Kroměříž – D. Benešov 3:2 (kon.)
konec
SK Hanácká Slavia Kroměříž
3:2 (3:2)
FC Dolní Benešov
Pátek 04.10.2019, 18:00Moravskoslezská fotbalová liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Kroměříže, která svého soupeře porazila poměrem 3:2. Domácí dokonce vedli už o tři branky, přičemž se o zisk tří bodů pořádně strachovali. Soupeř totiž do konce prvního poločasu snížil na rozdíl jediné branky, přičemž pět minut před koncem zahrával pokutový kop, který ale Gomola neproměnil. Domácí si tak přeci jenom zajistil zisk plného počtu bodů. (19:49:58)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Velice zkušeně to před malým momentem provedl Jeleček, kterému se povedlo vybojovat autové vhazování. Dolní Benešov se nemůže dostat k míči.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Filip Labuda (FC Dolní Benešov).
     
    89
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Zdeněk Fládr, přichází Daniel Chytil.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Dolnímu Benešovu nezbývá moc času. Dost možná se dočkáme nastaveného času.
     
    88
    Do rozhozené obrany se pokoušel proniknout hostující Labuda, avšak včasným zákrokem ho zastavil jeden z protihráčů. Sledujeme rychlou protiakci.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, domácí i nadále vedou o jednu branku. V posledních minutách sledujeme vyrovnanou podívanou.
     
    84
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Ondřej Berčík, přichází Erik Mlčoch.
     
    84
    To jsou věci! K rozehrávce pokutového kopu se postavil Gomola, který to zkusil tvrdou ránou k levé tyči, kam se fantasticky vrhl také Toman.
     
    83
    Je tu pokutový kop pro Benešov!
     
    83
    Další protiútok domácích opět přinesl ofsajd, už třetí v krátkém časovém sledu. Tentokráte se jednalo o těsnou záležitost, i tak Lasák rychle rozehrál.
     
    82
    U středového kruhu jsme sledovali celkem důrazný souboj, ze kterého vítězněji vyšel domácí Fládr. Krátce poté ale Jeleček nenačasoval svůj náběh.
     
    81
    Další pas se pro změnu měl dostat na Berčíka, avšak ten byl přistižen v ofsajdovém postavení. Dolní Benešov bude rozehrávat z vlastní poloviny hřiště.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Tomáš Jeleček (SK HS Kroměříž).
     
    76
    Nekompromisním způsobem před malým momentem jednal Býma, který poslal míč do bezpečí. Posléze se domácí dostali zpět, střela ale vyletěla vysoko nad.
     
    75
    Marčuk se u postranní lajny pokoušel dostat kolem protihráče, ten ale zasáhl velice zodpovědně. Kroměříž i přesto udržela míč na hrací ploše.
     
    74
    Jeden z hostujících hráčů si v pokutovém území soupeře pomohl nedovoleným zákrokem, což uviděl také hlavní sudí. Toman se tak postaral o rozehrávku.

    David Suchý

    Branky: 17. Silný, 20. Jeleček, 38. Fládr – 39. Gomola, 44. Romaněnko

    Karty:   77. Jeleček (KRO) – 73. Býma (DBE), 90. Labuda (DBE)

    Neproměněná penalta: 84. Gomola (DBE), brankář Toman zneškodnil


    SK Hanácká Slavia Kroměříž: Toman – Šmerda (65. Marčuk), Zavadil, Pančochář, Cupák, Machálek (46. Berčík) (84. Mlčoch), Silný, Matoušek (C), Fládr (89. Fládr), Masař (73. Votava), Jeleček
    Náhradníci: Kofroň – Votava, Mlčoch, Marčuk, Chytil, Berčík

    FC Dolní Benešov: Lasák – Rychnovský, Býma, Romaněnko, Moravec (C), Pecuch, Gebauer, Haas, Trajkovski (70. Labuda), Karčmář, Gomola
    Náhradníci: Chvěja – Herich, Labuda, Skroch, Foitzik, Baránek

    Rozhodčí: Slabý – Silný, Kotala

    Diváci: 198
    thejrc.org