Mladá Boleslav – Litvínov 5:1 (kon.) | K. Vary – Sparta 2:5 (kon.) | Zlín – Pardubice 4:3 (kon.)
Olomouc – Plzeň 0:4 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 2:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:3 (2:2, 2:1, 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 04.10.2019, 17:30 • ZS Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký páteční večer u Tipsport extraligy ledního hokeje. Dnes je na programu sedmé kolo této nejvyšší soutěže, která už je v plném proudu a my se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy PSG Berani Zlín a HC Dynamo Pardubice.
     
    PSG Berani Zlín

    Zlínští hokejisté nevstoupili do sezóny vůbec dobře, když si po šesti kolech ještě nepřipsali ani jeden bod. Na svém kontě tak mají šest porážek v základní hrací době a stále marně čekají na první výhru, která by je mohla nakopnout. Navíc se Zlínu zranila opora mezi třemi tyčemi, Libor Kašík a vedení Beranů na to reagovalo příchodem Marka Čiliaka z brněnské Komety, který tak pomůže mladým gólmanům, kteří by tíhou důležitých zápasů nemuseli ještě situaci zvládnout a navíc hrají své zápasy v mládežnické kategorii. I to může být nakonec impuls k tomu, aby se hráči Zlína odpoutali od extraligového dna. Marek Čiliak by měl do hry naskočit už v dnešním utkání. V posledním odehraném duelu Berani nestačili na první Liberec, se kterým na jeho ledě padli 4:6 z jejich pohledu. Uvidíme, jak se jim s novou posilou dnes povede.

    Nejproduktivnější hráči

    Bedřich Köhler – 4 body (2+2)
    Roman Szturc – 3 body (1+2)
    Jan Dufek – 2 body (1+1)
     
    HC Dynamo Pardubice

    Pardubičtí hráči, kteří v uplynulém ročníku uhájili svou extraligovou příslušnost až v baráži o udržení se, nezačali ani letošní ročník dobře. Po šesti odehraných utkáních na jejich tabulkovém kontě svítí tři body a jsou na třinácté pozici před Zlínem. Jedinou výhru si připsali na ledě Litvínova, kde zvítězili těsným výsledkem 2:1. Jinak pět duelů nezvládli a zatím jsou na tom tak, jako tomu bylo loni. Potácejí se ve spodních patrech tabulky a vzhledem k tomu, že v letošním ročníku se už nehraje play-out a ani baráž o udržení a sestupuje se rovnou do Chance ligy, by rádi zapsali další důležité body, které by je mohly posunout o nějaký stupínek výše. Sezóna je sice dlouhá, ale je třeba bodovat, aby soupeři před nimi bodově neutekli.

    Nejproduktivnější hráči

    Johan Harju – 3 body (1+2)
    Denis Kindl – 3 body (1+2)
    Robert Kousal – 3 body (1+2)
     
    Vzájemná utkání

    V uplynulém ročníku na sebe oba celky narazily čtyřikrát a pokaždé se z výhry radoval Zlín. Hosté tak mají co vracet a dnes na zlínském ledě budou chtít tuto nepříznivou šňůru zastavit.

    Zlín – Pardubice 6:1
    Pardubice – Zlín 1:5
    Zlín – Pardubice 5:1
    Pardubice – Zlín 2:4
    Dočká se Zlín konečně první výhry?
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Čiliak (Huf) – Nosek, Žižka, Ferenc, Freibergs, Buchta, Řezníček, Gazda – J. Ondráček, Honejsek, Kubiš – Okál, P. Sedláček, Herman – Dufek, Palmberg, Köhler – Šlahař, Popelka, Szturc.

    HC Dynamo Pardubice: Štěpánek (Kacetl) – Eklund, Holland, J. Kolář, Piché, Mikuš, J. Zdráhal, Ivan – Mandát, R. Kousal, Tybor – Látal, Harju, Hovorka – Kusý, J. Kloz, Poulíček – Machač, Blümel, Matýs.

    Rozhodčí: Jeřábek, Kubičík – Rampír, Špringl.
     
    Před utkáním je minutou ticha uctěna památka zesnulému zpěvákovi Karlu Gottovi. Nyní zní tóny jeho písně Jdi za štěstím.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí se dostali do útočného pásma, ale tam o kotouč přišli a na druhou stranu zamířili Pardubičtí. Mandát střílel na zlínskou klec a poprvé zasáhl Marek Čiliak.
     
