Třinec – Vítkovice 3:2 (kon.) | Dukla Praha – Prostějov 1:0 (kon.) | Chrudim – Brno 1:4 (kon.)
Hr. Králové – Pardubice 1:0 (kon.) | Líšeň – Ústí n. L. 1:3 (kon.)
konec
FK Třinec
3:2 (2:1)
MFK Vítkovice
Sobota 05.10.2019, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    72
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to bylo něco! IMRICH BEDECS se z pravého kraje pokutového území opřel do míče a krásnou střelou vymetl pavučinu v levém horním rohu vítkovické brány – 3:2!
     
    49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to je úder! Stříž založil rychlý protiútok kolmicí po levé straně, Chvějovu přihrávku z levé strany netrefil ve skluzu vracející se Samiec a LUKÁŠ BUCHVALDEK lobem pokořil brankáře Adamušku – 2:2!
     
    25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Spolupráce dvou bývalých třineckých hráčů znamená snížení. Lukáš Buchvaldek poslal nepříjemný balón z pravé strany, ke kterému se jako první dostal na zadní tyči MICHAL STŘÍŽ a dotlačil míč za brankovou čáru – 2:1!
     
    23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Parádní akce Slezanů končí druhým míčem v ostravské síti. Kombinaci na levé straně hřiště uzavřel centrem do pokutového území Hlúpik, Omasta odhlavičkoval míč od zadní tyče před malé vápno, kde se nacházel FILIP KUBALA, který nedal brankáři žádnou šanci – 2:0!
     
    10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Z přímého kopu se opřel do míče LEONID AKULININ, jeden z hráčů ve zdi míč hlavou tečoval, ale balón se odrazil jen k levé tyči, kam nestihl doskočit brankář Květon a Třinec vede 1:0!

    Igor Mainka

    Branky: 10. Akulinin, 23. Kubala, 72. Bedecs – 25. Stříž, 49. Buchvaldek

    Karty:   37. Kubala (TRI), 40. Janoščín (TRI), 59. Samiec (TRI) – 53. Holiš (VIT), 59. V. Cverna (VIT), 65. Balcárek (trenér) (VIT), 67. Surzyn (VIT), ?. Matěj (VIT)


    FK Třinec: Adamuška – Kušnír (C), Bedecs, Gáč, Janoščín – Omasta (61. Arroyo), Samiec, Machalík, Hlúpik – Kubala (71. Valenta), Akulinin (82. Tijani).
    Náhradníci: Chmiel – R. Vaněk I., Arroyo, Valenta, Janošík, Tijani, Wojnar.

    MFK Vítkovice: Květon – Surzyn, Holiš, V. Cverna (C), Klusák (86. Martišiak) – Motyčka (79. M. Kovařík), Matěj – Buchvaldek, Zorvan, Stříž (79. Kania) – Chvěja.
    Náhradníci: Simkanič – Martišiak, Kania, Suchan, Bzirský, M. Kovařík.

    Rozhodčí: Dorušák – Vodrážka, Lakomý.

    Diváci: 369
    ocianews.com