Kladno – Liberec 5:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:3 (1:2, 0:0, 4:1)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 05.10.2019, 15:00 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:01 Jakub VALSKÝ - 5:3
     
    59:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Bývalý hráč Liberce JAKUB VALSKÝ navyšuje vedení Rytířů brankou do odkryté branky. Valský vzhledem k bývalému klubu sympaticky neslaví. Asistence: Ladislav Zikmund.
    58:39 Jaromír JÁGR - 4:3
     
    58:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je totální kolaps na zimním stadionu. Brady Austin se opět napřáhl k tvrdé střele. Ta propadla výstroji Peterse do pravé tyče, kde pohotově dorážel JAROMÍR JÁGR. Asistence: Brady Austin.
    58:12 Michal BIRNER - 3:3
     
    58:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vedení domácím příliš dlouho nevydrželo. MICHAL BIRNER individuální střelou z vrchu pravého kruhu prostřelil Godlu.
    57:43 Brady AUSTIN - 3:2
     
    57:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčí vývoj zápasu a nyní bude muset dotahovat ztrátu hostující Liberec! BRADY AUSTIN jako přes kopírák se po příklepu s Kautem napřáhl k tvrdé střele na středu modré čáry a trefil totožně levý růžek liberecké branky. Asistence: Tomáš Kaut.
    53:06 Brady AUSTIN - 2:2
     
    53:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    První střela sice neprošla, ale ta druhá z hole BRADYHO AUSTINA už skončila za zády Peterse. Domácí tak využívají přesilovou hru a srovnávají stav utkání. Asistence: Tomáš Kaut.
    16:05 Rostislav MAROSZ - 1:2
     
    16:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté si berou vedení zpět po rychlé protiakci. Barinka nevystihl prudké zabrzdění ROSTISLAVA MAROSZE, který z levého kruhu rychle přejel na osu hřiště. Godla si s první střelou poradil, ale puk se znova dostal na Marosze, který v pohybu zakončoval do prázdné branky. Asistence: Tomáš Filippi a Tomáš Hanousek.
    13:11 Jaromír JÁGR - 1:1
     
    13:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Velké zmatky kolem liberecké branky a je z toho vyrovnání! Peters dokázal první pokus z těsné blízkosti vyrazit zpět k JAROMÍRU JÁGROVI a z druhého pokusu už skončil puk ve vzdálenějším růžku. Asistence: David Stach.
    04:10 Oldrich KOTVAN - 0:1
     
    04:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přesilová pětka Tygrů otevírá stav utkání. Po dobrém bloku Barinky se kotouč dostal na Marosze, který nabil OLDRICHU KOTVANOVI, jehož tvrdá dělovka skončila s pomocí tyče v brance Kladna. Asistence: Rostislav Marosz.
    Marken.cz

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 14. Jágr (Stach), 54. Austin (T. Kaut), 58. Austin (T. Kaut), 59. Jágr (Austin), 60. Valský (Zikmund) – 5. Kotvan (Marosz), 17. Marosz (Filippi, T. Hanousek), 59. Birner


    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Austin, Nash, Kehar, Lakos, Smetana, Barinka, Zelingr – Jágr, Stach, Zikmund – Redlich, Machač, J. Strnad – Valský, T. Kaut, O'Donnell – Hajný, Melka, Š. Bláha.
    Bílí Tygři Liberec: Peters (Schwarz) – Graborenko, Šmíd, Kotvan, Knot, Derner, T. Hanousek, Havlín – Birner, Bulíř, Ordoš – Marosz, Filippi, Lenc – L. Krenželok, P. Jelínek, M. Zachar – J. Vlach, A. Musil, Šír.

    Rozhodčí: R. Svoboda, Úlehla – Lhotský, J. Svoboda
    thejrc.org