    00:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to byla rychlost. Berani jdou do vedení už na konci první minuty zápasu. Krásně to udělal JAN DUFEK, jenž objel pardubickou branku, sjel si na pravý kruh a poté pohotovou svižnou ranou nedal brankáři hostů vůbec žádnou šanci – 1:0. Asistence: Bedřich Köhler.
    00:58 Jan DUFEK - 1:0
     
    01:52
    Hosté nevymysleli nic před Markem Čiliakem a domácí šli do další akce na opačném konci kluziště. Ale taktéž se jim souhra příliš nepovedla.
     
    02:23
    Marek Čiliak nyní zabránil gólu a pomohl tak Zlínu. Ve skrumáži před jeho brankou se právě brankář Zlína nejlépe zorientoval a zlikvidoval tutovku Pardubic!
     
    03:33
    Další zákrok Čiliaka, který se v posledních chvílích ve svém brankovišti nenudí. Hne po střele jeho krajana Hovorky zasáhl a raději ukryl puk pod sebou a přerušil hru.
     
    03:47
    Teď už zase domácí, ti se nastěhovali do útočného pásma, v rohu kluziště bojovali o kotouč, který nakonec získali hosté a směřují s ním zase před branku Marka Čiliaka.
     
    04:38
    Bedřich Köhler dostal nabito na vrchol pravého kruhu a vystřelil směrem na Jakuba Štěpánka. Ten si však na kotouč sáhl a zakročil. Poté ho poslal zpět svým spoluhráčům a nechal hru plynout.
     
    05:21
    Postavení mimo hru hostů stěhuje hru do středního pásma, kde se bude vhazovat blíže domácí brance.
     
    06:09
    Agilní zlínští hráči se opět nastěhovali před Štěpánkovu klec a ten musel do zákroku. Z pravé strany na něho vyslal nebezpečnou střelu Roman Szturc a pardubický brankář sklapl betony a nepropustil kotouč za svá záda.
     
    06:45
    Nyní následuje první komerční přestávka tohoto zápasu.
     
    06:55
    Hosté měli snahu dostat se zpoza branky Zlína před Čiliaka, ale to se nepovedlo. Poté zaváželi puk do útočného pásma domácí, avšak Dynamo se dostalo na puk zpět a poté Klouček střelou nechal vyniknout Čiliaka.
     
    07:44
    Pavel Sedláček se dostal prakticky do samostatného úniku před branku Jakuba Štěpánka, někdejší hráč Slovanu Bratislava ale zasáhl pohotově a znovu notně svůj tým podržel.
     
    08:21
    Jakub Šlahař si sjel od modré čáry na kruh a jeho přízemní střela byla pro Jakuba Štěpánka lahůdka. Přesto před dotěrnými domácími hráči přerušil hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    09:17
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jan Kolář – 2 min., podrážení).
     
    09:17
    Jako první hrají přesilovou hru domácí hráči při vyloučení Jana Koláře. Vhazuje se po levé ruce Jakuba Štěpánka.
     
    09:35
    Berani se drželi déle v pásmu Pardubic, nakonec jejich pokus byl sražen do ochranné sítě a hra je pozastavena. Buly bude vhozeno tentokráte po pravé ruce gólmana Dynama.
     
    10:05
    Obrana Pardubic získala puk a hned ho vyhodila až před domácí branku. Dynamo tak šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    11:17
    Hosté se opět osvobodili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    11:39
    Antonín Honejsek pálil z vrcholu levého kruhu a do dalšího zákroku musel jít Štěpánek. Ten opět přerušuje hru, aby ji uklidnil. Domácí jsou při chuti a snaží se své vedení navýšit.
     
    12:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    A to se povedlo. Z další akce je to už o dva góly. Okál posunul kotouč na modrou čáru pro TOMÁŠE ŽIŽKU, který napřáhl a z první propálil Jakuba Štěpánka. V jeho brance tak vymetl všechny pavučiny – 2:0. Asistence: Zdeněk Okál a Pavel Sedláček.
    12:02 Tomáš ŽIŽKA - 2:0
     
    12:42
    Hosté od vlastní branky zakládají další akci a budou se snažit do konce první části hry dostat se Zlínu na kontaktní branku. Zatím je ale obrana Zlína proti.
     
    13:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se dočkali a snižují na rozdíl jediné branky. Debutant v extralize MATĚJ BLÜMEL. Ten v mezikruží vyslal přízemní střelu, která propadal za Čiliakova záda – 2:1. Hosté jsou tak zpátky ve hře. Asistence: Rhett Holland.
    13:17 Matěj BLÜMEL - 2:1
     
    14:23
    Následuje další komerční přestávka.
     
