Kladno – Liberec 5:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 05.10.2019, 12:30 • ŠKOENERGO Aréna • turnaj O Pohár DHL • 10. kolo
Partner:
     
    56:37
    Miroslav Vasilev ujížděl na bránu, jenže ho přitom sekal Daniel Piskač (JIH), kterého čeká dvouminutový trest. Domácí tak budou hrát dvě minuty pět na tři.
     
    54:55
    Emoce znovu vzplály – 5 minut plus do konce utkání za vražení na hrazení dostal Patrik Čermák (JIH). Na ledě zůstal ležet po jeho zákroku jeden z boleslavských hráčů, u kterého je zdravotnice. Trest za Čermáka odpykává Dan Fiala (JIH).
     
    51:43
    Hosté si zahrají početní výhodu. Menší trest za pozdní dohrání dostal Jan Hašlar (MBL).
     
    49:18
    Po odpískání se do sebe pěstně pustili Eric Mežnar (MBL) s Adamem Dvořákem (JIH), zatáhli do toho také čárového rozhodčího, kterému se zpočátku nedařilo od sebe hráče oddělit, ale nakonec dosáhl svého. Oba hokejisté již sedí na trestné lavici, Dvořák však dostal 2+2 minuty za vysokou hůl a Mežnar jen dvě minuty za hrubost. Mladá Boleslav tak bude hrát klasickou přesilovou hru.
     
    34:34
    Dukla si přesilovku dlouho neužila. Za vysokou hůl byl potrestán menším trestem Vítězslav Brož (JIH). Bude se tak hrát čtyři na čtyři.
     
    34:12
    David Sýkora (MBL) byl vyloučen na dvě minuty za podrážení. Využije Jihlava přesilovku k tomu, aby vstřelila první gól klání?
     
    28:24
    Hosté půjdou do tří. Na dvě minuty byl za hákování vyloučen Tomáš Chlubna (JIH).
     
    27:17
    Vylučuje se na obou stranách a bude se hrát čtyři na čtyři – za hrubost byli vyloučeni Andrej Moravčík (MBL) a Miroslav Juda (JIH).
     
    16:24
    Domácí Ján Petriska (MBL) tvrdě fauloval Tomáše Chlubnu. Mladoboleslavský útočník dostal za sekání pětiminutový trest plus do konce utkání. Pět minut za něj odpyká na trestné lavici Jan Hašlar (MBL).
     
    09:51
    Další trest pro hosty. Dvě minuty za nedovolené bránění obdržel Valentýn Smolko (JIH).
     
    06:18
    Na dvě minuty za držení byl vyloučen Jindřich Kardoš (JIH).

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 40. Moravčík (Sýkora, Vasilev), 52. Moravčík (Vasilev, Petržilka)


    BK Mladá Boleslav: Zeithaml (Kmec) – Sýkora, Dotter (C), M. Houška (A), Vacík, Dudycha, Rudolph, Procházka – Schulz, Grim, Petržilka, Hašlar, Mežnar, Moucha, Petriska, Vasilev (A), Moravčík, Šíma
    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – Piskač, Dvořák, Grauer, Rašín, Smolko, Trávník (A), Černohorský – Brož, Chlubna, Krajíček, Kardoš, Gergel, Fiala, Juda (C), Čermák (A), Doležal, Vlk

    Rozhodčí: Bejček – Špůr, Hnát

    Diváci: 63
    bahis siteleri