. Jakub Šiler vystřelil z pravého kruhu a jeho ránu před brankou tečoval MATĚJ HOUDEK, který dal zřejmě výsledku definitivní podobu. Asistence: Jakub Šiler, Aleš Matoušek.
     
    59:08
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Rubáček – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    56:40
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Cihelka – 2 min., podrážení).
     
    45:33
    Dominik Soukup se dostal až tváří tvář brankáři, ale na toho už si nepřišel.
     
    43:22
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Hauser – 2 min., podrážení).
     
    41:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Bleskově využitá další přesilová hra a domácí již vedou o osm branek. JAKUB ŠILER dostal hezkou přihrávku na pravý kruh, odkud se trefil přesně do černého. Asistence: Jan hodinář, Adam Páník.
     
    41:22
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Hanousek – 2 min., sekání).
     
    41:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň využívá přesilovou hru a navíc si zahraje další. V signalizovaném trestu totiž pálil PETR HAUSER z levého kruhu přesně mezi betony Hykela. Asistence: Dominik Soukup, Jan Hodinář.
     
    39:52
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Zukriegel – 2 min., hrubost).
     
    38:13
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Vosyka – 2 min., hákování).
     
    37:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    DOMINIK SOUKUP nic složitého nevymýšlel, krátce za modrou čárou napřáhl a puk po jeho ráně skončil za bezmocném Hykelem. Asistence: David Špaček, Jan Hodinář.
     
    35:23
    Marek Soukup udělal kličku brankáři, ale na poslední chvíli se mu nepodařilo zasunou kotouč do branky, domácí útočník trefil jen boční síťku.
     
    30:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Uběhlo pouhých 23 vteřin a domácí střílí pátou branku. Matěj Korčák našel na druhé vlně přesně JAKUBA ŠILERA, který už neměl těžkou pozici, stačilo mu pouze přehodit beton brankáře. Asistence: Matěj Korčák, Jakub Holý.
     
    30:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Milan Steinbrücker našel zpoza branky v předbrankovém prostoru přesně hokejku PETRA HAUSERA, který puk poslal do pravého horního rohu. Asistence: Milan Steinbrücker, Martin Jánský.
     
    24:07
    Skvělý Hykel! Po přihrávce Dominika Soukupa měl před sebou prázdnou bránu Petr Hauser, ale hostující brankář se skvěle přesunul a zabránil jasnému gólu.
     
    18:44
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Václavík – 2 min., podrážení).
     
    17:44
    Lukáš Kulich se dostal za domácí obranu, poté oslovil na modré čáře Adama Horna, po jehož střele tancoval puk v okolí brankoviště. Plzeňští se s velkým štěstím ubránili.
     
    15:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň už vede o tři branky. Ondřej Hykel dokázal ještě pokrýt střelu Jakuba Šilera, na dorážku volného MATĚJE KORČÁKA už byl bezmocný. Asistence: Jakub Šiler.
     
    12:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka ale svou první početní výhodu stejně využívá. Po skvělé souhře se mezi kruhy neukvapil Milan Steinbrücker, našel ještě na pravé straně volného MARKA SOUKUPA, který pálil do poodkryté klece. Asistence: Milan Steinbrücker, Petr Hauser.
     
    12:06
    Štěpán Šilhavý ujel ve vlastním oslabení, ale z první střely na bránu hostujícího týmu Lokajíčka střelou mezi betony nepřekonal.
     
    11:29
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Jechumtál – 2 min., podrážení).
     
    09:01
    Matěj Korčák si našel místo na zadní tyči, ale proti jeho pohotové střele se vyznamenal Hykel bravurním přemístěním.
     
    05:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí Škodovka jde zaslouženě do vedení. Po skvělé přihrávce Matěje Korčáka zůstal zcela nehlídaný mezi kruhy obránce DAVID ŠPAČEK, který zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Matěj Korčák, Jakub Šiler.
     
    00:49
    První minuta utkání a hned velká šance domácí Škodovky, Petr Hauser zůstal zcela sám před brankářem, ale ani nadvakrát ležícího gólmana Kladna nepřekonal.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 6. Špaček (Korčák, Šiler), 13. M. Soukup (Steinbrücker, Hauser), 16. Korčák (Šiler), 31. Hauser (Steinbrücker, Jánský), 31. Šiler (Korčák, Holý), 38. D. Soukup (Špaček, Hodinář), 42. Hauser (D. Soukup, Hodinář), 42. Šiler (Hodinář, Páník), 60. Houdek (Šiler, Matoušek)


    HC Škoda Plzeň: Lokajíček (Bočan) – Schindler, Houdek, Lučan, Hodinář, Špaček (A), Páník (C), Jánský – Steinbrücker, Šiler, Hauser, D. Soukup (A), Korčák, M. Soukup, Matoušek, Václavík, Holý
    PZ Kladno: Hykel (Liemann) – Melichna, Rubáček (C), Deniger, Horn – Zukriegel (A), Pospíšil, Cihelna, Hanousek (A), Jechumtál, Hrkal, Trojna, Redlich, Šilhavý, Kulich, Mikeska, Vosyka

    Rozhodčí: Václav Kosnar – Tomáš Pešek, Lukáš Matys
    thejrc.org