    15:10
    Hosté se uhnízdili v pásmu Zlína, kde chvíli kombinovali, avšak před Čiliakem nezahrozili. Obrana Zlína tak přebírá puk a míří s ním zase na opačnou stranu.
     
    16:30
    Marek Čiliak po nenápadné střele hostů přikryl puk pod lapačku a hned na to nechal hru přerušit. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    16:38
    Nepřesná přihrávka domácích v útočném pásmu, puku se zmocnil Juraj Mikuš a hned na to ho dostal před Čiliakovu klec. A ten se musel ve své brankovišti zase otáčet, když zneškodnil další pokus Beranů.
     
    17:56
    A teď přišla zase střela domácích, od modré střílel Freibergs, ale kotouč za záda Štěpánka neposlal. Hra se opět otáčí na druhou stranu a Zlín se bude bránit útoku Pardubic.
     
    18:31
    Čiliak opět předvedl přesný zákrok a hra je opět zastavena.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:10
    Domácí kvůli přihrávce rukou přicházejí o útočné pásmo a hra je vykázána do toho středního. Tam se bude za malý okamžik vhazovat blíže brance Štěpánka.
     
    19:31
    S krvavým šrámem v obličeji nyní opouští led domácí hráč Lukáš Buchta, který se nezaviněně střetl se soupeřem a otřesený s lékaři mizí v útrobách zlínského stadionu. Doufejme, že bude v pořádku.
     
    19:31
    Zatím se stále nehraje, je potřeba uklidit krev z ledové plochy, hráči obou celků chvilku kroužili po ledové ploše. Nyní už to ale vypadá, že půjdeme zpět do hry.
     
    19:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dvacet vteřin před koncem první části hry je na zimním stadionu Luďka Čajky vyrovnáno. RADOSLAV TYBOR dostal přihrávku zpoza domácí branky a těsně před Markem Čiliakem ho svižnou střelou prostřelil – 2:2. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Jan Mandát.
    19:40 Radoslav TYBOR - 2:2
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina tohoto duelu je za námi a padly v ní hned čtyři branky. Zlín se do vedení dostal už v první minutě, kdy Štěpánka překonal Jan Dufek. O něco později ho pak napodobil také Tomáš Žižka střelou z dálky. Ovšem Pardubičtí se vrátili zpět do zápasu, když Matějem Blümelem snížili na rozdíl jediné branky. A dvacet vteřin před koncem slavili dokonce vyrovnání a svou dvoubrankovou ztrátu smazali. Mezi tři tyče poslal puk po pěkné akci Radoslav Tybor. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:27 a bude jistě znovu velmi zajímavá.
     
    Střely na branku: 12 – 13
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    Hosté se v úvodu druhé třetiny dostali do pásma domácího celku, ale před Čiliakem nezahrozili.
     
    20:59
    Závar před brankou Zlína. Martin Látal se natlačil před Marka Čiliaka a v těsné blízkosti nedokázal nadvakrát dostat puk za jeho záda. Domácí brankář přikryl puk a přerušil hru.
     
    21:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    První akce domácích v této části hry a Berani si berou své vedení zase zpátky. ZDENĚK OKÁL s pukem sjel na pravý kruh a skrze obranu Pardubic poslal kotouč k protější tyči – 3:2. Bez asistence.
    21:28 Zdeněk OKÁL - 3:2
     
    23:22
    Pardubičtí se dostali opět před branku Marka Čiliaka, ale obrana Zlína byla rychlejší a kotouč soupeři sebrala.
     
    23:47
    Marek Hovorka si sjel do prostoru mezi kruhy, jeho pumelici vyrazil Čiliak před sebe. O dorážku se ještě snažil Johan Harju, ale také neúspěšně. Zlín tak své těsné vedení uhájil.
     
    24:53
    Jakub Štěpánek čelil dalšímu útoku domácích a při zákroku pak došlo k posunutí jeho brány. Ta bude muset být znovu vrácena zpět do svého postavení.
     
    25:33
    Ve středním pásmu získali puk hosté a derou se s ním před Marka Čiliaka. Následně pak dostal Tybor přihrávku od Hollanda a svou střelou nechal vyniknout domácího brankáře, který vytáhl efektní semafor.
     
    26:26
    Jana Mandáta připravil o puk Jan Žižka a domácí šli do akce. Před Jakubem Štěpánkem pak vyslal další pokus právě Žižka a brankář Pardubic zakročil. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce. Ale až po další komerční přestávce.
     
    26:59
    Jakub Šlahař se u mantinelu chtěl dostat směrem do útočného pásma, ale podklouzl. Puk tak převzali hosté, zamířili před Čiliaka, ale neohrozili ho.
     
    27:43
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Ralfs Freibergs – 2 min., podrážení).
     
    28:12
    Marek Hovorka vystřelil na svého jmenovce a krajana Čiliaka, ten opět podržel svůj tým a drží těsný náskok zlínských Beranů.
     
    28:50
    Berani se zmocnili kotouče a vyhodili ho přes celé kluziště až před branku Jakuba Štěpánka. Dynamo tak zakládá další akci od svého brankáře.
     
    29:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté stihli využít přesilovou hru a je opět vyrovnáno. Hovorka poslal puk na pravý kruh pro JANA KLOZE, jenž z nápřahu propálil Marka Čiliaka – 3:3. Znovu se začíná zase od začátku, hosté jsou zpět ve hře. Asistence: Marek Hovorka.
    29:14 Jan KLOZ - 3:3
     
    31:39
    Marek Hovorka znovu vyslal nebezpečnou střelu na Marka Čiliaka, ten jeho pokus lapil a nechal opět přerušit hru.
     
    32:04
    Hosté ožili a na Marka Čiliaka vyslali další pokus, ale tentokráte brankář Zlína pomohla obrana, která srazila puk do bezpečí.
     
    32:50
    Po Kousalově střele opět zakročil Marek Čiliak a zastavil hru. Poté přichází další komerční přestávka.
     
    33:20
    Harju nahodil puk před branku Zlína, kde chtěl střílet Látal, avšak nakonec nedošlo k dalšímu ohrožení zlínského brankáře.
     
    33:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani jdou opět do vedení. Z pravé strany takřka z nulového úhlu napřáhl ke střele TOMÁŠ ŽIŽKA a Štěpánek si pak nešťastně srazil kotouč nohou za svá záda – 4:3. Asistence: Jakub Herman a Pavel Sedláček.
    33:47 Tomáš ŽIŽKA - 4:3
     
    34:44
    Daniel Gazda dostal na modrou čáru přihrávku a poté střelou z první poslal kotouč na Štěpánka, který ale pohotově zakročil a podržel Dynamo.
     
    36:05
    Nyní o sobě znovu dali vědět Pardubičtí, kteří zakombinovali před Čiliakem a ten poté pravým betonem vykryl další střelu hostů.
     
    36:34
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Zdeněk Okál – 2 min., sekání).
     
    36:53
    Tyborovu střelu chtěl tečovat Hovorka, tomu ale puk sjel z čepele a nakonec zlínská branka nebyla ohrožena. Nicméně hosté stále drží útočné pásmo.
     
    37:46
    Berani se dostali ke kotouči a ten okamžitě vyhazují až před branku soupeře. Šetří tak další vteřiny ze svého oslabení.
     
    38:34
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:45
    Hosté drží puk a z obranného pásma se pokoušeli projít až před Čiliaka, ale to se jim nepovedlo. Zlínští jsou nyní na puku a už se zřejmě nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je za námi. V ní se Berani dostali do vedení, ale hosté stihli znovu vyrovnat. Ale ve čtyřiatřicáté minutě poslal Zlín znovu do vedení Tomáš Žižka, který vystřelil z těžkého úhlu a kotouč nakonec skončil za zády Štěpánka, když si ho hostující brankář srazil do vlastní sítě. Uvidíme, co nám přinese třetí třetina, která začne přibližně v 19:24.
     
    Střely na branku: 19 – 28
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:24
    Od vlastního brankáře zakládají akci hosté a jdou do postupného útoku. Domácí obrana se tak stáhla před Čiliaka, aby mu pomohla.
     
    41:04
    Nepovedená akce jak hostů tak i domácích. Nyní už mají kotouč Berani a míří s ním před Jakuba Štěpánka.
     
    41:41
    Poulíček napřáhl ke střele z vrcholu levého kruhu, avšak brankáře domácích nepřekonal. Na druhé straně pak prověřil Štěpánka od modré čáry Daniel Gazda. Brankář hostů uspěl.
     
    43:02
    Hosté nyní převzali iniciativu a znovu se dostali před Čiliaka, jejich pokus byl ale nepřesný a mezi třemi tyčemi neskončil.
     
    45:21
    Šlahař se dostal do dobré střelecké pozice, ale nakonec pomohla Štěpánkovi pozorná pardubická obrana.
     
    46:05
    Jan Kolář srazil puk v útočném pásmu a k němu se pak dostali zase Zlínští a už se derou do další útočné akce na opačném konci kluziště.
     
    46:46
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:13
    Zakázané uvolnění Zlína stěhuje hru před Marka Čiliaka, kde se bude za malý okamžik vhazovat. Hosté tak zadarmo získali útočné pásmo.
     
    47:31
    Radoslav Tybor si podél levého mantinelu nabruslil na levý kruh, byl však tísněn domácím obráncem a ke střele na branku Zlína se tak vůbec nedostal.
     
    48:28
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Johan Harju – 2 min., podrážení).
     
    48:48
    Domácí mají k dispozici přesilovou hru a pokusí se navýšit svůj těsný náskok. Obrana Pardubic tak musí být ve střehu stejně jako brankář Jakub Štěpánek.
     
    49:25
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Bedřich Köhler – 2 min., podrážení).
     
    49:25
    Síly na ledě se srovnaly a uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    50:28
    Harju je na ledě a hosté jsou v plném počtu. Začíná tak jejich zkrácená přesilová hra.
     
    51:02
    Dva na jednoho šli domácí. Sedláček přihrávkou hledal na levé strany Popelku, ale jejich souhru překazili hosté, kteří dostali puk do své moci.
     
    51:25
    Zlín je kompletní a hraje se zase v klasickém počtu hráčů.
     
    52:33
    Následuje další komerční přestávka.
     
    52:51
    Hosté mají přes sedm minut na to, aby smazali své jednobrankové manko. Nyní mají ale kotouč domácí a pokusí se ho držet co nejdéle od Čiliakovy branky.
     
    53:46
    Domácí dostali puk na zakázané uvolnění a hra se přestěhuje před jejich branku. Vhazovat se bude po pravé ruce Marka Čiliaka. Pardubice znovu získaly útočné pásmo.
     
    54:10
    Martin Látal si nabruslil na levý kruh a poté svižnou střelou málem ohrozil Marka Čiliaka, ten ale i za pomoci obrany Zlína dostal kotouč pod kontrolu.
     
    55:28
    Berani stále drží těsné vedení, teď se pokusili o střelu před Štěpánkem, tomu ale znovu pomohla obrana pardubického Dynama.
     
    56:25
    Zlín se pomalu začíná stahovat do defenzívy a snaží se bránit svůj hubený náskok. Tybor se před malou chvíli dostal před branku Zlína, kde však trefil jen beton domácího brankáře.
     
    57:22
    Po zákroku Jakuba Štěpánka je hra přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    Dnešní utkání sleduje 4 197 diváků.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:07
    Zlín drží puk daleko od své branky a zatím nepouští pardubické hráče ke hře bez brankáře.
     
    59:01
    Puk je ve středním pásmu. Štěpánek opouští branku a hosté jsou v šesti hráčích a zkouší power-play.
     
    59:45
    Berani vyhodili puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Hosté spěchají do útoku a mají už jen pramálo času na to, aby vyrovnali.
     
    59:54
    Ještě se píská ofsajd hostů a hra je vykázána do středního pásma. Ještě se tak bude vhazovat blíže brance Zlína.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Zlínští nakonec uhájili těsné vedení, kterého docílili v prostřední části hry a radují se tak z prvních tří bodů v letošní sezóně. Protrhli tedy černou šňůru proher, která čítala šest utkání. Hosté bojovali do poslední chvíle, ale nepodařilo se jim vyrovnat a vynutit si nastavenou hrací dobu. Nepomohla jim k tomu ani závěrečná hra se šesti bruslaři v poli.
     
    Střely na branku: 24 – 31
     
    Nejlepšími hráči byli vyhlášeni na hostující straně Radoslav Tybor, na té domácí pak Tomáš Žižka.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:01:46)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. Dufek (Köhler), 13. Žižka (Okál, P. Sedláček), 22. Okál, 34. Žižka (Herman, P. Sedláček) – 14. Blümel (Holland), 20. Tybor (Mandát), 30. J. Kloz (Hovorka)


    Berani Zlín: Čiliak (Huf) – Nosek, Žižka, Ferenc, Freibergs, Buchta, Řezníček, Gazda – J. Ondráček, Honejsek, Kubiš – Okál, P. Sedláček, Herman – Dufek, Palmberg, Köhler – Šlahař, Popelka, Szturc.
    HC Dynamo Pardubice: Štěpánek (Kacetl) – Eklund, Holland, J. Kolář, Piché, Mikuš, J. Zdráhal, Ivan – Mandát, R. Kousal, Tybor – Látal, Harju, Hovorka – Kusý, J. Kloz, Poulíček – Machač, Blümel, Matýs.

    Rozhodčí: Jeřábek, Kubičík – Rampír, Špringl

    Diváci: 4 197
    thejrc.org